Unde fac videochat în Targu Jiu?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anna21

Emma5 scrie: 04 Iul 2025 09:48 O sa a plec si in vacanta, niciodata n-am fost la mare in afara tarii. As vrea sa merg in Grecia, in Santorini, sa fac poze cu rochii albe si peisaje faine 📸 Videochatul poate chiar imi ofera sansa asta.
Pentru mine cel mai important lucru la orice job, nu doar la videochat, e sa fiu respectata 💅. Nu suport sa vina cineva sa-mi vorbeasca urat sau sa ma trateze de sus doar pentru ca sunt la inceput sau pentru ca sunt fata. Vreau sa fiu tratata corect, ca orice alt angajat, nu sa ma simt ca si cum imi face cineva vreo favoare ca ma primeste acolo 😊
No avatar
Corinica

exact, ai mare dreptate 💁‍♀️. si eu sunt asa, vreau RESPECT, cu litere mari. nu vreau sa ma duc la un job si sa simt ca ma poate calca cineva in picioare. asta mi s-a intamplat la fostul loc de munca, patronul se credea Dumnezeu si vorbea cu mine de parca eram ultimul om 🙄. vreau un loc unde sa ma simt om, sa fiu vazuta si ascultata, nu doar folosita 💋.
DaryaMe

Fetelor, pentru mine e super important sa fie sigur jobul 💎. Sa fie legal adica…la asta ma refer, sa nu am nicio treaba cu politia sau cu chestii dubioase. Nu vreau sa ma trezesc peste un an ca am probleme sau ca am facut ceva ce nici macar nu am inteles bine la inceput 😟. Vreau sa fie totul clar si curat 🌸. Daca as fi sigura de asta chiar ca m-as duce la un interviu, sa incerc.
No avatar
Emma5

Da, Darya, e fix si grija mea asta 💅. Nu vreau sa ma bag intr-o treaba care poate sa ma bage la belea. La videochat e important sa stii unde intri si cu cine lucrezi .
Bia12

Emma5 scrie: 07 Iul 2025 09:13 Da, Darya, e fix si grija mea asta 💅. Nu vreau sa ma bag intr-o treaba care poate sa ma bage la belea. La videochat e important sa stii unde intri si cu cine lucrezi .
Sa stiti ca eu chiar am intrebat cateva fete care lucreaza la Heylux si mi-au zis ca personalul de acolo se poarta foarte frumos 💁‍♀️💖. Cica nu e vibe-ul ala de “fa ce-ti spun si taci”, ci chiar sunt oameni ok, care te respecta si te ajuta 🌸. Mi-au zis ca e foarte safe si totul e legal. Asta m-a linistit mult, ca si eu aveam emotii la inceput 😊.
No avatar
Emma5

Pe bune?? Ma bucur! Inseamna ca studioul asta e chiar o varianta de incercat. Poate ca suna aiurea ca tot suntem asa de sperioase dar na ..la cate am mai intalnit si eu si voi…E adevarat ca prosti si ensimtiti sunt peste tor dar in domeniul asta chiar conetaza sa fie atmosfera ok ca ma mai si dezbrac in fatza camerei….
Bia12

Emma5 scrie: 07 Iul 2025 09:14 Pe bune?? Ma bucur! Inseamna ca studioul asta e chiar o varianta de incercat. Poate ca suna aiurea ca tot suntem asa de sperioase dar na ..la cate am mai intalnit si eu si voi…E adevarat ca prosti si ensimtiti sunt peste tor dar in domeniul asta chiar conetaza sa fie atmosfera ok ca ma mai si dezbrac in fatza camerei….
E normal sa va puneti multe intrebari si sa va ganditi bine inainte. Si eu fac la fel. De asta am si intrebat fete care stiu de Heylux aici in Targu Jiu sa vad daca e ok. Deci din tot ce am auzit chiar e serioasa lumea acolo si iti fac forme legale, adica nu lucrezi la negru sau ceva.
DaryaMe

Asta e bine daca e asa. Mai conteaza sa si dea banii la timp. Pe aici pe la mine prin Motru intalnesc destul de des persoane care sunt tepuite de patroni dupa ce si salariul e mic. Chiar n-as suporta faze din astea daca intelegeti ce zic.
Bia12

Pai tocmai de asta spuneam ca e ok la studioul asta de videochat din Targu Jiu. Am auzit o fata care povestea de tepe pe la Craiova la un studio, dar nu-mi mai aduc aminte care. Aici e ok si cu banii. Chiar iti iei ce castigi si faci ce vrei cu banii tai.
No avatar
Emma5

Bia12 scrie: 07 Iul 2025 09:16 Pai tocmai de asta spuneam ca e ok la studioul asta de videochat din Targu Jiu. Am auzit o fata care povestea de tepe pe la Craiova la un studio, dar nu-mi mai aduc aminte care. Aici e ok si cu banii. Chiar iti iei ce castigi si faci ce vrei cu banii tai.
Offf, eu nu prea stiu engleza bine 😟. La Targu Carbunesti, la liceu, nu s-a pus niciodata accent pe limbi straine, mai mult se facea asa ca sa fie facuta ora. Ma gandesc ca asta o sa ma incurce rau la videochat si chiar nu vreau sa ma simt pierduta 😔.Oare m-ar angaja la studio?
Scrie răspuns