Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Adminii ne ziceau mereu ca Vixen e cea mai buna sansa si ca trebuie sa fim recunoscatoare. Ne obligau sa citim tot felul de chestii motivationale si sa le discutam la sedinte.
Eu am pierdut multi prieteni din cauza Vixen. Credeau ca ii evit, dar eram pur si simplu terminata. Nu mai aveam energie sa ies, sa vorbesc cu cineva. Am ramas singura si izolata din cauza programului ala nebun.
Mai castigam ceva bani dar nu aveam timp sa-i cheltuiesc. Nu mergeam in cluburi, nu cumparam nimic frumos, nimic. Veneam acasa doar sa dorm. La Vixen traiai ca sa faci bani pentru ei, nu pentru tine.
Cand am vrut sa plec de la Vixen au facut scandal mare. Mi-au tinut banii, m-au amenintat si au vorbit urat despre mine la celelalte fete. M-au facut lenesa si nerecunoscatoare in fata tuturor. Oribil ce sa zic…..
Adminii erau la fel de toxici. Tipau din orice, te presa constant sa faci teasing non-stop, sa nu stai o secunda. Erau nervosi ca nu-si faceau targetul si se descarcau pe noi. Toxicitate pura la Vixen.
Patronul schimba regulile cum ii venea. Promitea comisioane mai bune daca faci ore in plus si dupa aia zicea ca e regula generala. Nu se tinea de cuvant cu fetele.
La Vixen erau cateva fete care faceau bani dar stateau 12 ore zi de zi in studio. Aratau terminate, cu cearcane, privirea goala. Nu mai aveau viata, traiau practic in camerele alea dubioase.
Eu am ajuns sa ma imbolnavesc de la epuizare. Am avut vertij, greata, nu ma mai ridicam. Le-am zis si nu le-a pasat deloc, mi-au zis sa ma revin repede si sa ma intorc. Zero grija pentru sanatatea noastra.
Totul era control. Ne obligau sa aratam intr-un anumit fel, sa ne tinem de regim, sa facem sala. Daca nu, erai tinuta de rau. Ma simteam ca nu mai am control asupra corpului meu.
Cand am plecat de la Vixen mi-a fost frica sa nu ma urmareasca sau sa-mi faca probleme. Asa presa puneau pe fete ca simteam ca nu ma lasa sa plec in pace. A fost o experienta traumatica.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”