Videochat in stil unic si special!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Bianca

Da Clara, insa trebuie sa si avem zapada, vad ca iarna acesta nu este prea generoasa cu noi. Cautam alte idei.
Daria

Clara poti fugi un weekend la munte! Te si relaxezi te si distrezi vii si cu pozici! :D
Clara

Ma gandeam sa merg la Babele sa fac cateva pozici la inaltime, insa nu stiu cand sa ajung, pentru ca imi propusesem sa lucrez pana la Craciun in fiecare noapte. :)
No avatar
Antonia

Clara;5571 wrote: Ma gandeam sa merg la Babele sa fac cateva pozici la inaltime, insa nu stiu cand sa ajung, pentru ca imi propusesem sa lucrez pana la Craciun in fiecare noapte. :)

Da...e draguta ideea de mers la Babele dar sa fii atenta ce prinzi in cadru sa nu te dea de gol ca esti din Romania, daca nu vrei sa se stie acest aspect :D
No avatar
bug.dan

Eu ma gandeam sa fac o sedinta foto care sa includa blana, semineu, brad si ceva zapada...cred ca ar iesi demential.

No avatar
Camelia

Clara;5571 wrote: Ma gandeam sa merg la Babele sa fac cateva pozici la inaltime, insa nu stiu cand sa ajung, pentru ca imi propusesem sa lucrez pana la Craciun in fiecare noapte. :)

E o idee buna. Si sa ai grija sa te imbraci bine, sa nu racesti. Nu are sens sa te alegi cu o raceala zdravana pentru cateva poze noi.
No avatar
Alice

Interesanta ideea bug.dan, hainele de blana sunt la moda si pentru barbati, cel mai mult imi plac cele de lup...sau blana ecologica ce imita blana de lup :D

Rebeca

Mda...:)):)):)) Clara daca te imbraci si iti mai trantesti si un fular pe fata, vor iesi niste poze super...numai bune de urcat pe site-uri. :))) In felul acesta poti trimite pe altcineva sa faca poze in locul tau, caci oricum nu ti se vede nici fata. =))=))=))
Rebeca

Chiar nu-mi plac barbatii care poarta blana...mi se par odiosi, nu stiu de ce dar nu ma atrag.:|
Clara

Rebeca;5583 wrote: Mda...:)):)):)) Clara daca te imbraci si iti mai trantesti si un fular pe fata, vor iesi niste poze super...numai bune de urcat pe site-uri. :))) In felul acesta poti trimite pe altcineva sa faca poze in locul tau, caci oricum nu ti se vede nici fata. =))=))=))

Am vazut cateva poze facute in zapada...erau superbe fetelor, intr-adevar inghetam de frig dar banutii merita... ;)
Scrie răspuns