Videochat in stil unic si special!!!
Mi-am intrebat membrii ce parerea ar avea daca as mai schimba decorul si chiar locatia. Au fost realmente surprinsi de intrebarea mea, iar cand le-am spus unde as avea de gand, adica un loc asemanator cu cel pe care vi l-am aratat si voua, au fost incantati. Cu cei cu care nu am reusit sa vorbesc direct, am comunicat prin mesaje. Sunt nerabdatori sa ma vada intr-un loc nou, inedit. Am discutat si la studio si abia astept sa vad decizia finala. ;;)
Chiar mi-ati dat multe idei :) Din cand in cand este bine sa facem cate o schimbare, pentru a nu interveni plictiseala. Variety brings life, asa ca ma voi gandi sa ma loghez si din alta parte, nu numai din bine-cunoscuta camera a modelului de videochat. Bine, ce-i drept depinde si de camera.
Pentru sedinte foto mie mi se pare vital sa mergi in locuri speciale, fie ca e vorba despre o piscina, fie ca este vorba de o padure, de un service auto, de o spalatorie auto sau orice alt loc inedit care va trece prin minte. In camera de lucru sau o camera de hotel, optiunile sunt destul de limitate, motiv pentru care este necesar sa diversificam locatiile in care au loc sedintele foto.
In ceea ce priveste transmiterea live din aceste locuri, mi se pare putin greoaie, cu multe riscuri, dar nu imposibila.
In ceea ce priveste transmiterea live din aceste locuri, mi se pare putin greoaie, cu multe riscuri, dar nu imposibila.
Filip, ar fi o idee interesanta, insa trebuie sa fii atent si la pericolele la care te expui atunci cand vei pune in practica ideea asta. Nu cred ca un cuplu si-ar dori sa fie surprins in lift in timp ce este online. Nu stiu daca ipostazele ar fi in avantajul cuplului.
Buna idee, joi plecam la mare sa facem sedinta foto... Ne-am adunat mai multe fete din studio si am rezervat camere la un hotel din Mamaia cu piscina, jacuzzi, spa si sala de fitness. Abia astept sa vad ce o sa iasa...relaxare si fotografii superbe.;)
Eu cred ca aceste sesiuni trebuie programate dinainte cu membrii doritori avand in vedere ca nu beneficiem de prea mult timp. Event-urile de acest gen trebuie promovate pe site-uri cu ceva timp inainte.
O alta idee de loc inedit pentru show ar putea fi cabina de proba a unui magazin :D. Intr-un centru comercial destul de mare, unde sa fie muzica, aglomeratie si multe cabine de proba :D
O alta idee de loc inedit pentru show ar putea fi cabina de proba a unui magazin :D. Intr-un centru comercial destul de mare, unde sa fie muzica, aglomeratie si multe cabine de proba :D
Munca sau party? :D Ni s-a organizat o petrecere pe cinste! Am dansat, am ras, am mancat, am baut, am jucat diverse joculete, ne-am simtit intr-adevar ca o mare familie! In acest timp, domnisoarele fotograf ne-au facut fotografii si ne-au filmat pentru teasere, domnisoarele trainer ne-au impartasit cat au putut de mult din experienta lor, am impartasit idei, experiente (placute si mai putin placute), mai pe scurt, ne-am distrat, am muncit si am invatat in acelasi timp!
A fost o zi grozava, poate cea mai productiva zi din anul acesta. Ne-a revigorat, ne-a dat un plus de energie, de chef de viata, de incredere si dorinta de a progresa cat mai mult! In acest fel ni s-a aratat ca te poti distra, te poti relaxa, te poti simti bine facand videochat. Tot ce conteaza este atitudinea pozitiva de care nu trebuie sa ne despartim nici macar o secunda.
A fost o idee geniala!
A fost o zi grozava, poate cea mai productiva zi din anul acesta. Ne-a revigorat, ne-a dat un plus de energie, de chef de viata, de incredere si dorinta de a progresa cat mai mult! In acest fel ni s-a aratat ca te poti distra, te poti relaxa, te poti simti bine facand videochat. Tot ce conteaza este atitudinea pozitiva de care nu trebuie sa ne despartim nici macar o secunda.
A fost o idee geniala!
As vrea sa merg la munte la inceputul lunii septembrie pentru a mai schimba locatia.Mi-ar placea sa ma loghez in fiecare zi, in locuri diferite.O sa fim o gasca mare de fete asa ca o sa putem lucra fara griji,vom supraveghea cu randul ,pentru a nu aparea vreun vizitator in cadru.Cred ca o sa fie un succes si ne vom intoarce acasa cu mai multi bani decat aveam cand atunci cand am plecat in vacanta.:)