Jucarii sexuale - Partea I

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Emanuelle

Penelope;2842 wrote: A aparut o noua jucarie printre modelele de videochat si e vorba de niste chiloteii vibratori pe care logic :D ii faci sa vibreze cand primesti tipsuri.

Cred ca pot aduce tipsuri in cantitate mare,am mai discutat cu modele care au deja, si pe langa placere pleaca cu tipsuri de peste 10000 tokens.

Lasati-va pe mainile unui DJ desavarsit !Club Vibe 2.OH va va ridica pe cele mai inalte culmi ale satisfacerii sexuale ...
Club Vibe 2.OH este un vibrator revolutionar reincarcabil prin cablu USB si care poate fi controlat wireless printr-o telecomanda. Acest vibrator elegant si usor va roaga sa il luati cu dvs oriunde mergeti in oras. Ascuns in cureaua sa personalizata din dantela, va va acompania intr-o maniera cat mai confortabila indiferent de destinatie : fie ca este o noapte in club sau o cina cu prietenii. Cele 5 nivele diferite ale intensitatii va permit sa utilizati vibratorul chiar si intr-un loc linistit deoarece acestea sunt ultra silentioase.
La fel ca dispozitivul original Club Vibe, si Club Vibe 2.OH are un finisaj catifelat si ofera vibratii si pulsatii pe ritm de muzica de club, concerte sau vocea suava a iubitului dvs. Microfonul este plasat in telecomada astfel ca poate fi tinut mereu langa dvs.
Telecomanda are o raza de 5-6 m si 5 nivele intense ale modului ambiental. Aceasta va permite sa modificati vibratia ambientala la cea manuala si va alegeti unul dintre cele 5 moduri interesante cu doar o atingere a butonului. Club Vine 2. OH este unul dintre acele vibratoare pe care doriti sa il luati peste tot !
2 moduri din care puteti alege :
- control prin telecomanda Wireless
- Club Mode

http://www.loveisland.ro/vibratoare/clitoris/club-vibe-2.oh/?cookies_accepted=Y

Mi-am luat acesti chilotei si ii folosesc pe Chaturbate mai mult dar si pe celelalte site-uri, chiar am dublat numarul tipsurilor primite intr-o zi de cand ii am.Incercati-i fetelor, sunt un plus de placere si banuti :) :*
Alessia

Am gasit o jucarie sexuala care cred ca este dedicata persoanelor de sex masculin cu foot-fetish. Mi se pare dizgratioasa...dar probabil ca cei care au un astfel de fetish o gasesc extraordinara :|

No avatar
Ilinca

Am gasit o jucarie foarte interesanta,cred ca le-ar placea foarte mult si membrilor care adora picioarele.Am comandat-o deja,sper sa fie pe masura asteptarilor!>:)

HEELDO

Heeldo este o jucarie ce presupune o combinatie intre vibrator si calcai.

Alessia

Si pentru ca tot s-a discutat in alt subiect despre Kiiroo, am gasit ceva asemanator dar mai ieftin ... 27$. Trebuie ca cele 2 persoane sa fie conectate la internet iar cele 2 jucarii vor comunica intre ele fie ca se foloseste telefonul, tableta sau calculatorul.

No avatar
bug.dan

Am observat ca in ultima vreme este la moda OhMiBod, cel care a fost mentionat in urma cu 2 luni chiar aici de catre Alessia. Si modelelor de sex masculin le-ar prinde bine un astfel de dispozitiv, cred ca ar stimula membrii sa ofere tips-uri mai multe.
Stiti cumva daca totusi exista un astfel dispozitiv si pentru modelele de sex masculin?
No avatar
Alice

bug.dan;4017 wrote: Am observat ca in ultima vreme este la moda OhMiBod, cel care a fost mentionat in urma cu 2 luni chiar aici de catre Alessia. Si modelelor de sex masculin le-ar prinde bine un astfel de dispozitiv, cred ca ar stimula membrii sa ofere tips-uri mai multe.
Stiti cumva daca totusi exista un astfel dispozitiv si pentru modelele de sex masculin?

Am recitit si eu comment-ul facut de Alessia, cred ca membrul ei este la curent cu noile tendinte in materie de sex toys, nu degeaba i-a facut un astfel de cadou :)). Despre jucarii asemanatoare pentru modelele de sex masculin nu am auzit nimic, dar cautam, eventual mai cerem informatii in legatura cu cele care au fost deja prezentate aici pe forum, cum ar fi Max de la Idiegogo sau Onyx de la Kiiroo. Este posibil sa aiba si o astfel de functie pe baza de tips-uri....sau cel putin asa ar trebui.
Leticia

Alessia;3929 wrote: Am gasit o jucarie sexuala care cred ca este dedicata persoanelor de sex masculin cu foot-fetish. Mi se pare dizgratioasa...dar probabil ca cei care au un astfel de fetish o gasesc extraordinara :|

God Alessia, jucaria asta e macabra :)))) omfg, pare un picior ciopartit.:((((((((((
Money Makes the World Go Round
Leticia

Penelope;2842 wrote: A aparut o noua jucarie printre modelele de videochat si e vorba de niste chiloteii vibratori pe care logic :D ii faci sa vibreze cand primesti tipsuri.

Cred ca pot aduce tipsuri in cantitate mare,am mai discutat cu modele care au deja, si pe langa placere pleaca cu tipsuri de peste 10000 tokens.

Lasati-va pe mainile unui DJ desavarsit !Club Vibe 2.OH va va ridica pe cele mai inalte culmi ale satisfacerii sexuale ...
Club Vibe 2.OH este un vibrator revolutionar reincarcabil prin cablu USB si care poate fi controlat wireless printr-o telecomanda. Acest vibrator elegant si usor va roaga sa il luati cu dvs oriunde mergeti in oras. Ascuns in cureaua sa personalizata din dantela, va va acompania intr-o maniera cat mai confortabila indiferent de destinatie : fie ca este o noapte in club sau o cina cu prietenii. Cele 5 nivele diferite ale intensitatii va permit sa utilizati vibratorul chiar si intr-un loc linistit deoarece acestea sunt ultra silentioase.
La fel ca dispozitivul original Club Vibe, si Club Vibe 2.OH are un finisaj catifelat si ofera vibratii si pulsatii pe ritm de muzica de club, concerte sau vocea suava a iubitului dvs. Microfonul este plasat in telecomada astfel ca poate fi tinut mereu langa dvs.
Telecomanda are o raza de 5-6 m si 5 nivele intense ale modului ambiental. Aceasta va permite sa modificati vibratia ambientala la cea manuala si va alegeti unul dintre cele 5 moduri interesante cu doar o atingere a butonului. Club Vine 2. OH este unul dintre acele vibratoare pe care doriti sa il luati peste tot !
2 moduri din care puteti alege :
- control prin telecomanda Wireless
- Club Mode

http://www.loveisland.ro/vibratoare/clitoris/club-vibe-2.oh/?cookies_accepted=Y

Din categoria vibram si ne simtim bine, domnii de pe site-urile de profil se simt si mai bine sa ne "chinuie" cu tipsuri :D :))

Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Eu mor când încep membrii sa dea tipsuri...chiar am observat ca se iau la întrecere care da mai repede .Acum îmi pare rau ca nu am facut si eu printuri tipsurilor dar nu e prea târziu nu?😁😉
Aceste gadgeturi chiar sporesc castigurile si face interactionarea cu membrii mult mai usoara si placuta.Unii chiar nu stiu ce e acest aparat asa ca le explic frumos si apoi il incercam împreună.
No avatar
Camelia

Alessia;3929 wrote: Am gasit o jucarie sexuala care cred ca este dedicata persoanelor de sex masculin cu foot-fetish. Mi se pare dizgratioasa...dar probabil ca cei care au un astfel de fetish o gasesc extraordinara :|

Cat de ciudata ni se pare noua, si cat de normala o considera ei...!
Scrie răspuns