Evidenţiază-ţi decolteul cu ajutorul machiajului!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Totusi prefer silicoane de calitate decat fake de genul asta, ma gandesc cum pot face show cu sanii pictati :)))))))
No avatar
DivaStudios

Clara;6073 wrote: Totusi prefer silicoane de calitate decat fake de genul asta, ma gandesc cum pot face show cu sanii pictati :)))))))

Si ce faci cand iti vine un membru si iti cere un oil show doar pentru faptul ca iti arata sanii mai mari din cauza machiajului? Hai ca poti sa iti pui peste machiaj finut ca ii ulei, dar trebuie sa te atngi etc... O sa ma interesez daca exista ceva spray pentru fixare , un strat intre machiaj si ulei ar fi salvator, desi tot cred ca sunt sanse atunci cand freci peste cu ulei sa se duca
Clara

DivaStudios;6082 wrote: Si ce faci cand iti vine un membru si iti cere un oil show doar pentru faptul ca iti arata sanii mai mari din cauza machiajului? Hai ca poti sa iti pui peste machiaj finut ca ii ulei, dar trebuie sa te atngi etc... O sa ma interesez daca exista ceva spray pentru fixare , un strat intre machiaj si ulei ar fi salvator, desi tot cred ca sunt sanse atunci cand freci peste cu ulei sa se duca

Ar fi culmea sa inceapa sa-mi curga sanii in timpul show-ului.:))) Ma trezesc cu bubitele demascate. :))))))))
Alessia

Ma bucur ca am scapat de problema asta, de cand mi-am pus silicoane nu mai trebuie sa apelez la tot felul de trucuri :P.
No avatar
Alice

Nu am nevoie sa apelez la trucuri pentru a parea sanii mai mari, dar am grija sa dau cu putina pudra pe decolteu deoarece se vede mult mai frumos.
No avatar
DivaStudios

da corect, cel mai binisor ii doar umpic de pudra ( asa cum zice Alice ) sa arate piele mai finuta si sa iti accepti corpul asa cum ii, sa nu uitam sa sunt membri de pe toata planeta si fiecare are fetishul lui, asa cum unii prefera sanii mari altii prefera sanii mici. M-am informat dar nu cred ca am voie sa dau link si sa fac reclama dar exista " spray fixare machiaj " care se da dupa ce s-a aplicat machiajul si tine mai mult, il fixeaza mai bine dar tot nu as recomanda ca una ii pe fata care poti sa treci printr-o trura da 8 ore fara sa o atingi si una ii pe sani care ii atingi destul de des. Cel mai bine ii sa ii afisezi indiferent de marime si forma si sa fi increzatoare. Members love confidence! You are the queen in your room and they all should bow in front of you.
No avatar
violetblu

corect,asa e cel mai bine :)
Scrie răspuns