Plafonare Totala! Ce facem in acest caz?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Abia m-am intors de la mare.:) Acum ma simt plina de energie si cu forte proaspete. Va recomand sa nu sariti peste concediu pentru ca este benefic organismului si dati randament mult mai mare dupa cateva zile de odihna si relaxare.;)
No avatar
Ilinca

Nu ar trebui sa avem niciodata acest sentiment,insa se mai intampla...Cand patesc acest lucru,plec intr-o mini vacanta pentru a ma relaxa,a-mi limpezi gandurile. Ma intorc la munca cu forte proaspete si dornica sa fac cat mai multi banuti.Eu cred ca trebuie sa gandim mereu pozitiv pentru a avea parte numai de lucruri bune si frumoase in viata.Asa este si in domeniul nostru,daca ne plafonam,ne pierdem increderea si atunci chair ca nu o sa mai facem banuti.
No avatar
anastasia

O stare de spirit buna influenteaza castigurile de pe site-uri. Tocmai de aceea, cand mi se intampla sa nu fiu foarte bine dispusa, prefer sa raman acasa, sa ma relaxez. Cand revin la studio, am chef de munca si bineinteles ca am castiguri pe masura. Munca cu de-a sila nu se poate, asa ca prefer sa petrec orele respective in intimitatea casei mele, uitandu-ma la un film sau pur si simplu lenevind. Ma cunosc destul de bine si stiu ca daca as incerca sa vin la studio cand am momente mai putin bune, nu as fi eu , nu m-as simti in pielea mea. Sfatul meu este sa va ascultati vocea interioara ori de cate ori aveti nelinisti, probleme sau o perioada mai zbuciumata. :-*
No avatar
Alice

Dorinta de a castiga nu este suficienta pentru a fi determinata si pentru a iti impune sa ai o stare de spirit buna pentru a atrage membrii. Acest lucru trebuie sa vina din interior, altfel membrii vor putea observa "disperarea" si teatrul de 2 lei.
Trebuie ca in primul rand sa te simti tu bine si sa iti placa acest domeniu, daca nu iti place, cu timpul vei avea din ce in ce mai putin chef de munca, vei parea plictisita si implicit vei castiga din ce in ce mai putini bani, iar in cele din urma vei renunta.
Daria

Eu zic ca cele doua: dorinta de castig si buna dispozitie sunt strans legate una de cealalta, nu poate exista una fara alta. Castigurile considerabile, evident te bine dispun, insa pentru a avea aceste castiguri trebuie neaparat sa ai o buna-dispozitie.
Este adevarat ca daca nu iti place ceea ce faci, nu se mai poate vorbi despre buna dispozitie si in acest caz categoric trebuie sa te reprofilezi, deoarece nu vei castiga sume mari niciodata din aceasta activitate.
No avatar
Miriam

Daca s-a instalat monotonia, simti ca nu mai ai chef sa te loghezi, te-ai plcitisit de aceeasi rutina zi de zi, incearca sa iti gasesti alt job macar pentru o luna. Sunt convinsa ca vei reveni la videochat cu mare drag si nerabdare!:D
P.S. Daca nu se intampla asa, inseamna ca videochat-ul nu este pentru tine si mai bine renunti. ;)
Rebeca

Ia-ti o vacanta ma lunga, nu te mai gandi deloc la job-ul tau o perioada si vei reveni plina de forta si chef. ;) Am trecut si eu prin ceva asemanator si acesta a fost cel mai bun remediu, nu am renuntat la job nici macar nu m-am gandit, pentru ca daca as face acest lucru, consider ca as ramane in urma, as pierde membrii si este mai greu decat daca ar fi sa o iau de la capat.
No avatar
ReGina

Pana acum ,nu am avut o astfel de perioada.Intr-adevar,au fost momente cand am castigat mai putin sau vreun membru m-a cam enervat.Sunt zile in care castig mai multi bani decat in mod normal si se compenseaza..Daca as incepe sa ma plafonez,mai rau as face,mi-as pierde increderea in mine,nu as mai face banuti si as vedea doar partea urata a lucrurilor.Asa ca,atunci cand simt ca nu mai am rabdare,plec cateva zile din oras,sa ma ,,aerisesc''.
No avatar
Bianca

Daca esti obosita si nu ai chef de munca, nu te mai loga, risti sa pierzi tot ce ai reusit sa faci pana acum. Odihneste-te cateva zile si apoi vei veni cu chef de treaba, iar orele petrecute online sunt atat de placute si banoase.;)
No avatar
printzesa.mik

Nici nu ar trebui sa ajungem la aceasta stare.Chiar daca uneori sunt perioade proaste,castigam mai putin bani sau pur si simplu suntem satule de membri si de toate nebuniile lor,trebuie sa fim realiste deoarece viata nu e tot timpul,,roz''.Fiecare om intampina dificulatati zi de zi,altii au probleme foarte mari dar sunt capabili sa ramana in picioare.Eu de ce as avea un caracter slab?!Singura trebuie sa-mi fac viata mai frumoasa...
Scrie răspuns