Evidenţiază-ţi decolteul cu ajutorul machiajului!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ilinca

Sunt foarte folositoare aceste trucuri,ne imbunatatesc imaginea in fata camerei,iar membrii sunt foarte incantati.Aspectul fizic este foarte important,trebuie sa fim ingrijite,la patru ace.
Rebeca

Am incercat acest truc si chiar functioneaza, ce sa mai zic de faptul ca da si aspect de ingrijire a pielii, nu doar volum pentru sani.;) Sunt extrem de multumita pentru aceasta idee. :D
No avatar
Alice

Am gasit un video amuzant, dar destul de folositor zic eu. Sper sa va placa :)

https://www.youtube.com/watch?v=C8tS6WrDheU
Clara

Interesant Alice, insa mi se pare mult prea artificial, isi picteaza sanii de-al binelea nu-i evidentiaza putin cu fard. Ce pot sa zic, finalul este spectaculos, insa merg pe ideea ca prima intanlire (primul privat) ar trebui sa aiba loc la piscina sau la dus. =))=))=))
Alessia

Bun videoclip-ul Alice, desi la noi pare putin ciudat sa folosesti astfel de trucuri, cu siguranta in America, de exemplu, sigur se foloseste de ceva ani, mai ales de catre modelele de videochat. La urma urmei, conteaza sa dea bine pe camera, ce conteaza care este defapt realitatea?...doar vindem o imagine.
No avatar
Camelia

Foarte interesant clipul, Alice. Cate se pot face ca sa pacalesti ochii necunoscatorilor :D Se vede ca tipul se pricepe....si ce sprancene aranjate are :|
No avatar
Bianca

Cred ca este foarte usor de pacalit si in cazul barbatilor, pentru a face patratele si brand.
Clara

Mai sunt si acele sutiene de silicon foarte interesante, care scot sanii in evidenta datorita ergonomiei ;)
Clara

Leticia, cred ca este greu sa generalizezi, crede-ma sunt barbati mai atenti decat femeile la detalii si fixisti, acum depinde de la persoana la persoana nu are treaba cu sexul.
No avatar
DivaStudios

Clara;5852 wrote: Mai sunt si acele sutiene de silicon foarte interesante, care scot sanii in evidenta datorita ergonomiei ;)

Corect, ca model machiajul se intinde si ii pierdere de timp sa il tot refaci ca te pipai pe sani si se duce, daca chiar vrei sa pacalesti membrii merge si sutien de silicon sau din experienta sunt buretei de silicon de bagat in sutien iar in privat inainte sa iti dai sutienul jos te intorci cu spatele si lasi bureteii de silicon sa pice pe pat/canapea/jos si dupa te intorci spre camera, la mine a mers intotdeauna si ei sunt prea excitati sa vada diferenta desi ii evidenta
Scrie răspuns