Vixen Studio mai exista pe piața studiourilor de videochat din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
bya05

Adminii ne ziceau mereu ca Vixen e cea mai buna sansa si ca trebuie sa fim recunoscatoare. Ne obligau sa citim tot felul de chestii motivationale si sa le discutam la sedinte.
No avatar
Dorra

Eu am pierdut multi prieteni din cauza Vixen. Credeau ca ii evit, dar eram pur si simplu terminata. Nu mai aveam energie sa ies, sa vorbesc cu cineva. Am ramas singura si izolata din cauza programului ala nebun.
Ela21

Mai castigam ceva bani dar nu aveam timp sa-i cheltuiesc. Nu mergeam in cluburi, nu cumparam nimic frumos, nimic. Veneam acasa doar sa dorm. La Vixen traiai ca sa faci bani pentru ei, nu pentru tine.
Alinusha

Cand am vrut sa plec de la Vixen au facut scandal mare. Mi-au tinut banii, m-au amenintat si au vorbit urat despre mine la celelalte fete. M-au facut lenesa si nerecunoscatoare in fata tuturor. Oribil ce sa zic…..
No avatar
bya05

Adminii erau la fel de toxici. Tipau din orice, te presa constant sa faci teasing non-stop, sa nu stai o secunda. Erau nervosi ca nu-si faceau targetul si se descarcau pe noi. Toxicitate pura la Vixen.
Corinna

Patronul schimba regulile cum ii venea. Promitea comisioane mai bune daca faci ore in plus si dupa aia zicea ca e regula generala. Nu se tinea de cuvant cu fetele.
No avatar
Dorra

La Vixen erau cateva fete care faceau bani dar stateau 12 ore zi de zi in studio. Aratau terminate, cu cearcane, privirea goala. Nu mai aveau viata, traiau practic in camerele alea dubioase.
Ela21

Eu am ajuns sa ma imbolnavesc de la epuizare. Am avut vertij, greata, nu ma mai ridicam. Le-am zis si nu le-a pasat deloc, mi-au zis sa ma revin repede si sa ma intorc. Zero grija pentru sanatatea noastra.
Alinusha

Totul era control. Ne obligau sa aratam intr-un anumit fel, sa ne tinem de regim, sa facem sala. Daca nu, erai tinuta de rau. Ma simteam ca nu mai am control asupra corpului meu.
No avatar
bya05

Cand am plecat de la Vixen mi-a fost frica sa nu ma urmareasca sau sa-mi faca probleme. Asa presa puneau pe fete ca simteam ca nu ma lasa sa plec in pace. A fost o experienta traumatica.
Scrie răspuns