Buna! Sper ca postez unde trebuie dar cum topicul are " cum va mers azi " cred ca fac ceva bine

)
am o mica problema, de 2 zile observ pe Lj si cams un trafic foarte redus, m-am uitat si la alte fete si nici la ele nu ii chiar stralucit. Pe Lj numai si numai guesti iar pe cams ba imi da lag, ba scriu sa raspund si textul se incarca foarte greu, putinii membri ce ii am ba ii scoate din privat, da de pe pagina, unii stau de vorba cu mine in freechat, imi spun ca nu ma vad dar le place ca macar vorbesc cu ei, nu are cum sa fie de la mine, am toata aparatura pusa la punct, si eu si restul fetelor din studio suntem disperate si nu mai stim ce sa facem, voi ce faceti in momente de genul?
de asemenea avem un cont de membru special sa vedem cum sta treaba la membrii nostri si cand ma loghez si vreu sa vad un model imi zice ca a fost online 1 min ago, ma intorc pe pagina si tin sageata de la mouse pe fata si o vad online , dau click sa o vad si iar, active one min ago, pur si simplu nici membrii nostri nu pot sa ne vada cu contul lor, trebuie sa se delogheze si sa vina ca guesti ca sa ne vada, ce faci cu un regular daca nu poate sa te vada cu cont ci doar ca guest? privat in nici un caz, iar cand am intrat in contact cu live assistance pe Lj ca membru ei cica sunt primul care ma plang desi membrii mei imi zic in freechat ca pur si simplu nu pot vedea modele cu cont