Unde fac videochat în Targu Jiu?
Eu sincer ma descurc destul de bine cu engleza
. Am invatat-o la scoala si la liceu, am terminat la Ecaterina Teodoroiu in Targu Jiu si acolo chiar se facea engleza ok. Normal ca mai am emotii cand vorbesc, dar nu sunt chiar pierduta, adica inteleg ce zic baietii pe site 
sii eu sunt pe plus cu engleza ca am facut liceul la Colegiul National Tudor VladimirescuAnna21 scrie: 07 Iul 2025 09:17 Eu sincer ma descurc destul de bine cu engleza. Am invatat-o la scoala si la liceu, am terminat la Ecaterina Teodoroiu in Targu Jiu si acolo chiar se facea engleza ok. Normal ca mai am emotii cand vorbesc, dar nu sunt chiar pierduta, adica inteleg ce zic baietii pe site
![]()
Emma, te inteleg perfectCorinica scrie: 07 Iul 2025 09:18sii eu sunt pe plus cu engleza ca am facut liceul la Colegiul National Tudor VladimirescuAnna21 scrie: 07 Iul 2025 09:17 Eu sincer ma descurc destul de bine cu engleza. Am invatat-o la scoala si la liceu, am terminat la Ecaterina Teodoroiu in Targu Jiu si acolo chiar se facea engleza ok. Normal ca mai am emotii cand vorbesc, dar nu sunt chiar pierduta, adica inteleg ce zic baietii pe site
![]()
. profa mea era super exigenta si chiar ne rupea cu vocabularul si gramatica, dar acum vad ca m-a ajutat
. mi-e frica sa vorbesc cu accentul meu romanesc, dar nah, macar ma descurc
.
Fetelor, relax!
Eu am intrebat deja la si mi-au zis fetele ca la inceput te ajuta super mult trainerii. Iti scriu efectiv pe calculator ce sa zici, cat timp esti live. Nu te lasa singura sa te descurci. Cica toata lumea invata usor-usor si dupa o perioada nici nu mai ai nevoie de ajutor. Mi-au zis ca e super chill si ca e imposibil sa nu prinzi daca esti atenta
.
Re-pet : relax! Hahaha! Daca chiar ai asa emotii sa stiic a ajuta mult sa-ti pui pe telefon Duolingo. Macar pe expresiile de baza inveti foarte repede. Gaqneste-te ca sunt fete simple de tot care se fac modele si castiga macar 2000 de euro fara sa rupa engleza sau sa fie cine stie ce mari bombe la corp….Anna21 scrie: 07 Iul 2025 09:19 Pentru mine chiar e grelutz cu limbile straine. As avea emotii foarte mari. Si asa e partea cu nuditatea si sa ma gandesc ce sa vorbesc pe romaneste cred ca mi-ar fi greu…ce sa mai zic sa ma gandesc si cum e coresct in engleza….
Am auzit ca in videochat conteaza mult cum arati pe live, ca membrii se uita si la felul in care arati.. Am cateva chestii mai basic asa, dar nu prea am haine speciale pentru videochat.Anna21 scrie: 07 Iul 2025 09:22 Ok inteleg. Da cred ca imi fac eu prea multe probleme ca de obicei. La orice chestie de inceput ma ia asa cu palpitatii dar pe urma imi trece![]()
DaryaMe scrie: 07 Iul 2025 09:22Am auzit ca in videochat conteaza mult cum arati pe live, ca membrii se uita si la felul in care arati.. Am cateva chestii mai basic asa, dar nu prea am haine speciale pentru videochat.Anna21 scrie: 07 Iul 2025 09:22 Ok inteleg. Da cred ca imi fac eu prea multe probleme ca de obicei. La orice chestie de inceput ma ia asa cu palpitatii dar pe urma imi trece![]()
La mine la Motru luema se imbraca mai simplu si nu avem posibilitati. Ma gandeam ca poate asta o sa ma incurce si ca n-o sa ma bage nimeni in seama daca nu am tinute bomba.
Aici sunt mai mult decat ok. Deja am strans cateva rochii sexy si pantofi cu toc