Fetelor, sunt curioasa daca ati trecut si voi prin asta. Eu am lucrat vreo 3 luni ca model de videochat la VivaDiva, in iasi unde la inceput totul parea ok, dar dupa cateva saptamani am inceput sa observ tot felul de chestii ciudate. Ba nu mergea ceva, ba nu gaseam pe nimeni sa ma ajute, ba se amanau lucruri.
La inceput am zis ca poate sunt eu prea pretentioasa, dar dupa aia am vazut ca si celelalte fete se plangeau de aceleasi lucruri.
VivaDiva da faliment?
Da, am trecut prin ceva asemanator tot la VivaDiva. Pe mine ma enerva cel mai tare cand pica netul. Nu o data, nu de doua ori, ci destul de des. si fix atunci se intampla cand aveam trafic mai bun si incepeam sa intru in ritm.
Cand se intrerupea tot, pierdeam membri si trebuia sa o iau de la capat. Dupa cateva saptamani deja eram stresata de fiecare data cand ma logam.
Cand se intrerupea tot, pierdeam membri si trebuia sa o iau de la capat. Dupa cateva saptamani deja eram stresata de fiecare data cand ma logam.
La mine problema cea mai mare erau calculatoarele. Mergeau greu de tot. Uneori asteptam minute bune sa se incarce diverse lucruri. Poate pentru cine nu lucreaza in domeniu nu pare mare lucru, dar cand pierzi timp in fiecare zi din cauza asta incepe sa te enerveze rau. simteam ca ma lupt cu calculatorul mai mult decat cu munca propriu-zisa.
Eu am ramas socata cand am vazut ca erau momente in care nu era nimeni prin studio care sa te ajute. Daca aveai o problema tehnica sau nu stiai cum sa gestionezi o situatie, efectiv te descurcai singura. Pentru o fata noua mi se pare foarte greu. Eu aveam momente in care nu stiam ce sa fac si stateam sa astept poate apare cineva.
In cazul meu am stat 5 luni la Viva Diva, ca tot am sperat sa se indrepte lucrurile dar degeaba. ture intregi in care nu vedeam nici trainer, nici persoana tehnica. Daca mergea totul bine era ok, dar cum aparea o problema mica, incepea haosul. stateam intre fete si ne ajutam una pe alta cum puteam, dar nu cred ca asta ar trebui sa fie normal.