Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Camelia

a mers destul de bine mfc-ul. oricum, mereu e loc de mai bine B-)

Leticia

Pfff am o săptămână crunta...si starea de spirit e la fel de fapt.Chiar nu stiu ce se întâmpla ca pe mfc nu mai prind nici un privat nici tipsuri ,ma gândesc sa nu fi avut un comentariu nasol de la membri. Ați pățit așa ceva?
Money Makes the World Go Round
No avatar
raini

comentariile nu apar pe profilul tau? sau spui de comentariile pe care le fac membrii in lounge sau unde vorbesc ei? parerile pozitive/negative cred ca ai posibilitatea de a le vedea. poate e doar parerea ta ca merge asa.ia o pauza,odihneste-te cum trebuie si revii cu bateriile incarcate.
Leticia

La asta ma gândesc Raini, sa nu fi discutat vreun membru nemulțumit. Am avut unul care in trei minute voia sa ii fac squirt si a ieșit ,dar de la atat sa primesc feedback negativ?
Money Makes the World Go Round
No avatar
raini

pai tocmai astia care platesc super putin au cele mai mari pretentii si cele mai multe nemultumiri. nu te ingrijora,chiar de ar fi sa fi comentat vreunul,nu te afecteaza prea mult sau pt mult timp.
No avatar
Camelia

am facut o pauza de cateva zile, timp in care m-am rasfatat, m-am tuns, mi-am schimbat putintel look-ul - tot timpul mi l-am dedicat mie. aveam nevoie de putin rasfat. se pare ca noul look a fost/este apreciat de membrii fideli, cei care ma stiau si inainte de schimbarea de look. pe MFC membrii mi-au dat tipsuri destul de mari, spun destul pentru ca mereu este loc de mai bine, dar noaptea este abia la inceput. wish me luck :">

No avatar
raini

in noaptea asta a mers foarte bine mfc-ul. hehe, iata ca si baietii pot face bani :"> nu ca as fi avut dubii, dar simt nevoia sa imi fie reamintit acest lucru din cand in cand.

Bubu2014

Eu mi-am strans banuti si pentru mare si pentru munte.Acum o noua provocare...vreau sa obtin permisul de conducere.Banutii ii am,trebuie doar sa intocmesc dosarul si sa ma apuc de invatat.Sunt mai optimista din fire si cred ca in curand o sa obtin mult ravnitul permis asa ca ma apuc de strans banutii din timp pentru masina deoarece modelul pe care mi-l doresc este scump.
Carina

Bubu2014;2108 wrote: Mie mi se par aceleasi reguli ca atunci cand le-am citit prima data..doar ca acum adminii sunt mult mai atenti.Intr-un fel nu ii inteleg,sunt de acord cu schimbul de Skype,Facebook,etc dar nu permit ca modelele sa primeasca bani in afara site-ului...Cum vine asta? Modelele care fac schimb de date personale nu cred ca o fac pentru like-uri pe Facebook.In fine ..Sincer,cum am primit eu amenda si m-a desteptat asa probabil o sa primeasca si alte modele si poate nu o sa mai fie haosul asta de pe Mfc;:-S

Si eu am primit avertisment pe Mfc,am lipsit 10 secunde din fata camerei pentru a imi reimprospata make-upul...Mereu au avut aceleasi regului insa acum au inceput sa le puna in aplicare.Referitor la castiguri,pot spune ca noaptea trecuta mi-am batut singura recordul,am facut aproape 2000 de lei si sunt foarte fericita.Problema este ca tipul de la care am primit tipsuri pe Chaturbate este super dragut si ,,foarte'' casatorit.Cu siguranta nu as face niciodata schimb de date insa nu imi pot lua ochii de la el.:">
No avatar
Camelia

A mers destul de bine XLove-ul in noaptea asta. Plus 3000 tokens tips pe MFC si un privat pe Jasmin, uite asa se aduna banutii pentru indeplinirea viselor mele. :"> Nu era membru fidel, nici nu ne cunosteam macar - am stat de vorba, am discutat despre viata lui, a mea etc. Ador cand am parte de oameni cu care pot purta o conversatie inteligenta.

Scrie răspuns