Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Crissa

Camelia;5955 wrote: Buna, Crissa si bine ai venit.
Este bine sa citesti informatii pe net, desi nu iti poți forma o părere clară despre studiouri. E un regula sa mergi la mai multe interviuri , iar la urma iei decizia finala. In acel moment poți trage concluzii pertinente. Mult succes :)

Multumesc mult Camelia, insa momentan nu stiu la ce studiouri sa ma duc 😟 Styl mi-a recomandat Lourdes Studio, dar ei se pare ca nu raspund la tel. Le-am trimis si un mail, sa vedem acum. Mi-e frica sa nu o dau in bara, de aceea vreau sa ma duc la un studio ok din multe puncte 😊 Multumesc mult de info 😊
No avatar
raini

Nu ma resimt după sărbători, desi am lipsit vreo câteva zile. La încasări am senzația ca am continuitate. Credeam ca acum, la inceput de an, va merge mai slăbuț, dar spre marea mea surprindere este mai mult decat bine.
No avatar
JessBella

Lore,

dreamofsummer;5920 wrote: Hey! Ma bucur ca te amuz. As posta un screen-shot de aseara, dar se pare ca nu merge optiunea de uploadat poze direct in post. Daca ma ajuta cineva, sunt bucuroasa sa o fac. Asta ca sa nu insult "inteligenta" nimanui. Uite, o sa incerc sa ti-o trimit prin mesaj privat daca tot nu-mi iese aici. Si, daca ma ajuta cineva cu niste instructiuni legate de felul in care pot posta print screenuri si aici, m-as bucura foarte tare. Motivul fiind ca nu imi plac insinuarile de 2 bani. Daca deranjeaza pe cineva sa stie cati bani fac, atunci cred ca nu ar trebui sa existe acest subiect aici :p
Nu la banutii facuti de tine faceam referire, sunt modele care depasesc aceste sume; vorbeam despre "mica publicitate" pe care incerci sa o faci studioului in sectiunile nepotrivite. Nu exista nici un motiv pentru care castigurile tale sa ne insulte inteligenta😉
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
No avatar
dreamofsummer

Nu fac publicitate nimanui. In schimb, toate "fetele" care posteaza aici o fac. Sub mine este o discutie despre Lourdres, un studio care-mi place foarte mult. Si tu postezi despre studioul unde lucrezi, nu? :) Sunt "modele" aici care nici macar nu sunt modele. Nu am mentionat nici un studio in postul despre castiguri. Am spus doar ca traineritele mele ma ajuta. E ceva gresit ca am spus asta? Nu cred ca studioul unde sunt are nevoie de publicitate :))) Si imi pare rau, dar studioul unde lucrez contribuie foarte mult la castigurile mele. Asta e adevarul. Si da, exista modele care depasesc aceste sume, si sunt foarte fericita ca se intampla asa. Felicitarile merg si la ele si la echipa cu care lucreaza, ca asa e normal. Dar, insultarea inteligentei cred eu, este pentru studiourile care nu reusesc sa faca astfel de performante cu modelele lor. Lourdres, studiul unde lucrez, VIP...acestea sunt studiouri unde modelele fac performante si o sa le promovez ori de cate ori am ocazia, mai ales fetelor care se plang ca fac 30$/tura. Pentru ca in astfel de studiouri, castigurile acestea sunt ridicole. Multumesc :)
No avatar
Crissa

Hello, din nou 😊 Nu am reusit sa dau de studioul de care zicea Styl, dar am sunat la alt studio, de care se tot vb pe aici ca ar fi ok, si merg maine la un interviu. Va tin la curent. Tineti-mi pumnii 😚
No avatar
Antonia

Sa fii atenta la toate detaliile: la forma de colaborare, la modalitatea de plata, sa vezi camerele de lucru, poate mai "prinzi" ceva din discutiile fetelor (desi nu te poti baza pe asta 100%).
Mult succes! Te asteptam sa revii numai cu vesti bune! :*
No avatar
Crissa

Antonia;5994 wrote: Sa fii atenta la toate detaliile: la forma de colaborare, la modalitatea de plata, sa vezi camerele de lucru, poate mai "prinzi" ceva din discutiile fetelor (desi nu te poti baza pe asta 100%).
Mult succes! Te asteptam sa revii numai cu vesti bune! :*

Multumesc mult de tot si eu 😊 Sunteti foarte dragute, cele de aici, si ajutatoare. Si eu sper sa fie bine. Toate vrem sa facem mai multi banuti, nu sa lucrezi pe salarii mizere de la noi. Chiar si cu studii si master, e greu sa ajungi sa castigi macar 2000-2500lei...trist 😟
No avatar
IAndreea

Buna! Sper ca postez unde trebuie dar cum topicul are " cum va mers azi " cred ca fac ceva bine :))
am o mica problema, de 2 zile observ pe Lj si cams un trafic foarte redus, m-am uitat si la alte fete si nici la ele nu ii chiar stralucit. Pe Lj numai si numai guesti iar pe cams ba imi da lag, ba scriu sa raspund si textul se incarca foarte greu, putinii membri ce ii am ba ii scoate din privat, da de pe pagina, unii stau de vorba cu mine in freechat, imi spun ca nu ma vad dar le place ca macar vorbesc cu ei, nu are cum sa fie de la mine, am toata aparatura pusa la punct, si eu si restul fetelor din studio suntem disperate si nu mai stim ce sa facem, voi ce faceti in momente de genul?
de asemenea avem un cont de membru special sa vedem cum sta treaba la membrii nostri si cand ma loghez si vreu sa vad un model imi zice ca a fost online 1 min ago, ma intorc pe pagina si tin sageata de la mouse pe fata si o vad online , dau click sa o vad si iar, active one min ago, pur si simplu nici membrii nostri nu pot sa ne vada cu contul lor, trebuie sa se delogheze si sa vina ca guesti ca sa ne vada, ce faci cu un regular daca nu poate sa te vada cu cont ci doar ca guest? privat in nici un caz, iar cand am intrat in contact cu live assistance pe Lj ca membru ei cica sunt primul care ma plang desi membrii mei imi zic in freechat ca pur si simplu nu pot vedea modele cu cont
No avatar
Isabelle

Buna! Ma gandesc tot mai mult la acest job,dar am unele temeri si de asemenea,intrebari...daca m-ati ajuta fetelor cu o scurta prezentare a acestei "meserii" v-as ramane recunoscatoare. Sunt interesata de detalii privind confidentialitatea,remuneratia si recomandarea unui studio! Kisses :*
No avatar
Isabelle

Multumesc pt raspuns....legat de confidentialitate,este vreo sansa sa fiu descoperita de cunoscuti?
Scrie răspuns