Videochat in stil unic si special!!!
B-) Suna foarte interesant. M-am gandit de multe ori sa incerc sa diversific oarecum activitatea si job-ul, sa fac ceva inedit, frumos si ...spectaculos. Ma tenteaza ideea de videochat in lift. Pare palpitant si cred ca o sa pun in practica ideea cat de curand posibil. A whole new world is waiting for us, girls. Trebuie sa avem imaginatie si sa o folosim in avantajul nostru. ;;)

Apropos de locuri parasite sau de la marginea orasului....Noi, fetele de la studio, am facut o sedinta foto intr-un loc mai retras, parea parasit. Nu mi s-a parut creepy, dimpotriva: am fost atrasa de idee, era ceva nou, ce nu mai incercasem pana atunci. Nici nu va pot descrie in cuvinte ce poze minunate au iesit si cat de apreciate au fost de membrii site-urilor. Ma gandesc ca daca au fost atat de incantati de poze, daca as fi online ar fi in extaz. :"> Voi propune acest lucru doamnei manager...sper sa fie de acord. Mi-ar placea sa imbin utilul cu placutul: sa ma si relaxez intr-un loc frumos si sa castig si banuti totodata.
Cam asa as vrea sa arate locul perfect. :">

Cam asa as vrea sa arate locul perfect. :">

Nu stiu de ce, dar melodia Drunk in Love - Beyonce ma duce cu gandul la plaja.
https://www.youtube.com/watch?v=p1JPKLa-Ofc
Nu neaparat pentru ca videoclipul este filmat pe o plaja, seara, ci melodia in sine. S-ar potrivi de minune cu ideea de videochat pe plaja, la soare sau chiar la piscina. ;;) Numai ca trebuie sa fim atente la persoanele din jurul nostru. De preferat sa fie cat mai retras si intim locul.
Nu neaparat pentru ca videoclipul este filmat pe o plaja, seara, ci melodia in sine. S-ar potrivi de minune cu ideea de videochat pe plaja, la soare sau chiar la piscina. ;;) Numai ca trebuie sa fim atente la persoanele din jurul nostru. De preferat sa fie cat mai retras si intim locul.
Videochat la piscina...visul meu din totdeauna ;). Momentan cred ca o sa-mi cumpar o piscina de 135m inaltime, am vazut o oferta la Dedeman si a mea este. ;) Am un loc numai bun in spatele casei ferit de ochii celor curiosi. O idee perfecta de a scoate bani din videochat pe timpul verii. B-) In viitor ma gandesc sa-mi construiesc o piscina serioasa. N-o fi ea mare, plaja, nisip, soare, insa este un loc minunat zic eu si mai ales in siguranta pentru mine.
Wow!!! superb anastasia, este o idee minunata :) Sa ne tii la curent cu ce ai mai reusit sa faci...daca a prins bine, membrii au fost multumiti si au iesit banuti. Cred ca cel mai bine ar fi sa-i anunti pe membri de intentiile tale si sa ii pui in tema cand vei merge in acel loc, astfel ii vei face curiosi si vor intra cu siguranta in numar destul de mare.;)
Eu am intrebat o data o parte din membri ce locuri ar prefera...insa am primit raspunsuri cat se poate de stupide. De exemplu un membru mi-a propus sa filmez dupa gratii, el voia ceva gen inchisoare. :-S Mi s-a parut ciudat si greu de realizat, insa ma gandesc inca...as putea gasi o fortareata veche sa aiba gratii ce seamana cu gratiile de la inchisoare.