Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anastasia

Buna , Isabelle si bine ai venit.
Despre domeniul videochat se vorbeste mult, toate lumea stie despre ce este vorba - poate nu detaliat, dar macar in linii mari. Cu toate ca acest cuvant este pe buzele multor persoane, cati dintre noi ar recunoaste? Si asta pentru ca la noi in tara este , din pacate, considerat in continuare un subiect tabu.
Iti poti alege profilul: Adult sau Non-Adult. Evident, castigurile sunt mai mari la Adult. Cunosti o multime de persoane, in general barbati, desi sunt si foarte multe femei care au cont de membru. Unii au cerinte mai putin obisnuite, altii vor doar sa discute, sa gaseasca un confident, un prieten care sa le asculte doleantele si in fata caruia sa se deschida.
Cat priveste confidentialitate, este evident ca nimeni nu isi doreste sa fie vazut ori recunoscut pe vreun site. Poti alege ce tari banezi.
Despre partea financiara nu ar fi foarte multe de spus, in ideea ca ceea ce castigi este direct proportional cu timpul petrecut online si cu ceea ce faci pentru a atrage membrii si a-i face sa te placa. In functie de site, exista mai multe modalitati prin care poti face bani: tipsuri, privaturi, Flirt Phone (pentru Flirt4Free), petreceri organizate, concursuri etc.
Mult succes >:D<
No avatar
dreamofsummer

Buna Isabelle.

In ceea ce priveste confidentialitatea, trebuie sa intelegi ca, o data intrata in acest job, o sa existe mereu riscul sa fii descoperita. Da, site-urile iti ofera posibilitatea de a bana Romania, insa exista programe prin care-ti poti schimba IP-ul ca roman, si apari ca si cum esti din State sau din Canada. Deci, daca cineva are o banuiala ca lucrezi pe un site si stie sa-si schimbe IP-ul, te va gasi, fara indoiala. De asemenea, exista romani care frecventeaza aceste site-uri, fie ca guest (membru neplatitor) fie ca membru platitor. Pe langa asta, multe site-uri te promoveaza in afara site-ului. Spre exemplu, Jasmin pune poze cu tine pe Twitterul lor. Exista membrii care inregistreaza showuri cu tine si le pun pe tot felul de site-uri. Imi pare rau, dar asta este adevarul, si este bine sa stii lucrul asta, dincolo de ce-ti promit multe studiouri ca "Te protejam noi". Eu am avut o situatie cu un cunoscut din Spania care mi-a inregistrat privatul si care a si facut o pagina de Facebook cu numele meu si poze din free. Din fericire pentru mine, prietenii mei, iubitul meu si parintii stiu ce fac, deci nu m-a afectat. Dar, exista aceasta posibilitate. Daca te hotarasti sa incerci, trebuie sa-ti asumi acest risc.
No avatar
Isabelle

Multumesc pt sinceritate fetelor! O sa ma gandesc bine (cu toate ca dpdv financiar nu am la ce sa ma gandesc,cred ca intelegeti ce spun) :))..desi lucrez si merg si la facultate tot nu ma descurc si ca oricare dintre noi cred ca dupa atatia ani de invatat si stres merit mai mult decat am acum cu toata scoala mea :)) Este putin amuzanta situatia,dar dincolo de orice nota funy pe care o dau eu cred ca realitate este asemanatoare pt multe fete si nu numai.Inca o data va multumesc pt raspunsuri si sustinere :*
No avatar
dreamofsummer

Buna fetelor! Am avut o tura foarte buna ieri. Am prins un membru pe LJ care mi-a zis in free "Can you pretend you are drunk for me"...Am zis, ok, atata timp cat este doar un role play, de ce nu? Am avut eu si cerinte mult mai ciudate de atat. Mi-a intrat in privat si dupa 15 minute de prefacut, mi-a zis "Do you have a bottle of wine to pretend you drink?". Am intrat un pic in panica, pt ca LJ nu este deloc de acord cu bautul alcoolului din sticla, fie si in privat, asa ca am rugat trainerita sa contacteze repede suportul si au zis ca e ok, atat timp cat ii spun ca in sticla nu se afla vin, sau atat timp cat imi pun "vinul" intr-un pahar. Mi-a adus trainerita un pahar frumos cu suc de coacaze si am baut asa, pahar dupa pahar, vreo 3 ore. la final, mi-a zis ca a fost la multe modele, si nici una nu a vrut sa bea. De ce? Habar nu am! Si mi-a dat si 4 tipsuri de cate 50$. Observ ca jasmin incepe usor, usor sa mearga mai bine, pentru ca am avut o saptamana dezastru de pe 2 ianuarie pana pe 8 asa. Maine filmez pentru noul concurs video cu boxul! Multa bafta fetelor care concureaza si ele! Va pup si spor la $$$
No avatar
Crissa

Buna fetelor. Azi a fost prima zi pt mine la studioul la care m-am angajat. Mie una imi place, se lucreaza legal, traineritele sunt ff ok. Am rasfoit pe-aici pe site sa caut studioul potrivit, si se pare ca am gasit :) Am fc si banuti, chiar :))) Am avut numai membri ok, unul a vrut sa-i arat talpile la camera jumatate de ora, altul a vrut doar sa-l strig ca e un bosorog de 52 de ani, dar e sexi 😃😃 Si cati dezaxati de genul, am intalnit. Dar chiar m-am distrat, am ras, am glumit etc. Iar personalul e chiar super, ce sa zic, chiar mi-a placut. Am avut si membri mai putin ok, nu vroiau streaptese deloc, ci direct show. Dar, m-am adaptat, i-am sucit si i-am intors si pana la urma s-a facut ca mine 😃
No avatar
Antonia

Ma bucur tare mult ca ai revenit cu vesti bune Crissa! Inceputul pare promitator! Daca nu ai plecat de acolo inspaimantata dupa prima zi de munca, inseamna ca va merge treaba. Mi-a placut cum ai abordat situatia cu membrii mai "ciudatei" ( nu te-ai enervat si ai reusit sa ii directionezi spre ce ti-ai dorit tu); sa incerci pe cat posibil sa continui tot asa, deoarece in felul acesta ii vei obisnui si evident ca astfel ii vei avea si in viitor. Sa incerci sa vezi mereu doar partea amuzanta a acestui job, restul sa le ignori este optiunea cea mai buna!
Mult succes in continuare!
No avatar
Crissa

Antonia;6054 wrote: Ma bucur tare mult ca ai revenit cu vesti bune Crissa! Inceputul pare promitator! Daca nu ai plecat de acolo inspaimantata dupa prima zi de munca, inseamna ca va merge treaba. Mi-a placut cum ai abordat situatia cu membrii mai "ciudatei" ( nu te-ai enervat si ai reusit sa ii directionezi spre ce ti-ai dorit tu); sa incerci pe cat posibil sa continui tot asa, deoarece in felul acesta ii vei obisnui si evident ca astfel ii vei avea si in viitor. Sa incerci sa vezi mereu doar partea amuzanta a acestui job, restul sa le ignori este optiunea cea mai buna!
Mult succes in continuare!

Multumesc mult Antonia 😊 Chiar nu mi s-a parut greu, ideea e sa vb mult cu ei, sa-i vrajesti cum s-ar zice, bineinteles ca mai faci si ce vor ei, ca na, d-aia platesc, dar mai poti devia, macar asa putin 😃
Sper sa fie ok pe parcurs si sa fc multi banuti 😊 Pupici!
No avatar
AndrewGeorge

Hello! Membru nou pe aici. Eu si prietena mea lucram ca si cuplu de 5-6 luni, iar de cand cu tippingul pe cams, facem si 500$ in 5-6 ore de munca.
Va rog si eu ceva, imi spuneti alt site care are metoda "tipping chat" sau "gold show"(de pe streamate)? imi place foarte tare asta cu tippingul, mai mult decat "pvt chat".
P.S. Fara chaturbate ca nu vreau sa ma vada 2000 de oameni si sa plateasca 2-3.
No avatar
dreamofsummer

Toate site-urile iti ofera posibilitatea asta, bineinteles, nu ca pe Cams. MFC este la fel ca Chaturbate, dar nu sunt foarte seriosi cu plata, si este acelasi lucru. Plus ca MFC nu accepta cuplu boy/girl. Poate sa-l foloseasca prietena ta, si sa vanda clipuri cu voi doi membrilor care vor. La fel si Bonga si xhamster. Din punctul meu de vedere, nici unul nu este la fel de bun cum este Stream pe gold show sau Cams, mai ales daca nu vrei sistemul de gen Chaturbate.
belle

Buna seara tuturor
Este prima data cand postez cu toate ca citesc periodic si cu mult drag discutiile voastre.
Si pentru ca aici ar trebui sa ne "laudam " cu veniturile zilnice am sa va spun ca fac intre 50 si 100 de dolari zilnic (rar depasesc aceasta suma). Sunt constienta ca as putea termina lejer cu mult mai mult daca as gasi acel ceva care sa ma motiveze sa stau mai mult de 3 ore online . Dupa lungi incercari de a lucra pe mai multe site-uri am ajuns sa lucrez doar pe unul.
Voi cum reusiti fetelor sa stai 6 ore online ?????
Spor la banuti tuturor
Scrie răspuns