Ce variante am pentru videochat în Onești?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Bogdana1

Exact! In Husi e fix la fel. Aici afli inaintea ta cu cine ai vorbit pe strada 🤦‍♀️ Nu pot sa-mi imaginez sa lucrez ca model intr-un oras asa mic. As muri de rusine sa comenteze rudele sau vecinele. In Iasi cred ca te simti libera nu sta lumea la geam sau la poarta sa-mi comenteze viata personala…..
No avatar
21Lovve

Si eu am zis din prima ca vreau sa plec intr-un oras unde nu stie nimeni cine sunt. 🌹Daca faci videochat, trebuie sa fii relaxata si sa n-ai paranoia ca vine vreo matusa pe live sa te recunoasca 😂 In Bacau, prea aproape… prea periculos parerea mea.
No avatar
Elenna1

21Lovve scrie: 03 Iul 2025 12:09 Si eu am zis din prima ca vreau sa plec intr-un oras unde nu stie nimeni cine sunt. 🌹Daca faci videochat, trebuie sa fii relaxata si sa n-ai paranoia ca vine vreo matusa pe live sa te recunoasca 😂 In Bacau, prea aproape… prea periculos parerea mea.
In Husi sunt 2-3 tipe despre care zice lumea ca au facut videochat si de ani de zile lumea inca le barfeste. De parca au omorat pe cineva. Eu nici n-am vrut sa risc. In Iasi esti una dintre miile de fete, si atata timp cat iti vezi de treaba, nimeni nu te baga in seama si nu-i pasa ce faci tu.
Laurika

Dupa mine barfa o sa existe mereu, dar ideea e sa nu le dai motive. Am auzit ca si studiourile incurajeaza partea asta de discretie ca si ele sunt interesate ca modelele sa fie linistite. Nu te lauzi acasa, nu te afisezi cu bani multi, nu-ti schimbi stilul de viata peste noapte. Mai bine cheltuiesti in Iasi si te bucuri fara ochi pe tine. Asa as face si eu.
No avatar
miki3

Asa e, Laurika. O fata de la Heylux mi-a zis ca daca tii secretul bine, nu o sa afle nimeni niciodata. Trebuie sa fii atenta ce postezi, cum te imbraci cand te duci acasa, sa nu schimbi brusc tot. E jobul tau, dar nu trebuie sa stie tot Onestiul.
Daiana9

Cand m-a intrebat o prietena din oras de ce m-as duce la Iasi, i-am zis ca sa fac cursuri de engleza sau sa imi gasesc job mai bun la un call center😂 Si gata. Lumea nu trebuie sa stie ce fac, ca altfel gasesc unii subiect de stat de vorba, de discutie in piata. N-am chef sa afle familia si mai bine imi vad de ale mele si-mi fac banii mei in alta parte.
Bogdana1

Daiana9 scrie: 03 Iul 2025 12:11 Cand m-a intrebat o prietena din oras de ce m-as duce la Iasi, i-am zis ca sa fac cursuri de engleza sau sa imi gasesc job mai bun la un call center😂 Si gata. Lumea nu trebuie sa stie ce fac, ca altfel gasesc unii subiect de stat de vorba, de discutie in piata. N-am chef sa afle familia si mai bine imi vad de ale mele si-mi fac banii mei in alta parte.
Eu deja mi-am propus ca banii pe care ii fac sa-i tin pe card, sa nu-i scot toti odata si sa nu cumpar nimic wow cand merg in Husi. Poate o geanta noua, o crema buna… dar nimic care sa atraga atentia. Ma bucur de bani si acasa sunt “modesta” 😇Cred ca toate fetele au in minte acelasi stil de viata.
No avatar
21Lovve

Mi se pare important sa nu dau explicatii nimanui. 🌹Videochatul dupa mine e libertate, dar trebuie sa stii cum s-o gestionezi. Oricum, cine face bani ca model se duce si in excursii afara, cum am auzit ca fac fetele. Acolo poti sa cheltuiesti cat vrei si nimeni n-are treaba cu tine.
No avatar
Elenna1

Si cel mai fain e ca la studio fetele chiar te sfatuiesc si te ajuta sa-ti pastrezi intimitatea. Nu e ca in alte joburi unde esti expusa. Aici tu decizi cine stie, cum traiesti si pe cine bagi in lumea ta. Si mie asta mi se pare aur ❤️
Scrie răspuns