Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Ca sa fiu sincera pe mine una nu ma intereseaza ca trage pe nas, eu aveam o problema mare ca se purta mizerabil cu modelele si sper ca nu mai are ocazia asta sa mai abuzeze fete.
Nici adminii nu erau ok la studio. Nimeni normal nu putea sa lucreze in mediul ala fara sa faca exact cum ii spunea patronul. Erau toti la mana lui Costin si ne tratau ca pe niste obiecte.
Da, totul era rau la Vixen. Nu pot spune un singur lucru bun despre locul ala. Daca totusi s-a inchis, sper sa nu mai mearga niciun model niciodata acolo. Ar fi o mare prostie.
Eu sunt de 15 ori mai bine acum de cand am schimbat studioul de videochat. Nici intr-un milion de ani nu se compara studiourile de acum cu ce cosmar era la Vixen. Acolo era iadul pe pamant.
Alinusha scrie: 17 Iun 2026 15:21
Eu sunt de 15 ori mai bine acum de cand am schimbat studioul de videochat. Nici intr-un milion de ani nu se compara studiourile de acum cu ce cosmar era la Vixen. Acolo era iadul pe pamant.
Adevarat, Alinusha. Acum ar face politia imediat descinderi acolo si l-ar lua pe Bodea cu mascatii daca ar mai face ce facea atunci. De asta zic ca daca nu mai auzim de problemele lui cu legea, s-ar putea ca studioul sa se fi inchis.
Am mai citit pe forum ce se intampla la alte studiouri naspa de prin alteorase si cred ca, recordul de toxicitate era la Vixen. Niciunul nu se compara cu ce era acolo……
Cam asa e. Exact ca la puscarie. La Vixen ma terminau de energie, lucram pana nu mai stiam de mine si dupa aia ma durea capul rau, nu ma mai puteam ridica din pat. Eram epuizata psihic total, plangeam seara singura. Toate modelele treceau prin asta.
Era paranoia cu controlul. Adminii ne sunau acasa sa vada ce facem, ne controlau viata. Parca eram prizoniere la Vixen, nu modele. Nu aveam viata personala deloc, zero timp pentru prieteni sau familie!!!!!!!!!! Asta ma termina pur si simplu………..
Tin minte ca lucram ore interminabile la Vixen si nu mai aveam timp nici sa mananc ca lumea. Comandam mancare proasta si adormeam instant cand ajungeam acasa. Casa era dezastru, nu mai spalam rufe, nu mai vedeam pe nimeni. Relatia mea s-a dus naibii.
La Vixen patronul se dadea la fete constant. A incercat si cu mine, zicea chestii scarboase. Cand am refuzat a inceput sa ma preseze pana am plecat. Scarbos la maxim.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”