Jucarii sexuale - Partea I

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

In urma cu vreo cativa ani, cand industria filmelor si a site-urilor de profil erau inca la inceput (cel putin in Romania), erau cunoscute doar cateva jucarii sexuale, cum ar fi : vibratorul, masturbatorul, dildo, papusa gonflabila, toate avand aproximativ aceleasi functii si intrebuintari. Treptat, au inceput sa apara din ce in ce mai multe tipuri de jucarii sexuale, intregul domeniu fiind intr-o continua crestere si dezvoltare. Oare de ce aceasta expansiune atat de rapida ? Probabil pentru ca acolo unde este cerere, trebuie sa fie si oferta. Mentalitatea oamenilor s-a schimbat radical, asadar era de asteptat sa li se schimbe si preferintele in materie de sex.

Jucariile sexuale mai poarta si denumirea de obiecte sau accesorii sexuale, toate desemnand, in realitate, acelasi lucru si ducand cu gandul la satisfacerea placerilor sexuale. Jucariile pot fi folosite atat de o singura persoana, cat si in cuplu.

O singura cautare pe Internet ne dezvaluie o multitudine de site-uri care comercializeaza jucarii sexuale si care, in plus, promit livrari discrete. Oamenii sunt "la un click distanta" de satisfacerea celor mai ascunse placeri, pasiuni si dorinte arzatoare.

Exista jucariile tipice, cunoscute publicului larg, dar si noutati, inovatii, jucarii de top, extravagante si unele o idee mai "ciudate", producatorii dorind a veni in intampinarea celor mai pretentiosi clienti. Exista cate o jucarie pentru fiecare, am putea spune.

Avand in vedere faptul ca jucariile traditionale sunt cunoscute de toti oamenii (nu cred sa fie vreo persoana care sa nu fi auzit macar o data vorbindu-se despre ele), imi propun sa va vorbesc despre cele mai noi si mai performante jucarii sexuale, lista fiind deschisa pentru posibile completari.

1. Papusile japoneze - la prima vedere, par foarte cunoscute in intreaga lume, dar este vorba de fapt despre papusi care imita intocmai corpul unei femei si....costa nu mai putin de 6500 de dolari. Sa nu credeti ca nu au fost clienti: zeci de barbati si-au dorit cate o papusa, pe care o pot pune in ce pozitie doresc si care este si tacuta pe deasupra.

2. We-Vibe 2 poate fi folosit atat individual, cat si in cuplu. Are o forma speciala, permitand stimularea interna si externa. Are 9 trepte de viteza, putand fi pliat si folosit ca inel pentru penis.

3. Himenul fals este din silicon; este folosit de oamenii care doresc sa retraiasca prima lor noapte de dragoste. Are si o punga in care se afla sange fals. Costa 25 de dolari si este fabricat de o companie din SUA.

4. Sqweel 2, reprezentativ pentru sexul oral, are 10 limbi mici din silicon si 3 trepte de viteza. Este mic si disponibil in mai multe culori.

5. Greu de crezut, dar s-a inventat si Dildo-ul Obama, cu chipul Presedintelui Americii. Este din silicon si are 2 variante: Albastrul Democratic si Auriul Prezidential.

6. Screaming O are 5 cm, 7 tentacule vibratoare lungi si un maner de siguranta.

7. Sacul din elastan costa 100 de dolari; este pentru cei care vor sa iti simta corpul strans. Este confortabil, se poate dormi in el.

8. IPod NaughtiBod are dimensiuni mici si este colorat. Are 7 functii vibratoare. Poti obtine placere pe muzica ta preferata: este compatibil cu toate modelele de IPod, IPhone si playere de tip MP3.

9. Vibratorul eco se incarca de la soare, protejand astfel mediul inconjurator.

10. Vibratorul ruj este mic, dintr-un silicon moale si rezistent la apa. Pentru a-l folosi, trebuie doar sa ii rasucesti capatul.

No avatar
Camelia

eu asa ceva am vrut sa imi cumpar, de fapt inca mai mai gandesc la asta, dar e destul de scump, aproximativ 200 de euro. am auzit de la o prietena ca da foarte bine pe camera cand faci teasing, si in plus aduce si banuti.

Bubu2014

Ce ziceti de aceasta jucarie?Se foloseste in doi,clar!!!:))

Alessia

Vibratorul eco :))=))....iarna tii "post" :))
Alessia

Voi ati incercat Play Vibration de la Durex? Mi se pare usor de folosit si cred ca ar ajuta asa ceva in pvt.

No avatar
anastasia

Alessia;2109 wrote: Vibratorul eco :))=))....iarna tii "post" :))

Tii "post" dar protejezi mediul inconjurator. =))
Leticia

Ooo daaa.L-am încercat acum vreo 3 ani.inca il mai am,e super pentru stimularea clitorisului insa partenerul meu nu a fost prea incantat.eu folosesc si lubrifiantul albastru de la durex cel portocaliu nu va sfătui sa il luați....da senzația de arsura.😄😄😄😄
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Leticia;2121 wrote: Ooo daaa.L-am încercat acum vreo 3 ani.inca il mai am,e super pentru stimularea clitorisului insa partenerul meu nu a fost prea incantat.eu folosesc si lubrifiantul albastru de la durex cel portocaliu nu va sfătui sa il luați....da senzația de arsura.😄😄😄😄

Nu il recomand nici pe cel mentolat, mie una nu mi-a dat senzatia de racorire ci de arsura, parca ar fi facut cu chilli ....ouch :(
No avatar
Alice

Pentru membrii care au foot fetish ar fi o surpriza foarte placuta, ce parere aveti? ;;)
Clara

Camelia;2106 wrote: eu asa ceva am vrut sa imi cumpar, de fapt inca mai mai gandesc la asta, dar e destul de scump, aproximativ 200 de euro. am auzit de la o prietena ca da foarte bine pe camera cand faci teasing, si in plus aduce si banuti.

Daaaa! e super, vreau si eu :) Am vazut un model pe mfc care facea teasing pe langa un bust de genul acesta. E scump dar isi scoate banutii rapid, ajuta la teasing si show-uri;) Eu nu mi-am luat pana acum ca e cam greu de ascuns...daca vine tata pe la mine si da cu ochii de jumatatea aia de barbat, nici nu imi inchipui cum va fi.>:)
Scrie răspuns