Read my red lips!!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Culoare a extremelor, rosul, tinde sa aiba aceleasi semnificatii in toate culturile si traditiile lumii. Potrivit psihologilor, culoarea rosie incita si starneste pasiuni, puternice emotii, atat pozitive, cat si negative. Este culoarea lui Cupidon si a diavolului, a dragostei patimase si a razboiului, a seductiei si violentei, a sangelui si a focului.

Nu este o surpriza ca cine poarta rosu debordeaza de energie pozitiva,senzualitate si curaj. Intr-o lume in care prima impresie e totul inca din cele mai vechi timpuri ,rujul rosu, este semnatura femeilor puternice, ambitioase si hotarate.

Indiferent de forma si culoarea sub care a fost folosit, fiecare cultura a avut acces la un anumit tip de ruj.Primul ruj despre care se stie, a apartinut reginei Sumeriei, Shub-ad, din orasul Ur. Ea folosea un ruj rosu obtinut din pietre bogate in fier si plumb.

Femeile din Egiptul Antic erau innebunite dupa rujuri. Culoarea-vedeta era atunci un rosu-ocru, dar carminul si diversi coloranti erau folositi pentru a crea o varietate de nuante, de la rujul mandarin, la cel roz si chiar negru.

Femeilor romane le placea atat de mult sa se machieze, incat aveau echipe speciale de sclavi pentru nevoile cosmetice. Dar nu numai femeile foloseau rujuri pe atunci, ci si barbatii, rujul fiind, in Roma Antica, un indicator al statutului social.

Cleopatra,Regina Elisabeta a Angliei ,mai tarziu Greta Garbo ,Elizabeth Taylor si alte personalitati au adoptat aceasta nuanta de ruj.

Iata de ce rujul rosu e un "must" ....va fi mereu in tendinte si noua, modelelor, ne va da increderea de care uneori, avem atata nevoie!!!
No avatar
Antonia

Rujul rosu este si preferatul meu! In opinia mea, rujul rosu nu trebuie sa lipseasca din poseta nici unei femei! Fie ca esti bruneta, blonda sau roscata, ai ochii verzi, albastri sau caprui, un ten mai deschis la culoare sau unul mai masliniu, rujul rosu ti se va potrivi in orice situatie. Acesta nu se va demoda niciodata si iti va sublinia eleganta intr-un mod natural si subtil.
Iata si un tutorial pentru aplicarea rujului rosu: un contur perfect, o culoare intensa si rezistenta, mici trucuri de marire a buzelor.
Sper sa va fie de folos :*
https://www.youtube.com/watch?v=LKW-DE_quQk
Alessia

Este adevarat ca buzele rosii sunt fermecatoare, dar trebuie tinut cont si de culoarea fardului folosit pentru ochi, nu am vrea ca rezultatul sa arate asa:

Atunci cand doresti sa iti scoti in evidenta buzele folosind un ruj rosu, este de preferat sa folosesti o nuanta deschisa pentru ochi pentru a nu da senzatia de machiaj incarcat si dur ci de proaspat si aerisit:

Se poate folosi si un machiaj "smokey eyes" dar trebuie mentinuta linia de naturalete si simplitate:

No avatar
anastasia

Referitor la make-up, sunt adepta unei reguli de aur: Less is more!!! Toate femeile isi doresc sa fie cochete, elegante, frumoase, rafinate, senzuale, seducatoare, si lista poate continua la nesfarsit, insa trebuie sa fim putin atente la cum si cat aplicam machiajul. Trebuie sa fim constiente de faptul ca buzele sunt o veritabila arma de seductie, indiferent ca folosim un ruj rosu, un lip gloss sau ceva simplu, pentru hidratare.
No avatar
anastasia

Cand eram la facultate, am intalnit o colega care avea o parere putin ciudata despre rujul rosu: spunea ca se da cu ruj rosu doar cand este trista si cand este vreme urata afara (ciudat, nu? /:) ),pentru ca o face sa se simta mai puternica si sa treaca mai usor peste momentele grele si peste vremea mohorata.
Carina

Buzele reprezinta o importanta arma de seducere daca stim cum sa le scoatem in evidenta. Ador rujul rosu deoarece ma face sa ma simt foarte atragatoare si frumoasa.Mereu aleg un ruj rezistent la transfer si pentru ca am pielea mai inchisa optez pentru rujurile de un rosu grena.Pacat ca unele femei exagereaza si creeaza un make-up incarcat.
Alessia

Rujul rosu nu poate fi folosit in orice parte a zilei si nici oriunde.
Este de preferat sa fie folosit in machiajul de seara, asta daca nu
se opteaza pentru evidentierea ochilor, ceea ce implica folosirea
unui ruj de o culoare mai putin stridenta.
Cand vine vorba de job, trebuie sa ai un ruj rosu. Multor membri
le place aceasta culoare a buzelor si cu siguranta nu vei da gres.
Eu folosesc destul de des rujul rosu in timpul job-ului astfel ca am
mai multe nuante de rosu, in functie de restul machiajului, pentru
ca totul sa se completeze. Fard mai deschis = ruj mai inchis, fard
mai inchis = ruj mai deschis...cel putin acesta este stilul pe care
il adopt eu si cu care ma impac cel mai bine, astfel stiu sigur ca
nu exagerez sau ca sunt prea stersa.
No avatar
anastasia

Ne trebuie doar putina atentie si un simt estetic in limite normale pentru a sti cand sa purtam un ruj rosu si mai ales daca trebuie sa il folosim in respectivul moment, pentru a nu crea efectul contrar. Culoarea buzelor trebuie sa ne accentueze trasaturile fetei, in nici un caz sa le acopere sau sa le diminueze. In functie de tipul de make-up aleg si nuanta rujului.
No avatar
Camelia

Fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin o nuanta de ruj rosu in trusa de machiaj.

Stiti cum sa spune: daca ai indoieli, sau nu esti increzatoare in fortele proprii, foloseste un ruj rosu. Mie cel putin mi se potriveste zicala aceasta. Nu stiu care ar putea fi legatura psihologica dintre rujul rosu si increderea in tine insati, cert este ca functioneaza.

No avatar
Andrei85

E un subiect destinat doamnelor observ,insa vreau sa spun ca ador femeile cu buze voluptoase si conturate perfect cu un ruj rosu intens...
Scrie răspuns