Read my red lips!!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

Ador acel look elegant, mai ales al femeilor brunete cu parul lung ,imbracate office ,si cu cel mai arzator ruj rosu pe buze..
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Antonia;2247 wrote: Rujul rosu este si preferatul meu! In opinia mea, rujul rosu nu trebuie sa lipseasca din poseta nici unei femei! Fie ca esti bruneta, blonda sau roscata, ai ochii verzi, albastri sau caprui, un ten mai deschis la culoare sau unul mai masliniu, rujul rosu ti se va potrivi in orice situatie. Acesta nu se va demoda niciodata si iti va sublinia eleganta intr-un mod natural si subtil.
Iata si un tutorial pentru aplicarea rujului rosu: un contur perfect, o culoare intensa si rezistenta, mici trucuri de marire a buzelor.
Sper sa va fie de folos :*
https://www.youtube.com/watch?v=LKW-DE_quQk

Eu am gasit acest dispozitiv de marirea buzelor. :) Nu l-am incercat inca, nici nu l-am achizitionat. Vreau mai intai sa ma informez, de aceea am nevoie de pareri.

No avatar
Camelia

Rebeca, am vazut pe Internet cateva videoclipuri/tutoriale despre acest dispozitiv. Mie personal mi se pare cam dureroasa toata procedura in sine si efectul nu pare a fi de durata - mai mult iti chinui buzele. In plus, efectul ar putea sa nu fie cel scontat - am vazut si astfel de exemple, care m-au facut sa ajung la aceasta concluzie. Sfatul meu este sa alegi altceva, alta procedura sau alt dispozitiv pentru marirea buzelor. Exista si rujuri care dau acest efect. Iti las mai jos link-ul unui articol despre acest subiect, in speranta ca iti va fi de ajutor. ;;)

http://www.beautyrevealed.ro/10-trucuri-pentru-buze-mai-mari/
No avatar
Emanuelle

Rebeca, referitor la dispozitivul pe care l-ai gasit,sa stii ca am gasit si eu niste filmulete pe youtube, si sincer nu iti recomand sa il folosesti.Am ras cu lacrimi cand am vazut ce soc au fetele dupa ce il folosesc.:)) Cred ca le amortesc crunt buzele ,deoarece ,cand il indeparteaza le curge saliva si arata ca si cum ar fi iesit de la dentist.Eu am adaugat si filmul,sper sa te convinga sa ramai asa cum esti :*
https://www.youtube.com/watch?v=YNzH66MEdfU
Bubu2014

Citeam zilele trecute intr-un articol ca ,,buzele rosii de imbogatesc''.Un studiu recent realizat în Franţa arată că chelnăriţele care se dau cu ruj roşu primesc un bacşiş mai mare, deşi doar de la bărbaţi. Asadar,m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi legate de ingrijirea acestora.
Mai intai,pentru a scapa de buzele uscate si crapate este necesara folosirea unui balsam de protectie de cel puțin 15, iar în perioadele cu zăpadă se recomandă și protecție UVA și UVB, pentru a împiedica buzele să se ardă.
Trebuie sa ne hidratam buzele in mod constant,in special toamna si iarna,folosind produse cosmetice cu extracte naturale, precum untul de cacao, unt de shea, ceară de albine și ulei de cocos.Putem considera chiar si rujul un scut de protectie impotriva razelor UV,in acest mod mentinem buzele sanatoase si sexy.
Buzele rosii vor fi mereu in trend insa trebuie sa alegem cu grija nuanta potrivita tipului nostru de ten.Astfel ,pentru un ten foarte deschis sunt recomandate tonurile mai reci de rosu precum cherry red, candy apple red, iar pentru un ten masliniu tonurile mai calde precum fire engine red.
No avatar
Ilinca

Buzele rosii sunt cele mai seducatoare deoarece lumineaza chipul si ii dau un aer misterios si provocator.Trebuie sa stim sa alegem culoarea care ni se potriveste cel mai bine.Eu folosesc nuantele cu tenta fucsia deoarece ma avantajeaza, da impresia de dinti mai albi.
Daria

Rujul rosu, la fel ca si oja rosie nu vor da gres niciodata! Vor da un plus de eleganta oricarei tinute si te vor scoate in evidenta! Acestea nu se vor demoda niciodata, te poti baza pe ele oricand! :*
No avatar
ReGina

Desi sunt superbe,buzele rosii sunt foarte pretentioase.Le ingrijesc folosind o crema hidratanta pe care o las sa actioneze pret de cateva minute.Apoi,imi fac conturul buzelor cu un creion in ton cu nuanta rujului.Apelez chiar si la trucul cu servetelul prins intre buze insa,dupa,mai aplic un strat de ruj pentru a obtine o culoare mai aprinsa.
No avatar
Alice

In acest sezon se poarta rujul rosu mat dar persoanele cu buzele subtiri este de preferat sa opteze pentru buze lucioase care creeaza iluzia de buze mai pline.

Scrie răspuns