Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((
Cred ca cea mai buna decizie pe care o poti lua in acest moment, este sa iti refaci tatuajul pe care il ai (asta in caz ca nu mai esti multumita de el) si sa iti mai faci unul sau 2 (cum ai spus tu) dar sa fie semipermanente. Astfel vei putea vedea care este reactia membrilor, ce castiguri vei avea si ce fel de membri noi vei atrage. Daca totul va merge cum iti doresti tu, cred ca poti trece la tatuajele permanente :P. Sa ne spui si noua ce ai hotarat si cum decurge totul, eu una sunt foarte curioasa ;;)
Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((
Buna,Leticia. Ce noutati mai ai? Ai mai facut modificari sau inca esti nehotarata? Tine-ne la curent :* Spor la banuti
Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D
Cam asa arata al meu cu mici diferente
Si mi-ar placea astea dar pe spate intre omoplati exact peste cel vechi
Chiar nu stiu ce anume s-ar potrivi asa ca nu ma mai grabesc cum am facut prima data.
Take your time, nu te grabi, Leticia :) Din cate se vede, te documentezi bine inainte de a trece la urmatorul pas, semn ca vrei sa fie ceva wow. Tu iti stii dorintele. Nu ai gasit nici un fel de catalog online cu modele pentru tatuaj? Sau e posibil sa existe doar in saloanele de profil :-S
Eu am avut pe cineva care si -a facut tatuaj la cineva acasa, si a iesit foarte aiurea, apoi s-a dus culoarea, l-a mai batut de 2 ori ca sa arate cat de cat mai bine si i-a mai adaugat cate ceva.Leticia nu te grabi....cauta un profesionist chiar daca e mai scump.
Emanuelle;1986 wrote: Eu am avut pe cineva care si -a facut tatuaj la cineva acasa, si a iesit foarte aiurea, apoi s-a dus culoarea, l-a mai batut de 2 ori ca sa arate cat de cat mai bine si i-a mai adaugat cate ceva.Leticia nu te grabi....cauta un profesionist chiar daca e mai scump.
iti dai seama, daca l-a facut acasa la cineva nu te puteai asteapta sa iasa super bine, e de inteles. trebuie sa te gandesti intai de toate ca este pe piele si in principiu acolo si ramane, nu se duce duce ce faci dus. trebuie sa te gandesti bine inainte de a lua decizia de a-ti face tatuaj/tatuaje, indiferent in ce zona a corpului.
Mie mi se par foarte ciudate tatuajele temporare.îmi aduc aminte povestioare de la mare de acum câțiva ani când fetele noastre își făceau tatuaje temporare si le mai si aveau după câțiva ani😄😄😄😄😄😄sau se alegeau cu cine știe ce alergie crunta la substanțele alea.brrrr nu m-aș risca
salutare tuturor. mi-am facut tatuaj pe umarul stang acum 2 ani jumatate, intr-o vara, la mine in oras. nu era ceva profesionist, era la cineva acasa, dar tipul lucra la un salon de genul asta de fitze. am fost mega multumit de ce a iesit si de atunci am tot zis sa imi mai fac unul pe picior, dar n-am mai reusit din pacate. va sfatuiesc sa fiti atente unde mergeti sa va faceti tatuaje, ca va raman pe corp toata viata.
Leticia;1953 wrote: Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D
Chiar nu stiu ce anume s-ar potrivi asa ca nu ma mai grabesc cum am facut prima data.
Cel cu ingeras este superb.:) Insa tot nu imi fac tatuaj momentan.
Leticia;1953 wrote: Buna Anastasia, inca nu mi-am refacut tatuajul pentru ca nu m-am decis ce sa imi fac. :(( Ma tot uit pe net dupa niste modelele mai deosebite dar nu imi place nimic.E pacat ca la noi in oras nu stiu sa fie vreun salon unde sa pot merge cu incredere si pe tatuajul vechi sa imi deseneze un tatoo artist ceva mai frumos.Inca mai caut dar o sa va tin la curent :D
http://bastattoo.ro/
Cred ca este cel mai tare salon de tatuaje din Romania! Proprietarul a fost plecat foarte multi ani in strainatate unde a practicat acest job, a participat la nenumarate concursuri si are o multime de premii, medalii, trofee castigate! Acum este in Cluj. Ti-l recomand din toata inima! Daca vrei mai multe datalii lasa-mi un mesaj privat. Kiss ;;)
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”