Treci printr-o perioada in care nu ai chef de viata, nu ai energie si dorinta de a face ceva?
Trebuie sa alegi un drum si nu stii in ce directie sa mergi?
Te simti ca intr-o cusca si nu poti evada?
Motivul pentru toate acestea este lipsa de actiune!
Trebuie sa iti stabilesti niste obiective suficient de mari astfel incat si motivatia sa fie una pe masura, suficient de mare. Visurile mici te tin pe loc!
Probabil ca nu o singura data ai tras cu ochiul la alte modele, modele de top si ti-ai spus in gand: "Vreau sa fiu ca ea!". Ai urmarit-o, ai "furat" idei de la ea pe care le-ai pus si tu in practica sau poate ti s-a parut ca pur si simplu nu face nimic diferit de ceea ce faci tu...Si totusi, de ce nu poti avea aceleasi rezultate daca actionati in mod similar? Raspunsul este simplu: totul vine din interior! Trebuie sa incepi sa iti asculti inima si corpul. Ce iti place sa faci fizic? Care sunt dorintele pe care vrei sa ti le implinesti? Urmeaza-ti instinctul si dorintele. E foarte posibil ca uneori sa iti blochezi cele mai profunde dorinte de teama esecului.
In perioada de adolescenta erai cu foarte putine inhibitii date de societate. Erai o rebela. Atunci aveai atitudinea pe care trebuie sa o ai acum.
Incearca sa iti identifici fricile si sa le combini cu pasiunile. De exemplu, majoritatea modelelor se tem sa vorbeasca la microfon in fata camerei. Ok! Da volumul microfonului mai mare si vorbeste cu membrii in timp ce dansezi!
Foloseste-te de talentele tale! Talentul tau cel mai util pentru tine este acel lucru care iti vine foarte usor sa il faci.
Succesul e in drumul tau si te asteapta! Nu trebuie decat sa faci inca un pas catre el si sa nu te intristezi cand apar esecuri, ci sa te bucuri ca ai mai invatat ceva!
Plafonare Totala! Ce facem in acest caz?
Suna foarte motivant!!! Am vizionat anul trecut filmul The Secret. Pot sa spun ca e fe-no-me-nal de-a dreptul. Treceam printr-o perioada mai neagra a vietii mele si eram cu moralul la pamant. O prietena mi l-a recomandat si a facut minuni. Va mai recomand Good Will Hunting si What Dreams May Come, cu Robin Williams - sunt filme motivationale. In rest, puterea este doar in voi. Acolo trebuie sa cautati cand va simtiti pierduti si fara un drum bine-definit.
uh, mi-a fost cam greu la inceput sa ma obisnuiesc cu "atmosfera". imi aduc si acum aminte ca ma luase in privat un membru pe aw si habar nu aveam ce sa fac, ce sa zic. a avut rabdare cu mine si m-a ghidat. ce sa zic? mai sunt si momente din astea, cand esti trista si nu mai stii incotro s-o apuci, dar cred ca momentele astea ne intaresc, ne maturizeaza si...tot raul spre bine.
Modelele care nu doresc sa vorbeasca la microfon fac o mare greseala deoarece membrilor le place sa si auda nu numai sa vada. Se simt importanti cand isi aud numele rostit de o fata frumoasa. Chiar sunt membri care au aceasta preferinta, un "must have" atunci cand cauta un model cu care doresc sa isi petreaca timpul, mai ales in pvt.
Este bine sa mai intri uneori pe de site-urile de profil pentru a vedea ce tactici de cucerire au alte modele mai experimentate, la urma urmei, totul se invata. Trebuie mai intai sa iti descoperi calitatile, sa exersezi in fata unei oglinzi unghiurile si pozitiile care te avantajeaza cel mai mult pentru a sti cum sa te prezinti in fata camerei. Sunt multe de spus la acest subiect, fiecare are stilul propriu si asta ne diferentiaza unele de altele, chiar daca uneori exista sentimentul ca un alt model nu face nimic diferit dar castiga mai bine, cu siguranta are ceva unic si fiind constienta de acel "ceva", il scoate in evidenta.
Eu incerc sa nu ma gandesc la problemele personale, ci incerc sa ma simt cat mai bine. Atunci cand problemele personale te coplesesc, cu siguranta nu mai poti lucra.
Este bine sa mai intri uneori pe de site-urile de profil pentru a vedea ce tactici de cucerire au alte modele mai experimentate, la urma urmei, totul se invata. Trebuie mai intai sa iti descoperi calitatile, sa exersezi in fata unei oglinzi unghiurile si pozitiile care te avantajeaza cel mai mult pentru a sti cum sa te prezinti in fata camerei. Sunt multe de spus la acest subiect, fiecare are stilul propriu si asta ne diferentiaza unele de altele, chiar daca uneori exista sentimentul ca un alt model nu face nimic diferit dar castiga mai bine, cu siguranta are ceva unic si fiind constienta de acel "ceva", il scoate in evidenta.
Eu incerc sa nu ma gandesc la problemele personale, ci incerc sa ma simt cat mai bine. Atunci cand problemele personale te coplesesc, cu siguranta nu mai poti lucra.
Daca stii ca ai nevoie de bani, cu siguranta iti vine si cheful de munca. La urma urmei, nu stiu cate dintre modelele de videochat pot considera acest job ca fiind un hobby :))
Cel mai bine este ca inainte de logare sa iti stabilesti un target, sa cauti surse care sa te inspire pentru a avea o stare de spirit cat mai buna si sa nu uiti ca daca ai ales sa lucrezi in acest domeniu, ai ales sa iti deschizi niste usi catre o viata mai buna si plina de realizari.
Cel mai bine este ca inainte de logare sa iti stabilesti un target, sa cauti surse care sa te inspire pentru a avea o stare de spirit cat mai buna si sa nu uiti ca daca ai ales sa lucrezi in acest domeniu, ai ales sa iti deschizi niste usi catre o viata mai buna si plina de realizari.
Si mie mi-a fost foarte greu la inceput,nu reuseam sa ma integrez,pentru mine insemna o lume super ciudata.Cand am inceput sa castig serios parca totul se schimbase,daca nu ma logam o zi simteam ca lipseste ceva,imi era dor sa vorbesc cu anumiti membri,se le aud glumitele si chiar sa fugaresc guestii,cateodata :)).Cand am o perioada mai proasta incerc sa ma reinventez,imi schimb look-ul,imi reinnoiesc garderoba,ies mai des in oras ,incerc sa fac o schimbare si in fata camerei.De obicei oricum am o fire mai zurlie si nu prea mi se intampla.Capul sus fetelor,viata e frumoasa!
S-a intamplat sa trec printr-o astfel de perioada cu putin timp in urma, ma gandeam chiar sa renunt la acest job insa am avut sustinere, intelegere si mult ajutor din partea celor de la studio. Voiam sa renunt la videochat, dar totusi nu gaseam nici un alt loc de munca in care sa castig aceiasi bani cu care eram obisnuita. Deja imi creasem un mod de viata la care imi era totusi greu sa renunt.
Incet incet am inceput sa imi revin sa castig banutii cu care eram obisnuita si a trecut acea perioada "obscura".
Sper sa nu se mai repete#:-S
Incet incet am inceput sa imi revin sa castig banutii cu care eram obisnuita si a trecut acea perioada "obscura".
Sper sa nu se mai repete#:-S
Daca esti nemultumita de tine si incerci sa pari o persoana interesanta in fata celorlalti, cred ca ar fi bine sa te opresti ACUM!
Poate ar fi bine sa iti sacrifici putin timp din viata si sa incerci sa te reinventezi, decat sa fii o persoana falsa toata viata. Incearca sa nu mimezi o personalitate interesanta ci sa devii o personalitate interesanta. Gaseste-ti entuziasmul! Fara entuziasm iti va fi mult mai greu sa faci performanta in activitatile tale
Daca incerci sa vinzi falsuri, le vei vinde din ce in ce mai ieftin, pana nu le va mai cumpara nimeni si nu vei obtine altceva decat regrete!
Poate ar fi bine sa iti sacrifici putin timp din viata si sa incerci sa te reinventezi, decat sa fii o persoana falsa toata viata. Incearca sa nu mimezi o personalitate interesanta ci sa devii o personalitate interesanta. Gaseste-ti entuziasmul! Fara entuziasm iti va fi mult mai greu sa faci performanta in activitatile tale
Daca incerci sa vinzi falsuri, le vei vinde din ce in ce mai ieftin, pana nu le va mai cumpara nimeni si nu vei obtine altceva decat regrete!
Atunci cand am o perioada in care nu castig cat mi-as dori,merg la shopping si imi achizitionez compleuri sexy care sa-mi reimprospateze imaginea in fata camerei.Evit sa ma plafonez,sa ma stresez deoarece sunt constienta ca mai sunt zile in care fac mai putini banuti.Stau fara griji deoarece recuperez acele zile,sunt perioade in care am parte de surprize consistente din partea membrilor.
Peste cateva zile plec intr-o mica vacanta. Simt nevoia sa imi (re)incarc bateriile si sa revin cu forte proaspete, linistita, relaxata si ....bronzata :"> Recomand ca atunci cand nu va gasiti locul, cand nu va simtiti bine, sa luati o pauza de la treburile cotidiene, evadati intr-un alt oras, inconjurati de un alt peisaj si respirati un alt aer, relaxati-va. Nici nu va puteti inchipui ce efect benefic are asupra psihicului nostru.