Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Carina

Aseara nu mi-a mers prea bine.:(Cred ca este timpul sa ma reinventez iar pentru asta am nevoie de tinute noi,un look proaspat si bineinteles idei noi.Ma gandeam sa programez o sedinta foto deoarece mi-as dori sa fac un set personalizat de carti de joc care sa contina diverse poze cu mine(sexi,atragatoare).As putea juca cu membrii diverse jocuri sau acest set l-as considera galeria mea foto putand cere astfel cate 5-10 tokensi la fiecare carte.Cum vi se pare ideea mea?:-/
Leticia

Pfff, de cateva zile merge tare greu, nu prea ma simt ok, obisnuita fiind cu castiguri destul de mari.Acum ca a inceput sesiune ma gandeam ca se mai raresc romancele noastre ,dar nu prea pare :)).
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Leticia;2374 wrote: Pfff, de cateva zile merge tare greu, nu prea ma simt ok, obisnuita fiind cu castiguri destul de mari.Acum ca a inceput sesiune ma gandeam ca se mai raresc romancele noastre ,dar nu prea pare :)).

In timpul sesiunii mi-am luat liber, am de invatat si trebuie sa ma concentrez pe examene, insa dupa aceea incep in forta ca am nevoie de bani de concediu la mareeee! B-) Sa nu uitam ca si membrii tin cont de perioada in care isi gasesc modelele online.
No avatar
anastasia

Carina;2369 wrote: Aseara nu mi-a mers prea bine.:(Cred ca este timpul sa ma reinventez iar pentru asta am nevoie de tinute noi,un look proaspat si bineinteles idei noi.Ma gandeam sa programez o sedinta foto deoarece mi-as dori sa fac un set personalizat de carti de joc care sa contina diverse poze cu mine(sexi,atragatoare).As putea juca cu membrii diverse jocuri sau acest set l-as considera galeria mea foto putand cere astfel cate 5-10 tokensi la fiecare carte.Cum vi se pare ideea mea?:-/

Carina, poti incerca noi metode, poti chiar sa iti schimbi look-ul. Conteaza si atitudinea, iar un set nou de poze ar ajuta la promovarea ta de pe site-uri. Eu personal ador pozele in semi-intuneric, cu tinute provocatoare si bijuterii pretioase. Trebuie sa lucrezi si la privire si miscari. Uite, iti dau un exemplu de poza:

Si ca un sfat: poti sa te inspiri si din ceea ce mai vezi in jurul tau sau pe Internet. Pe mine orice ma inspira, pana si ceea ce vad pe strada - daca imi place, adaptez nevoilor mele.
No avatar
Penelope

Azi ma simt foarte bine,am terminat ziua cu peste 500 lei si abia astept sa ii primesc in cont.Chiar daca pe Peek de obicei nu fac mare lucru, am avut succes astazi,iar pe F4free am uitat contul deschis si am primit tipsuri in valoare de 1400 credite(acum stau cu stres sper sa nu imi suspende contul ).Hehehe,sper la mai multe zile din astea,vreau sa merg la mare in iulie si am nevoie de multi multi bani!!!!!!!!!!!!!1
Carina

Un colier cu perle poate face minuni si o sesiune foto de acest gen nu ar trebui sa fie costisitoare.Oricum nu imi fac griji deoarece studioul suporta toate cheltuielele.La ultima sedinta foto s-au inchiriat cateva camere din cel mai luxos hotel din oras.Pozele sunt asemanatoare cu cele de aici:)

No avatar
Camelia

Uhm...asta da privat pe MFC!!! :"> Daca ai rabdare, ambitie si muncesti pe masura, succesul este garantat.

No avatar
Ivonne

Se pare ca astazi este ziua surprizelor pe Jasmin :D :x

Si lista continua...;;);;);;)
No avatar
Camelia

Asta da castig de weekend :">

No avatar
simo

Buna fetelor. Fac si eu videochat de 1 an de zile...cu muulte pauze lungi, iar timpul in care intram online e destul de putin. Acum m-am hotarat sa lucrez mai mult..doar noaptea pot din pacate pt ca am copil si nu am cu cine sa il las sa lucrez si ziua. Lucrez doar pe chaturbate iar inainte faceam min 50 de dolari pe seara in 3-4 ore . Acum dupa o pauza de 3 luni pt ca m-am mutat din tara abea mai fac 20 de dolari...sunt extrem de dezamagita mai ales ca stiu ca as putea mai mult. Lucrez de acasa , independent ...oare ar trebui sa iau legatura cu vre un studio care sa ma ajute online?! Multumesc si spor la banutii
Scrie răspuns