Ce studio din Bucuresti recomandati si de ce?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
hotbabylicious88

Salutare tuturor! Sunt model de 6 ani, am lucrat in studio, dar si independent de acasa. In acest moment m-am decis sa incerc o colaborare cu un studio, pentru ca nu sunt atat de disciplinata si nu am un program bine stabilit si nici parte de ajutor. In ce studio mai lucrati? Aveti contract? Se platesc taxele? Mai exista amenzi? :D :D
No avatar
Vanessa123

Recomand cu toată încrederea MoneyStudio. Colaborează cu foarte multe site-uri premium și oferă procente excelente, ceea ce contează enorm pentru câștiguri.
Pe lângă partea financiară, pentru mine a contat extrem de mult factorul uman:
Suport complet pentru mămici: Având un copil mic, am avut nevoie de multă înțelegere și flexibilitate, iar echipa de aici mi-a oferit tot sprijinul și toată deschiderea de care aveam nevoie.
Traineri implicați: Trainerii sunt extrem de dedicați. Cu ajutorul lor am învățat și limba engleză de la zero.
Rezultate rapide: Datorită ghidării lor, am ajuns într-un timp foarte scurt la niște sume pe care, sincer, nici nu credeam că le-aș putea câștiga vreodată.
No avatar
Amira38

Recomand studioul Money Studio.E cel mai tare și mișto.O echipa top.Trainerii sunt foarte implicați și ai parte mereu de înțelegere și ajutor cu tot ce ai nevoie.. Recomand cu tot dragul ♥️
No avatar
hotbabylicious88

Multumesc mult pentru sugestie, o sa arunc o privire pe site-ul lor.
Scrie răspuns