Videochat in stil unic si special!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ReGina

Mi-ar placea sa ma pot loga pe o plaja pustie,unde sa pot face tot ce-mi trece prin cap.;;)Pana atunci ma bucur de camerele amenajate din studio,in special de cea cu jacuzzi.
Rebeca

Am gasit un conac pustiu undeva in tara si tare ma bate gandul sa fac un teaser acolo. Este superb, imagini de vis si ma gandeam sa ma loghez o noapte de acolo si sa-mi luminez imaginea cu faclii. :D ;)
No avatar
Delia

Suna destul de bine, insa eu nu m-am logat decat din studio momentan. Sper sa am libertatea de a ma loga de oriunde cu ajutorul unui laptop si o camera bunicica...voi intreba la studio daca imi este permis. Mi-ar placea tare mult sa fac asta in grote.;)
No avatar
printzesa.mik

Zilele trecute vazusem un model ce se logase intr-o padure,langa un rau.Avea camera plina de membri si toti o felicitau.As fi vrut sa-i urmaresc activitatea mai mult, insa intra des in privat.Mi-a placut foarte mult aceasta idee si pe viitor as dori sa o pun in practica.
Clara

As vrea tare mult sa fac poze cu un om de zapada real. :D Ma gandesc numai la frigul care il voi trage in zapada dar sper sa se merite efortul. Ma gandeam sa fac si cativa ingerasi in zapada dar nu cred ca rezist dezbracata. :-S Aveti idei care m-ar putea ajuta sa realizez aceste poze?:P
No avatar
Delia

Ideea ta este super interesanta Clara, insa nu stiu cine ar putea rezista la minus cateva grade in zapada, plus ca se inroseste pielea, lucru care se vede in foto, doar sa le prelucrezi putin, iar miminca fetei te cam da de gol ca mai ai un pic si ingheti de vie...cam greu de realizat. Ma gandesc ca s-ar putea realiza cu zapada artificiala, insa este cam costisitor./:)
Alessia

Daca vrei sa faci o sedinta foto cu o astfel de tematica se poate realiza punand in background un peisaj de iarna si prelucrand putin imaginea in asa fel incat sa dea senzatia ca ninge. De exemplu, in imaginea de mai jos asa pare ca au realizat poza...fara sa inghete modelul de frig.

No avatar
Alice

Da, ar fi si aceasta o varianta, dar se poate face o astfel de sedinta si in natura, asa cum reusesc fotomodelele cred ca asa am putea si noi...cu pauze dese si sa nu fie multe grade cu minus pentru a nu ne pune in pericol sanateatea....cu siguranta si fotomodelele procedeaza astfel cand au sedinte foto cu o astfel de tematica.

No avatar
Penelope

Clara cred ca trebuie sa iti iei si un agent de paza....noaptea cine stie pe cine atrage lumina de la faclii....Buhuhu
No avatar
Bianca

Of...astept si eu un pic de zapada sa fac o sedinta foto, dar pana la urma credca apelez la polestiren. :(
Scrie răspuns