Unde fac videochat în Targu Jiu?
Daca as incepe videochatul si as face bani buni, cred ca m-as distra un pic sau un pic mai mult….… sincer, as iesi toata ziua la terase in Targu Jiu. As sta cu orele la Café Barriera sau la The Mood, sa beau frappe si sa ma simt ca o printesa 
chiar mi-e dor sa simt ca traiesc si eu viata asta, nu doar sa sper la salarii mici.
Daca mi-ar merge bine, primul lucru pe care mi l-as lua ar fi un BMW seria 1, ceva sh dar misto, sa ma plimb prin oras si sa simt bine
. M-am saturat sa stau cu autobuzul 30 de minute ca sa ajung de la capatul orasului la mall, la Shopping City. Am auzit ca un model de de videochat de la Heylux Targu Jiu de aici si-a luat un Audi parca. Vorbeau fetele cam cu invidie de ea dar mie mi-a parut bine ca uite mai sunt si fete care scot capul si castiga mai mult in orasul asta.
Daca as incepe si mi-ar merge bine, primul lucru pe care l-as face ar fi sa-mi schimb telefonul. Vreau iPhone 15 Pro MaxCorinica scrie: 04 Iul 2025 09:41 vad ca voi sunteti pe distractie si va inteleg. vreau sa-mi iau apartament in Targu Jiu, undeva in zona Unirii, sa fiu aproape de parc si de tot. Nu vreau sa mai stau in zona ca m-am saturat sa vad aceiasi vecini cu sacose si haine vai de ele![]()
Si sa va mai zic ceva, daca fac bani din videochat, jur ca imi iau haine de pe Zalando nu mai vreau fake-uri de la toneteEmma5 scrie: 04 Iul 2025 09:42 Eu imi doresc tare mult sa-mi iau un Audi ceva, dar asta dupa ce mi-as lua chirie in Targu Jiu. tot timpul am visat la asta! Deci mai intai m-as muta din Targu Carbunesti. Si cu videochatul cred ca pot sa strang bani intr-un an sau asa ceva![]()
Si eu vreau sa fac ceva misto pentru mine. Daca strang bani frumosi, imi fac un tatuaj mare pe spate, mereu mi-am dorit dar n-am avut bani nici macar pentru unul mic. Vreau sa am ceva doar al meu, ceva ce-mi place si care sa-mi aminteasca ca m-am descurcat singura 

Bia, sa stii ca te inteleg perfect! Eu daca fac bani, imi iau masina, dar nu una fancy. Un Golf 7 e tot ce-mi doresc. Sa nu mai stau la mana nimanui si sa fiu pe picioarele mele. Si jur ca o sa ies la terasa la Dolce Vita sa beau cafea si sa ma uit la lume cu zambetul pe buze 

Eu vreau sa strang bani si sa-mi fac camera mea cum vreau eu, cu mobila alba, luminite, oglinda mare pentru machiaj. Sa ma simt ca o printesa cand ma trezesc dimineataCorinica scrie: 04 Iul 2025 09:44 Bia, sa stii ca te inteleg perfect! Eu daca fac bani, imi iau masina, dar nu una fancy. Un Golf 7 e tot ce-mi doresc. Sa nu mai stau la mana nimanui si sa fiu pe picioarele mele. Si jur ca o sa ies la terasa la Dolce Vita sa beau cafea si sa ma uit la lume cu zambetul pe buze![]()