Videochat in stil unic si special!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alessia

Eu am facut un set de fotografii spaland o masina foarte frumoasa. Pozele au iesit dementiale si abia astept sa vad reactia membrilor.
Ar fi super ca studioul sa amenajeze un spatiu ferit special pentru modelele care doresc sa faca astfel de show-uri.
Eu una nu am mai vazut la alte modele un astfel de spatiu special. Oricum, ar trebui sa fie ca un fel de garaj, sa nu fie in aer liber pentru a nu sta tot timpul cu frica in san ca poate cineva trage cu ochiul pe undeva.
Chiar mi-ar placea foarte mult sa pot oferi show-uri de gelul acesta:

https://vimeo.com/17544499
No avatar
Alice

Mie imi este putin teama sa fac videochat in spatii publice. In primul rand riscul ca o alta persoana sa apara in imagine este ridicat, in al doilea rand nu poti face show-uri in pvt linistita, iar in al treilea rand unele site-uri au reguli foarte stricte, unele nici nu permit transmiterea dintr-un loc public.
Daca as incerca sa lucrez dintr-un loc parasit, cu siguranta cei de la Jasmin imi vor da Bad pentru o perioada nedeterminata din cauza decorului :)). In plus, aceste locuri sunt "parasite" teoretic, dar practic te poti trezi cu diverse animale sau persoane fara locuinta. Clar mi-ar fi frica sa stau singura pe-acolo.
Carina

Daca as putea sa ma loghez in alta parte cu siguranta as alege un loc izolat,in natura ,cu stanci si un rau in apropiere.Garantat as avea succes si chair vreau sa pun in practica aceasta idee.O sa imbin utilul cu placutul,in aceasta vara o sa fac o escalada si la munte.Probabil o sa castig mai multi bani in aceasta vacanta decat o sa cheltui.
Bubu2014

E foarte frumoasa locatia la care visezi,doar sa nu fie iarba aia mare deoarece ne-ar pandi multe pericole.As merge intr-un asemenea loc insa cu siguranta as vrea sa fiu insotita de catre o prietena macar.Cred ca membrii ar fi mai interesati sa descopere acel loc decat sa ma vada pe mine.Ar fi ok si asa,as fi ghidul lor.:)
Bubu2014

Frumoasa combinatia,o fata super sexy si o masina puternica.Cred ca ar fi visul oricarui barbat sa le aiba pe amandoua.Mai am putin de munca pana sa imi cumpar o astfel de masina.Momentan as putea spala un Golf 5,nu-i rau,dar se poate si mai bine !:)
Clara

Cred ca aici depinde si de caracterul fiecaruia, imaginatie este din belsug pentru toata lumea, mai ales ca avem posibilitatea de a imprumuta idei pe acet forum ce imbunatateste castigurile noastre in videochat, datorita ideilor extraordinare impartasite de Jasmine si restul membrilor care chiar vor sa ne ajute. Multumim!!! :)
No avatar
Alice

styl;2932 wrote: Tocmai ce am venit de la mare unde am facut cateva sedinte foto superbe,maine le prelucrez un pic apoi le urc pe site-uri!

Super, chiar ma gandeam la ceva de genul acesta, sa fac poze la mare pentru a le urca pe site-uri. Imi poti recomanda un loc mai special in care as putea face si poze nud :)?
No avatar
bug.dan

Am facut si eu poze la mare special pentru site-uri. Am fost intr-un loc intre Navodari si Mamaia si am mers cu prietenii mei de care v-am mai spus ca fac si ei videochat deoarece am ajuns la concluzia ca cei care lucreaza in acest domeniu au ochiul format si sunt atenti la detalii atunci cand doresc sa faca poze care sa impresioneze.
Acolo se practica nudismul dar mai gasesti si persoane gay....asta este, mergem si acolo de dragul artei :)). Planuiesc sa merg la munte vara asta, cred ca va fi mult mai usor de gasit locuri care sa ofere intimitatea necesara pentru astfel de poze.
No avatar
Camelia

bug.dan;2936 wrote: Am facut si eu poze la mare special pentru site-uri. Am fost intr-un loc intre Navodari si Mamaia si am mers cu prietenii mei de care v-am mai spus ca fac si ei videochat deoarece am ajuns la concluzia ca cei care lucreaza in acest domeniu au ochiul format si sunt atenti la detalii atunci cand doresc sa faca poze care sa impresioneze.
Acolo se practica nudismul dar mai gasesti si persoane gay....asta este, mergem si acolo de dragul artei :)). Planuiesc sa merg la munte vara asta, cred ca va fi mult mai usor de gasit locuri care sa ofere intimitatea necesara pentru astfel de poze.

Da, arta cere sacrificii, stii cum se spune. Este o idee interesanta: mergi la mare, te distrezi si te intorci si cu o multime de poze reusite, care te ajuta pe site-uri. Cei care au acelasi job iti inteleg opiniile, pretentiile, asteptarile si stiu sa scoata in evidenta ceea ce conteaza, daca vorbim de poze.
No avatar
Camelia

Clara;2911 wrote: Suna super interesant Camelia, insa cei din cladire sigur vor chema pompierii crezand ca te-ai blocat in lift. =)) Ai grija ce iti pui pe cap.=))

Clara, m-am gandit si la riscul acesta, bineinteles. Insa voi alege momentul cu mare atentie, pentru a nu avea parte de momente stanjenitoare.
Scrie răspuns