Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Nord

Michelle;3612 wrote: Buna fetelor sunt noua in domeniu si as dorii sa stiu ce Pc sa imi achizitionez i5 sau i7 pentru 3-4 site-uri .
Mentionez ca vreau sa mi-l cumpar de pe un site gen(em.a.g sau altul) .Va multumesc

Ti-as recomanda un i7 cu cel putin 8 GB RAM ideal ar fi insa 16 si un hard sdd asta ca sa nu ai nici un fel de problema plus un internet bun cu upload mare !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Antonia

Astazi a fost super! Banutii care ii castigam de obicei intr-o zi, astazi i-am facut intr-o ora cu noua jucarie bazaitoare la tips-uri! A fost super amuzant si profitabil! Va recomand sa o achizitionati cat mai repejor!
No avatar
Bianca

Wow!!! Sunt tare curioasa de jucaria ta...vreau si eu una. Astept cu nerabdare sa ne-o arati.;)
No avatar
Antonia

Antonia;3796 wrote: Astazi a fost super! Banutii care ii castigam de obicei intr-o zi, astazi i-am facut intr-o ora cu noua jucarie bazaitoare la tips-uri! A fost super amuzant si profitabil! Va recomand sa o achizitionati cat mai repejor!

http://www.loveisland.ro/vibratoare/clitoris/club-vibe-2.oh/

No avatar
ReGina

Ieri dupa-amiaza,mi-am depasit propriul record,am stat in privat aproape 5 ore pe site-ul Jasmin.A fost demential,nici acum nu-mi vine sa cred.A fost ziua unui membru fidel,care de obicei imi sta in jur de 30 de minute in privat.Mi-a spus ca vrea sa sarbatoreasca cu mine,asa ca am mers la magazin sa cumpar luminari,sampanie si chiar am facut comanda de pizza.A fost o zi superba,atat pentru mine,cat si pentru el.:>
No avatar
Emanuelle

De cand e nebunia asta cu OHMIBOD mi-am dublat castigurile.Ma mir ca a prins asa bine la membri, chiar le place si li se pare super amuzanti.Nici nu mai fac prea multe privat-uri ca nu am cand :))
No avatar
ReGina

Aseara,a revenit un membru de pe F4f cu care am discutat in urma cu cateva zile.M-a intrebat daca imi place sa domin.I-am raspuns afirmativ si a intrat in privat.Mi-a facut aproximativ 9000 de credite si m-am distrat de minune.Era un sclav foarte inteligent si dragut.Mi-am dat seama ca nu este ca restul sclavilor cu care am vorbit pana acum.Ii placeau lucrurile normale,sa se mangaie,sa danseze si sa primeasca diverse pedepse amuzante.Sper sa revina.:)
No avatar
Alina01

Buna tuturor,revin dupa ceva timp!Am reusit sa decorez camera,mi-am cumparat laptopul(asus i7,8gb,gen-4),webcam-ul logitech c920,m-am conectat si la un net mai bun rds rcs 1000 mbps.Mi-a mai ramas luminile,si nu stiu inca ce sa cumpar,peretii sunt albi,oare este ok acel kit de stativ cu umbrele?Am citit ca cel mai recomandat este soft-box dar imi este frica ca nu pot rezista in fata lui.Voi ce folositi fetelor?un sfat?
No avatar
Alina01

Ok,multumesc styl!
Rebeca

Daca folosesti tot timpul umbrelele, luminile sunt usor de suportat si pentru ochi, ele sunt ca un filtru pentru lumina. Recomandat este ca lumina sa treaca tot timpul printr-un filtru precum panza alba sau hartie de orez pentru ca altfel imaginea va fi arsa, folosind acest truc imaginea va fi una naturala si clara. ;)
Scrie răspuns