Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
EnigMa

Fetelor, va jur, daca ma duc pe Jasmin si castig ca inainte ma declar fericita. ✨Nici nu ma intereseaza cat impart cu studioul ca pana la urma conteaza cu ce pelc eu acasa. Scap si de problemele ca lucrez noaptea in apartament inchiriat si se uita chioras vecinii dimineata, din astea. M-am uitat si eu la cum arata LiveJasmin pe site asa sa-mi fac o parere. Parca am trecut din maxi-taxi in limuzina. si tot ce povestiti voi… am trait fix la fel. 💄
No avatar
alinush

EnigMa scrie: 26 Noi 2025 09:54 Fetelor, va jur, daca ma duc pe Jasmin si castig ca inainte ma declar fericita. ✨Nici nu ma intereseaza cat impart cu studioul ca pana la urma conteaza cu ce pelc eu acasa. Scap si de problemele ca lucrez noaptea in apartament inchiriat si se uita chioras vecinii dimineata, din astea. M-am uitat si eu la cum arata LiveJasmin pe site asa sa-mi fac o parere. Parca am trecut din maxi-taxi in limuzina. si tot ce povestiti voi… am trait fix la fel. 💄
Da, in concluzie eu m-am cam saturat sa stau pe site-urile astea de freemium pentru 1.500–1.800 de dolari pe luna. serios acum… ma rup in doua, stau ore, nu stiu ce sa mai inventez ca sa tin membrii, si tot atat scot. 👠:) Deci e cu bye bye Chaturbate. Le las pe columbience sa-mi preia membrii saraci. Eu iau 2-3 si ii mut pe Jasmin, cred. 💋
B. irina

alinush scrie: 26 Noi 2025 09:55
EnigMa scrie: 26 Noi 2025 09:54 Fetelor, va jur, daca ma duc pe Jasmin si castig ca inainte ma declar fericita. ✨Nici nu ma intereseaza cat impart cu studioul ca pana la urma conteaza cu ce pelc eu acasa. Scap si de problemele ca lucrez noaptea in apartament inchiriat si se uita chioras vecinii dimineata, din astea. M-am uitat si eu la cum arata LiveJasmin pe site asa sa-mi fac o parere. Parca am trecut din maxi-taxi in limuzina. si tot ce povestiti voi… am trait fix la fel. 💄
Da, in concluzie eu m-am cam saturat sa stau pe site-urile astea de freemium pentru 1.500–1.800 de dolari pe luna. serios acum… ma rup in doua, stau ore, nu stiu ce sa mai inventez ca sa tin membrii, si tot atat scot. 👠:) Deci e cu bye bye Chaturbate. Le las pe columbience sa-mi preia membrii saraci. Eu iau 2-3 si ii mut pe Jasmin, cred. 💋
Nici eu nu mai pot. Vreau iar lunile alea bune, de cateva mii, nu firimiturile de la saracii care intra pe Bonga si ma intreaba daca nu pot sa le fac ceva pe 5 tokeni. Pai cum sa traiesc eu cu asa ceva? Vreau sa simt si respect si sa fiu apreciata de membri, ca mie chiar imi place jobul asta nu ma ascund. 👠💄
No avatar
Carolyna

B. irina scrie: 26 Noi 2025 09:56
alinush scrie: 26 Noi 2025 09:55
Nici eu nu mai pot. Vreau iar lunile alea bune, de cateva mii, nu firimiturile de la saracii care intra pe Bonga si ma intreaba daca nu pot sa le fac ceva pe 5 tokeni. Pai cum sa traiesc eu cu asa ceva? Vreau sa simt si respect si sa fiu apreciata de membri, ca mie chiar imi place jobul asta nu ma ascund. 👠💄
Bravo tie irina. Nici eu cu Bonga nu mai am treaba. Nu ma mai intorc nici daca-mi dai 100.000 de dolari sau oricat. Mi-a mancat viata, serile, nervii… si tot cu 1.600 de dolari ramaneam. iar ca sa ma mut pe alt site freemium ar fi prostie. Chaturbate e mort si el. De asta modelele de la studiouri umbla cu BMW-uri si audi…💋 ca acolo se fac bani. asta cu facutul videochatului de acasa cred ca s-a cam terminat.
Darya23

si eu credeam ca numai eu gandesc asa! Ma gandeam ca sunt eu prea pretentioasa, ca poate exagerez, dar vad ca si voi sunteti la fel de satule. Pe freemium e doar haos, saracie si lipsa de respect. Pe Jasmin, in schimb… mama, parca-i alta lume. Membrii au bani, au rabdare, au chef sa-ti dea atentie.
No avatar
EnigMa

Mi-a spus o fata ca intr-o luna pe Jasmin as face cat in doua luni pe stripchat. si fara cereri dubioase, fara useri care ma intreaba „dar nu poti gratis?”. acolo cica chiar simti ca platforma te ridica, nu te coboara. acum na, sa vad. Dar ma tenteaza si ca sa fiu sincera nici nu am optiuni mai bune.
Felicia14

EnigMa scrie: 27 Noi 2025 16:39 Mi-a spus o fata ca intr-o luna pe Jasmin as face cat in doua luni pe stripchat. si fara cereri dubioase, fara useri care ma intreaba „dar nu poti gratis?”. acolo cica chiar simti ca platforma te ridica, nu te coboara. acum na, sa vad. Dar ma tenteaza si ca sa fiu sincera nici nu am optiuni mai bune.
Eu sunt pe Jasmin de ceva timp si va zic direct: e cel mai ok site acum. adica am trafic, vin membri seriosi, e cu premii, atmosfera e premium. Nu simti ca esti intr-o piata de vechituri ca pe freemium. Mi-am adus si doi membri vechi dupa mine, si bai, ii vezi cum intra cu alt ton, alt respect, alt buget. 💋👠
No avatar
alinush

Nici n-are rost sa ne uitam la ce-a fost pe Chaturbate, Bonga, XHamster. Pe freemium vine useru sta doua minute, pleaca, revine altul, iti cere ceva gratis… si tot asa. Pe Jasmin, am inteles ca sunt destul de des sesiuni de o ora jumate, doua ore, pe relaxare, conversatie, chimie. acolo se pot indragosti, acolo investesc timp si bani. ✨ Daca e pe jumate asa numai si tot ma duc sa incerc.
B. irina

Fetelor sa va zic una: inainte luam salariu mai mare ca agenta de asigurari decat pe Bonga, daca stateam sa calculez timpul real. Ca luam si comisioane acolo. Va dati seama? Sigur sunt si alte fete in situatia asta. Pai ce rost are? O sa incerc pe Jasmin sa vad diferenta ca toata lumea zice ca e altceva. Clar nu ma mai intorc niciodata pe freemium. 👠
No avatar
Carolyna

B. irina scrie: 27 Noi 2025 16:42 Fetelor sa va zic una: inainte luam salariu mai mare ca agenta de asigurari decat pe Bonga, daca stateam sa calculez timpul real. Ca luam si comisioane acolo. Va dati seama? Sigur sunt si alte fete in situatia asta. Pai ce rost are? O sa incerc pe Jasmin sa vad diferenta ca toata lumea zice ca e altceva. Clar nu ma mai intorc niciodata pe freemium. 👠
Mie imi pare rau doar ca am pierdut atatia ani pe platformele alea ieftine… daca stiam mai devreme, eram deja sus si vad cum multe modele bune, super frumoase, au facut deja pasul, si-au luat si membrii fideli, si acum castiga cat trebuie. Dar na mai bine mai tarziu decat niciodata.
O sa caut ce oferte au studiourile de videochat care lucreaza mult cu Jasmin sa imi dau seama ce-i mai bun pentru mine. Va anunt cand stiu ceva sigur. V-am pupat!!!!💄
Scrie răspuns