Videochat in stil unic si special!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

A venit vara si nu mai ai stare in casa,nu mai ai chef sa faci videochat din camera ta? Nu e nici o problema,noi venim cu cateva idei pe care le poti pune in practica ,insa, trebuie sa fii atenta sa nu apara trecatori in cadrul imaginii tale atunci cand esti online(free si privat).

Daca ai fost model sarguincios, pana acum cu siguranta ti-ai achizitionat o masina doar a ta cu care sa te mandresti,asa ca poti sa iti incanti membrii cu un show fierbinte.

Tips: Alege un loc in care sa nu fie trafic ,de preferat o parcare , in natura ,un loc in care sa fii singura.Poti sa te imbraci ca o mecanica sexy sau rally girl.

Fetele ce au ales sa locuiasca la casa pot sa se rasfete dimineata pe terasa sau direct pe iarba, cu o cafeluta si sa isi salute prietenii virtuali.

Tips : Daca ai vecini bagaciosi, ai grija sa nu faci show-uri naked.

Pentru cele ce au ales sa locuiasca la bloc turn, puteti simti adrenalina facand show in lift.Intervalul orar potrivit este intre 2.00 si 5.00 cam cand toti vecinii dorm linistiti.Costumatia sexy este obligatorie, dar o puteti masca cu un trenci.

Tips:Totusi nu uitati sa blocati liftul inainte de a incepe party-ul...

Daca nu ai chef sa pleci nicaieri,poti sa alegi varianta studentei de a se bronza. Ia laptopul ,o umbrela , o limonada, fugi pe acoperisul blocului si ai parte de tot ce e nevoie pentru o relaxare reusita.

Tips:Fii atenta sa nu fie blocuri mai inalte pe langa tine,risti sa oferi privirilor pofticioase desfatare.

Ok, esti o femeie sensibila, iti place sa asculti muzica, sau sa te relaxezi sub umbra copacilor.Poti merge cu siguranta intr-o padure de la marginea orasului, sau poti alege un loc parasit ca locatie pentru noua ta sedinta de chat.

Tips: Cand alegi locul potrivit ,fii atenta sa nu misune animale salbatice sau mai rau ,sa te asezi pe vreun musuroi de furnici.

Una din fanteziile barbatilor, este sa vada o femeie cum se scalda in apa marii, sau la piscina, adora cum straluceste pielea uda acoperita de nisipul auriu si matasos.Daca ai piscina in curtea casei esti o norocoasa.

Tips: Daca alegi o piscina cu plata, fii atenta sa nu apara alte persoane in cadru, si sa nu scapi laptopul in apa.Iar la mare, cauta o plaja solitara, profita de rasarit si apus si transmite-le membrilor bucuria brizei marii.

Odata cu temperatura cresc si tipsurile fetelor, asa ca profitati si aratati-le membrilor ca au pe ce sa isi cheltuie banii,dar inainte de toate safety first!!! Nu lasati alte persoane in cadru in timp ce transmiteti si evitati insemnele,bannerele care va pot da de gol locatia.Spor la bronzat ,kisses.
Leticia

Serios?Poti face si in asemenea spatii?Suna foarte interesant,mie mi-ar placea sa fac o "sedinta" de videochat pe plaja,in locuri parasite sincer e cam ciudat si mi-ar fi frica :)))
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Videochat in culorile verii.....Leticia de ce ti-e frica, daca e parasit locul nu ai de ce :))).Ar fi chiar antrenant si sigur membrilor cu tendinte agresive le-ar faca placere sa te vada pe o saltea murdara,cu hane sfasiate si poate catuse nu?
Leticia

Ei doamne Emanuelle, eu prefer locatiile relaxante si luxoase, piscina, plaja si ma gandesc sa incerc in lift, poate il pot folosi pe cel de la mine la studio :)),daca se afla nu vor mai lucreza fetele in camere o sa se se faca rand la lift
No avatar
Emanuelle

Eu in masina am incercat vara trecuta, am stat pe bancheta in spate, ca se lasa si seaman cu un pat mai mic, noroc ca masina e cu hayon,a fost distractiv, am parcat la releu in oras si am avut conexiune buna la internet.Doar ca au inceput membrii cu cerinte care mai de care ciudate, gen poti folosi schimbatorul pe post de dildo, sau sa ma urs pe scaunele din fata si sa vada cum fac pussy play, adica imi cereau sa fiu artista de circ nu alta.Membrii fideli au ramas socati cand am intrat online si nu au mai vazut oglinda din spatele meu .
No avatar
Andrei85

Fetelor, cine a spus ca videochat-ul e munca usoara nu stia despre ce vorbeste.Suna chiar interesant Jasmine, merci de ponturi, o sa incerc si eu cu partenera,chiar se poate, am sa fac lista cu locurile astea si le incerc pe toate, chiar o sa vad daca avem incasari si trafic mai mare.
No avatar
Andrei85

Am folosit internetul wireless ,ca eram in raza de acoperire, dar pentru atunci cand te deplasezi in natura mai ales ce fel de intenet folositi?
Leticia

Pai probabil prin modem nu?Sunt atatea oferte pe piata, eu am si prin modem internet pe laptop pentru cand plec la tara dar sincer nu sunt asa multumita, nu cred ca ar suporta site-urile, merge greoi pe youtube si facebook, daramite pe vreo 5 site-uri deschise.
No avatar
Emanuelle

Eu folosesc de la Vodafone un pachet prepay, si chiar merge sa faci videochat pe el.

Cam asa suna ofertele :

Cât costă pachetul cu Cartela Internet şi modem USB?

Indiferent de operator, pentru a utiliza internet pe laptop fără abonament ai nevoie de un pachet format dintr-o cartela SIM şi un modem USB. Cartela SIM se poate folosi doar pentru accesarea internetului şi pentru SMS-uri şi se introduce în modemul USB, modemul USB se introduce în laptop, PC sau tabletă şi, după ce urmezi instrucţiunile de utilizare, poţi naviga pe internet.
Pachet Modem Viteza Credit initial Pret cu TVA
Vodafone K4201 (USB) N/A 1 EUR 29 EUR (~135 lei)
Vodafone R206 (Wi-Fi) N/A 1 EUR 49 EUR (~220 lei)
Telekom Huawei E3131H-2 21.6 Mbps 0 EUR 119 lei

Telekom are cel mai ieftin modem, care se conectează la internet cu 21 Mbps, în timp ce cei de la Vodafone nu precizează pe site-ul oficial viteza de download ale celor două modemuri disponibile. În prezent, Orange nu are în ofertă niciun modem.
Leticia

Nu prea are legatura cu postul insa melodia noua de la Corina cu Skizzo se potriveste perfect fetelor noastre care sunt modele de videochat si membrilor ce fug dupa frumusetea romancelor.

https://www.youtube.com/watch?v=BpCVIkrhpiU
Scrie răspuns