Unde fac videochat în Targu Jiu?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anna21

Salutare fetelor de forumul asta!. Sunt din Targu Jiu si vreau sa gasesc recomandari despre unde ar fi mai bine sa lucrez ca model la un studio de videochat. abia am dat BAC-ul si cam greu cu joburile pe aici. N-am chef sa vand burgeri la McDonalds pentru 2500 de lei pe luna ca moooor! Ceva pareri?
Bia12

Am cumva aceeasi problema ca sunt tot din TarguJiu si de vreo 2 ani imi caut ceva ok de lucru. Nu ma angajeaza nimeni fara experienta sau daca zic ca da, hai vino, e la vreun patron dubios, ca sunt draguta si cine stie ce ganduri isi face. Ma tot gandesc sa ma angajez in videochat. Daca ati auzit ca e ok, m-as duce aici, in Targu Jiu, la Heylux, la un interviu ca n-am nimic de pierdut.
No avatar
Corinica

buna Bia....nu credeam sa gasesc fete din Targu Jiu pe forumul asta...sau macar. am cautat informatii despre studiouri de videochat din Craiova ca ma gandeam ca acolo e orasul mai mare si sunt studiouri mai tari. dar nu e ce ma gandeam eu. am sunat la Studio20 dar raspund aiurea si nu mi-au dat incredere, am mai vazut Wet Studio so am murit cand am dat de numele asta. adica cat de batut in cap trebuie sa fii sa crezi ca ma atragi pe mine ca model la studioul cu fete ude sau ce vrea sa zica.... mai era unul NV Studio sau asa ceva dar nu m-a convins nimic.
DaryaMe

Corinica scrie: 03 Iul 2025 17:04 buna Bia....nu credeam sa gasesc fete din Targu Jiu pe forumul asta...sau macar. am cautat informatii despre studiouri de videochat din Craiova ca ma gandeam ca acolo e orasul mai mare si sunt studiouri mai tari. dar nu e ce ma gandeam eu. am sunat la Studio20 dar raspund aiurea si nu mi-au dat incredere, am mai vazut Wet Studio so am murit cand am dat de numele asta. adica cat de batut in cap trebuie sa fii sa crezi ca ma atragi pe mine ca model la studioul cu fete ude sau ce vrea sa zica.... mai era unul NV Studio sau asa ceva dar nu m-a convins nimic.
Salut fetelor!!!!! eu sunt din Motru si mi-a fost frica la inceput sa incerc videochatul, dar nu prea am incotro ca mama e pelcata in Anglia la munca si s-a recasatorit acolo iar cu tata nu mai tin legatura. Deci nu prea am de ce sa mai stau pe ganduri. Pentru mine ar fi mai comod sa vin in Targu Jiu la un studio decat mai departe ca n-am cum sa ma aventurez unde nu cunosc pe nimeni….
No avatar
Emma5

Hei Darya, sa stii ca si eu am auzit numai de bine de Heylux. Sunt din Targu Carbunesti si vin special in Targu Jiu pentru asta. Am fost la interviu si atmosfera e super chill, fetele de acolo te ajuta sa te simti ok de la inceput. Nu e cum auzi prin alte locuri ca te arunca direct la treaba si te descurci tu. E friendly totul. Deci recomand. 🌸
Ana214

Ah, deci chiar are sens sa incerc in Targu Jiu. Ma speria ideea sa ma duc mai departe si sa dau de cine stie ce studio dubios. Chiar imi doresc sa am un vibe bun daca fac asta si mai ales sa fie ceva sigur si discret….. si sa nu simt ca sunt fortata sa fac ceva ce nu vreau. 😊
Bia12

Ana214 scrie: 03 Iul 2025 17:09 Ah, deci chiar are sens sa incerc in Targu Jiu. Ma speria ideea sa ma duc mai departe si sa dau de cine stie ce studio dubios. Chiar imi doresc sa am un vibe bun daca fac asta si mai ales sa fie ceva sigur si discret….. si sa nu simt ca sunt fortata sa fac ceva ce nu vreau. 😊
Exact Anna, mai bine in orasul tau unde stii pe cineva si te poti baza pe recomandari. Totusi eu as avea emotii la interviu ca asa sunt de fel, mai emotiva. 💁‍♀️Ma cam pune pe ganduri asta.
No avatar
Corinica

Bia12 scrie: 03 Iul 2025 17:11
Ana214 scrie: 03 Iul 2025 17:09 Ah, deci chiar are sens sa incerc in Targu Jiu. Ma speria ideea sa ma duc mai departe si sa dau de cine stie ce studio dubios. Chiar imi doresc sa am un vibe bun daca fac asta si mai ales sa fie ceva sigur si discret….. si sa nu simt ca sunt fortata sa fac ceva ce nu vreau. 😊
Exact Anna, mai bine in orasul tau unde stii pe cineva si te poti baza pe recomandari. Totusi eu as avea emotii la interviu ca asa sunt de fel, mai emotiva. 💁‍♀️Ma cam pune pe ganduri asta.
eu sunt pe acelasi film, sincer. Aici in Targu Jiu e cea mai buna sansa sa ai un job decent si sa nu mai stai la mana patronilor care cred ca daca esti fata trebuie sa accepti orice. Nu stiu ce sa zic cu emotiile ca la magazin nu-mi da nimeni haine pe emotii. lasa-le deoparte ca mai mult incurca. eu sunt asa mai directa de felul meu ca sunt din Grivitei si aici asa e pe la blocuri,
DaryaMe

Eu ce sa mai zic din Motru. Mi se pare ca traiesc in salbaticie aici ca numai oameni saraci si deprimati vad. Vreau sa scap o data si sa am o viata mai buna. Daca fac videochat in Targu Jiu si-mi merge bine ar fi ca si cum as castiga la loterie parerea mea.😊
No avatar
Corinica

viata mai grea m-a invatat si pe mine sa nu fac mofturi si sa fiu mai directa. daca ies bani aici de ce m-as muta? ce , sa ma apuc sa-mi caut chirie scumpa prin Craiova? aici stiu sa ma descurc si cu 3-4.000 de euro cat am auzit ca fac fetele din videochat as fi regina aici.
Scrie răspuns