Pro sau contra tatuaje?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((

Cred ca cea mai buna decizie pe care o poti lua in acest moment, este sa iti refaci tatuajul pe care il ai (asta in caz ca nu mai esti multumita de el) si sa iti mai faci unul sau 2 (cum ai spus tu) dar sa fie semipermanente. Astfel vei putea vedea care este reactia membrilor, ce castiguri vei avea si ce fel de membri noi vei atrage. Daca totul va merge cum iti doresti tu, cred ca poti trece la tatuajele permanente :P.
Sa ne spui si noua ce ai hotarat si cum decurge totul, eu una sunt foarte curioasa ;;)
No avatar
anastasia

Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((

Buna,Leticia. Ce noutati mai ai? Ai mai facut modificari sau inca esti nehotarata? Tine-ne la curent :* Spor la banuti
Leticia

Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D

Cam asa arata al meu cu mici diferente

Si mi-ar placea astea dar pe spate intre omoplati exact peste cel vechi

Chiar nu stiu ce anume s-ar potrivi asa ca nu ma mai grabesc cum am facut prima data.
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Take your time, nu te grabi, Leticia :) Din cate se vede, te documentezi bine inainte de a trece la urmatorul pas, semn ca vrei sa fie ceva wow. Tu iti stii dorintele. Nu ai gasit nici un fel de catalog online cu modele pentru tatuaj? Sau e posibil sa existe doar in saloanele de profil :-S
No avatar
Emanuelle

Eu am avut pe cineva care si -a facut tatuaj la cineva acasa, si a iesit foarte aiurea, apoi s-a dus culoarea, l-a mai batut de 2 ori ca sa arate cat de cat mai bine si i-a mai adaugat cate ceva.Leticia nu te grabi....cauta un profesionist chiar daca e mai scump.
No avatar
Camelia

Emanuelle;1986 wrote: Eu am avut pe cineva care si -a facut tatuaj la cineva acasa, si a iesit foarte aiurea, apoi s-a dus culoarea, l-a mai batut de 2 ori ca sa arate cat de cat mai bine si i-a mai adaugat cate ceva.Leticia nu te grabi....cauta un profesionist chiar daca e mai scump.

iti dai seama, daca l-a facut acasa la cineva nu te puteai asteapta sa iasa super bine, e de inteles. trebuie sa te gandesti intai de toate ca este pe piele si in principiu acolo si ramane, nu se duce duce ce faci dus. trebuie sa te gandesti bine inainte de a lua decizia de a-ti face tatuaj/tatuaje, indiferent in ce zona a corpului.
No avatar
Penelope

Mie mi se par foarte ciudate tatuajele temporare.îmi aduc aminte povestioare de la mare de acum câțiva ani când fetele noastre își făceau tatuaje temporare si le mai si aveau după câțiva ani😄😄😄😄😄😄sau se alegeau cu cine știe ce alergie crunta la substanțele alea.brrrr nu m-aș risca
No avatar
raini

salutare tuturor. mi-am facut tatuaj pe umarul stang acum 2 ani jumatate, intr-o vara, la mine in oras. nu era ceva profesionist, era la cineva acasa, dar tipul lucra la un salon de genul asta de fitze. am fost mega multumit de ce a iesit si de atunci am tot zis sa imi mai fac unul pe picior, dar n-am mai reusit din pacate. va sfatuiesc sa fiti atente unde mergeti sa va faceti tatuaje, ca va raman pe corp toata viata.
Rebeca

Leticia;1953 wrote: Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D

Chiar nu stiu ce anume s-ar potrivi asa ca nu ma mai grabesc cum am facut prima data.

Cel cu ingeras este superb.:) Insa tot nu imi fac tatuaj momentan.
No avatar
Ivonne

Leticia;1953 wrote: Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D

http://bastattoo.ro/
Cred ca este cel mai tare salon de tatuaje din Romania! Proprietarul a fost plecat foarte multi ani in strainatate unde a practicat acest job, a participat la nenumarate concursuri si are o multime de premii, medalii, trofee castigate! Acum este in Cluj. Ti-l recomand din toata inima! Daca vrei mai multe datalii lasa-mi un mesaj privat. Kiss ;;)
Scrie răspuns