Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Multumesc mult fetelor de raspunsuri. In Iasi clar n-am cum sa ma mut, am un pitic de aprox. 2 ani, e mai dificil...eu am ore la aerobic de 3 ori/sapt, dar nu se castiga fff mult. Pe sot la munca nu il plateste, deci clar eu tre' sa scot familia din c....t
Timida nu sunt, sunt destul de dezinhibata, n-am probleme in a ma dezbraca sau altceva. Doar ca vreau la un studio bun, tocmai pt trainning-ul respectiv, imi doresc castiguri destul de mari, ca orice om, evident.
Nu a fost deloc grea revenirea după sărbători. Am avut cam aceleasi câștiguri, fara diferențe mari. Mi-am păstrat acelasi program de logare. Ca o parte pozitiva, am observat ca am mai multa energie, pentru ca m-am relaxat suficient in toata aceasta perioada. Ajuta foarte mult si momentele in care te distanțezi oarecum de job si petreci timpul liber in favoarea ta.
A propos de revenirea după sărbători si cum se resimte in bugetul personal....Nu vad de ce ar fi greu, din moment ce iti păstrezi acelasi ritm si aceleasi obiceiuri legate de modul de a lucra. ;;) Si la mine a fost la fel, ba mai mult, am constatat ca membrilor le-a fost dor de mine si au fost generosi.
Clara;5944 wrote: Criss, poti lucra in tura de noapte daca ziua esti super ocupata. De exemplu mie oricum imi merge super cand ma loghez noaptea.
Clara, mi-e greu sa lucrez de-acasa, clar. Stam intr-un apartament cu 2 camere, e destul de greu sa fac asta
Mi-ar fi mult mai ok la studio. Iti multumesc 
Clara, mi-e greu sa lucrez de-acasa, clar. Stam intr-un apartament cu 2 camere, e destul de greu sa fac asta
Ieri in Party pe f4free am schimbat imagini in alb negru si am facut un show lent,cu dans sexy.....nici macar nu m-am dezbrăcat complet si dintr-un foc am primit un tips de 10000 credite plus inca vreo 3500 date mai mici.Pana si trainerul de la studio m-a lăudat pentru imaginatie 
Money Makes the World Go Round
Buna, Crissa si bine ai venit.
Este bine sa citesti informatii pe net, desi nu iti poți forma o părere clară despre studiouri. E un regula sa mergi la mai multe interviuri , iar la urma iei decizia finala. In acel moment poți trage concluzii pertinente. Mult succes
Este bine sa citesti informatii pe net, desi nu iti poți forma o părere clară despre studiouri. E un regula sa mergi la mai multe interviuri , iar la urma iei decizia finala. In acel moment poți trage concluzii pertinente. Mult succes