Unde fac videochat în Targu Jiu?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Emma5

Off, eu n-am cine stie ce haine sexy… adica am ce port pe strada, dar nu am rochii din alea wow sau pantofi cu toc 😔. Chiar ma stresam ca poate trebuie sa investesc o gramada de bani in asta si eu nu am de unde acum… mi-era frica sa nu fie o problema mare.
Bia12

Emma5 scrie: 08 Iul 2025 11:33 Off, eu n-am cine stie ce haine sexy… adica am ce port pe strada, dar nu am rochii din alea wow sau pantofi cu toc 😔. Chiar ma stresam ca poate trebuie sa investesc o gramada de bani in asta si eu nu am de unde acum… mi-era frica sa nu fie o problema mare.
Fetelor, stati chill 💁‍♀️. Din ce stiu eu de la Heylux, la inceput conteaza mai mult atitudinea si seriozitatea, nu hainele. Poti sa incepi cu ce ai, important e sa fii implicata si sa fii acolo cu vibe-ul potrivit. Pe masura ce castigi bani, iti cumperi treptat hainutze mai faine. Nu e o problema asa mare cum credeti voi 💖.
No avatar
Emma5

M-ai mai linistit sincer 😌. Ma gandeam ca o sa fiu super in minus doar pentru ca nu am haine ca in poze pe net. Imi faceam tot felul de filme in cap, dar daca spui ca nu e asa grav, chiar capat mai mult curaj sa incerc .
No avatar
Anna21

Emma5 scrie: 08 Iul 2025 11:35 M-ai mai linistit sincer 😌. Ma gandeam ca o sa fiu super in minus doar pentru ca nu am haine ca in poze pe net. Imi faceam tot felul de filme in cap, dar daca spui ca nu e asa grav, chiar capat mai mult curaj sa incerc .
Apropo de engleza, haine si restul chiar ma intrebam ce conteaza cel mai mult ca sa fac bani din jobul asta de model daca ma angajez in videochat in Targu Jiu de exemplu. Voi ce parere aveti?
No avatar
Corinica

eu zic ca vrajeala conteaza cel mai mult ca s-o dau direct 💁‍♀️. trebuie sa stii sa-i duci cu vorba, sa-i faci sa se indragosteasca de tine 💖. aia care se prind de tine emotional sunt cei mai tari, ca dau cei mai multi bani, raman cu tine si te viziteaza mereu. daca ii castigi cu vorba, e ca si cum i-ai castigat pe viata.
No avatar
Anna21

Corinica scrie: 08 Iul 2025 11:36 eu zic ca vrajeala conteaza cel mai mult ca s-o dau direct 💁‍♀️. trebuie sa stii sa-i duci cu vorba, sa-i faci sa se indragosteasca de tine 💖. aia care se prind de tine emotional sunt cei mai tari, ca dau cei mai multi bani, raman cu tine si te viziteaza mereu. daca ii castigi cu vorba, e ca si cum i-ai castigat pe viata.
Dupa mine ca cel mai mult conteaza atitudinea. Trebuie sa fii sexy tot timpul, ca si cum ai fi cu cel mai tare iubit al tau in camera 😍. Baietii vor sa simta ca sunt speciali, ca esti acolo pentru ei si ca te distrezi cu ei. Daca intri plictisita, pierzi vibe-ul si pierzi si banii.
DaryaMe

Anna21 scrie: 08 Iul 2025 11:36
Corinica scrie: 08 Iul 2025 11:36 eu zic ca vrajeala conteaza cel mai mult ca s-o dau direct 💁‍♀️. trebuie sa stii sa-i duci cu vorba, sa-i faci sa se indragosteasca de tine 💖. aia care se prind de tine emotional sunt cei mai tari, ca dau cei mai multi bani, raman cu tine si te viziteaza mereu. daca ii castigi cu vorba, e ca si cum i-ai castigat pe viata.
Dupa mine ca cel mai mult conteaza atitudinea. Trebuie sa fii sexy tot timpul, ca si cum ai fi cu cel mai tare iubit al tau in camera 😍. Baietii vor sa simta ca sunt speciali, ca esti acolo pentru ei si ca te distrezi cu ei. Daca intri plictisita, pierzi vibe-ul si pierzi si banii.
Da sigur… partea asta sexuala conteaza mult. Daca inveti sa te misti, sa dansezi, sa le faci show, sa-i innebunesti, o sa faci mult mai multi bani decat alte fete. Trebuie sa stii cand sa fii dulce si cand sa fii fierbinte 🔥. Aia care stiu sa faca show sunt cele care ies pe plus.
Bia12

DaryaMe scrie: 08 Iul 2025 11:37
Anna21 scrie: 08 Iul 2025 11:36
Da sigur… partea asta sexuala conteaza mult. Daca inveti sa te misti, sa dansezi, sa le faci show, sa-i innebunesti, o sa faci mult mai multi bani decat alte fete. Trebuie sa stii cand sa fii dulce si cand sa fii fierbinte 🔥. Aia care stiu sa faca show sunt cele care ies pe plus.
Fetelor, toate astea sunt super importante, dar sa va zic ceva 💁‍♀️. Din ce am auzit de la fetele de la Heylux, seriozitatea conteaza cel mai mult. Au fost fete super frumoase, care puteau face 4.000-5.000 de euro pe luna, dar n-au mai venit la studio ca le-au tras iubitii inapoi sau n-au mai avut chef. Daca nu esti constanta, pierzi tot vibe-ul si toata munca .
No avatar
Emma5

S-ar putea sa ai dreptate 💖. E usor sa visezi ca faci bani multi, dar daca nu te tii de treaba, nu merge. Pana la urma asa e peste tot, la orice job. In alta parte, daca nu vii la program te da patronul afara. Daca as sti ca fac 5000 de euro pe luna cred ca as fi prima la studio tot timpul 🙂
Bia12

Fix de de asta chiar vreau sa ma duc la un interviu la Heylux aici, in Targu Jiu ca e la 2 pasi de acasa. Eu as fi multumita sa fac si jumate din banii astia ca as fi regina cartierului. Oricum nu e ca si cum am prea multe variante de lucru in roas si nici n-as vrea sa pelc ca atata lume prin Italia sa fiu bona sa sa ingrijesc batrani. Ma gandesc chiar saptamana asta care vine sa sun acolo si sa ma duc la un interviu sa vad care-i treaba…..
Scrie răspuns