VivaDiva da faliment?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
andrea25

Fetelor, sincer, nu stiu daca ati mai auzit si voi, dar multe fete ziceau de Viva Diva ca ar da faliment. acum nu stiu ce sa cred dar n-as fi chiar surprinsa daca ar fi asa…..
bia4u

Da, si eu am auzit chestii similare. Unele fete care au plecat vorbesc cu cele ramase si le zic direct sa isi caute alt loc, ca nu prea mai merita sa stea acolo. se trag una pe alta la studiouri mai mari ca videochat in iasi poti face si in alta parte.
No avatar
Danyela

bia4u scrie: 04 Iun 2026 14:33 Da, si eu am auzit chestii similare. Unele fete care au plecat vorbesc cu cele ramase si le zic direct sa isi caute alt loc, ca nu prea mai merita sa stea acolo. se trag una pe alta la studiouri mai mari ca videochat in iasi poti face si in alta parte.
Am auzit si eu ca unii traineri vechi sunt destul de nemultumiti si isi cauta alte joburi. Ca nu mai sunt motivati sa ramana acolo pe termen lung.
No avatar
Corinna

Cam asa e asta. se zice ca nici nu prea se mai fac angajari de traineri noi, sau daca se fac, sunt probleme cu salariile si oamenii nu raman. Nu stiu exact cat e adevarat, dar cam asta am auzit si eu.
Evaaa

Danyela scrie: 04 Iun 2026 14:34
bia4u scrie: 04 Iun 2026 14:33 Da, si eu am auzit chestii similare. Unele fete care au plecat vorbesc cu cele ramase si le zic direct sa isi caute alt loc, ca nu prea mai merita sa stea acolo. se trag una pe alta la studiouri mai mari ca videochat in iasi poti face si in alta parte.
Am auzit si eu ca unii traineri vechi sunt destul de nemultumiti si isi cauta alte joburi. Ca nu mai sunt motivati sa ramana acolo pe termen lung.
Mda… cand pleaca trainerii, automat se simte si la fete. Daca nu ai suport, multe nu mai vin sau nu mai stau mult timp. Mult nu cred ca o mai duc astia ca prea aiurea e treaba pe acolo.
andrea25

Din ce povestesc unele fete, pare ca si managementul e destul de tensionat. Cica sunt momente cand se ridica tonul la traineri sau la fetele noi, mai ales cand sunt probleme. asta mi se pare aiurea de tot.
No avatar
Corinna

Mai era cineva care zicea ca atmosfera generala e cam apasatoare si ca nu mai e vibe-ul de la inceput, cand totul parea mai organizat si mai ok. studioul nu mai investeste deloc in amenajarrea camerelor sau calculatoare. au ramas camerele asa cum erau mai demult.
bia4u

Legat de camere mai tineti minte cat de mici sunt. inghesuiala maxima de nu aveam nici unde sa fac teasing ca lumea langa pat!
No avatar
Danyela

Cand auzi de mai multe ori aceleasi lucruri din surse diferite, incepi sa iti pui semne de intrebare.i chestia asta se reflecta si in bani. Daca nu ai suport si nu e constanta echipa, multe fete nu mai fac bani.
Evaaa

Am vorbit cu o fata care inca mai lucra acolo si parea destul de dezamagita. Zicea ca simte ca ar putea castiga mult mai bine intr-un studio mai mare din oras, dar acolo abia daca isi face un venit mediu. Cred ca pleaca si ea de la Viva Diva.
Scrie răspuns