Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Michelle;3612 wrote: Buna fetelor sunt noua in domeniu si as dorii sa stiu ce Pc sa imi achizitionez i5 sau i7 pentru 3-4 site-uri . Mentionez ca vreau sa mi-l cumpar de pe un site gen(em.a.g sau altul) .Va multumesc
Ti-as recomanda un i7 cu cel putin 8 GB RAM ideal ar fi insa 16 si un hard sdd asta ca sa nu ai nici un fel de problema plus un internet bun cu upload mare !
Astazi a fost super! Banutii care ii castigam de obicei intr-o zi, astazi i-am facut intr-o ora cu noua jucarie bazaitoare la tips-uri! A fost super amuzant si profitabil! Va recomand sa o achizitionati cat mai repejor!
Antonia;3796 wrote: Astazi a fost super! Banutii care ii castigam de obicei intr-o zi, astazi i-am facut intr-o ora cu noua jucarie bazaitoare la tips-uri! A fost super amuzant si profitabil! Va recomand sa o achizitionati cat mai repejor!
Ieri dupa-amiaza,mi-am depasit propriul record,am stat in privat aproape 5 ore pe site-ul Jasmin.A fost demential,nici acum nu-mi vine sa cred.A fost ziua unui membru fidel,care de obicei imi sta in jur de 30 de minute in privat.Mi-a spus ca vrea sa sarbatoreasca cu mine,asa ca am mers la magazin sa cumpar luminari,sampanie si chiar am facut comanda de pizza.A fost o zi superba,atat pentru mine,cat si pentru el.:>
De cand e nebunia asta cu OHMIBOD mi-am dublat castigurile.Ma mir ca a prins asa bine la membri, chiar le place si li se pare super amuzanti.Nici nu mai fac prea multe privat-uri ca nu am cand :))
Aseara,a revenit un membru de pe F4f cu care am discutat in urma cu cateva zile.M-a intrebat daca imi place sa domin.I-am raspuns afirmativ si a intrat in privat.Mi-a facut aproximativ 9000 de credite si m-am distrat de minune.Era un sclav foarte inteligent si dragut.Mi-am dat seama ca nu este ca restul sclavilor cu care am vorbit pana acum.Ii placeau lucrurile normale,sa se mangaie,sa danseze si sa primeasca diverse pedepse amuzante.Sper sa revina.:)
Buna tuturor,revin dupa ceva timp!Am reusit sa decorez camera,mi-am cumparat laptopul(asus i7,8gb,gen-4),webcam-ul logitech c920,m-am conectat si la un net mai bun rds rcs 1000 mbps.Mi-a mai ramas luminile,si nu stiu inca ce sa cumpar,peretii sunt albi,oare este ok acel kit de stativ cu umbrele?Am citit ca cel mai recomandat este soft-box dar imi este frica ca nu pot rezista in fata lui.Voi ce folositi fetelor?un sfat?
Daca folosesti tot timpul umbrelele, luminile sunt usor de suportat si pentru ochi, ele sunt ca un filtru pentru lumina. Recomandat este ca lumina sa treaca tot timpul printr-un filtru precum panza alba sau hartie de orez pentru ca altfel imaginea va fi arsa, folosind acest truc imaginea va fi una naturala si clara. ;)
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”