Ce variante am pentru videochat în Onești?
sincer… vreau haine de brand. Visez sa intru in mall si sa nu ma uit la preturi, sa iau ce imi place. Poate o geaca de piele, poate o pereche de adidasi scumpi, si clar niste bijuterii de-alea finute din aur pe care le tot vad pe Insta si doar le salvez
Vreau sa simt ca in sfarsit am si eu ceva frumos, pentru mine.
Mi-ar placea sa calatoresc. Eu n-am iesit niciodata din tara in afara de cateva zile la plaja in Bulgaria. N-am vazut nici Spania, nici Parisul, nici macar Budapesta
Daca m-as apuca de videochat si as face bani seriosi, mi-as lua bilete de avion din Iasi si as pleca macar de doua ori pe an undeva. O vacanta in strainatate ar fi cel mai frumos cadou pentru sufletul meu 
Primul lucru pe care l-as face daca as incepe sa castig bine ar fi sa-mi schimb garderoba complet. Sa scap de hainele vechi si ieftine si sa ma simt femeie. As merge cu o prietena si as face o zi intreaga de shopping doar pentru mine. Cu geanta noua, pantofi si o rochie care sa ma faca sa zambesc in oglinda 
Eu visez de ceva timp sa imi fac buzele, dar intr-un loc bun, nu la cineva care face injectii pe la colt de salon. Si sa imi pun aparat dentar, ca am avut un complex din cauza dintilor de mica. Daca as face bani din videochat, m-as ocupa de mine 100%, sa arat si sa ma simt cum vreau eu 
Daca te uiti pe site la Heylux ai sa vezi ca fetele care fac videochat in Iasi primesc imprumuturi pentru interventii estetice. Deci s-ar putea sa iti vezi visul cu ochii mai repede. Uite, la mine cred ca primul lucru ar fi sa-mi iau tot un telefon bun, sa nu mai folosesc vechitura de la frate-miu. Si dupa aia clar ma duc la salon sa-mi fac parul cum trebuie, cu tratamente si tot. M-am saturat sa ma tund singura sau sa merg doar cand are cineva oferta 2+1 la vopsit in Onesti21Lovve scrie: 27 Iun 2025 09:48 Eu visez de ceva timp sa imi fac buzele, dar intr-un loc bun, nu la cineva care face injectii pe la colt de salon. Si sa imi pun aparat dentar, ca am avut un complex din cauza dintilor de mica. Daca as face bani din videochat, m-as ocupa de mine 100%, sa arat si sa ma simt cum vreau eu![]()
Eu mai am si un vis mic... sa-mi iau o masinuta mica, ceva second dar buna. Sa nu mai stau la mila autobuzelor. Sa ma pot duce la Iasi sau inapoi in Onesti cand vreau, fara sa intreb pe nimeni. Libertatea aia pe patru roti mi se pare ceva priceless 

Dupa ce as face ceva bani si mi-as rezolva urgentele, mi-ar placea sa o duc si pe mama intr-o vacanta. Ea n-a fost niciodata cu avionul si cred ca ar plange daca ar vedea Roma sau Barcelona. E un vis de-al nostru de ani de zile, dar mereu am zis "nu acum". Poate in sfarsit o sa vina momentul
Pana la bani mai trebuie sa ma si angajez mai intai ca altfel visez pe uscat ca sa zic asa.… mi-e un pic teama sa aplic la un studio mare. Nu m-am considat niciodata destul de frumoasa. Adica sunt ok, dar nu sunt vreo bombă sexy. Mi-e frica sa nu fiu refuzata sau sa creada ca nu am fata de model 
Nu mai gandi asamiki3 scrie: 27 Iun 2025 09:51 Pana la bani mai trebuie sa ma si angajez mai intai ca altfel visez pe uscat ca sa zic asa.… mi-e un pic teama sa aplic la un studio mare. Nu m-am considat niciodata destul de frumoasa. Adica sunt ok, dar nu sunt vreo bombă sexy. Mi-e frica sa nu fiu refuzata sau sa creada ca nu am fata de model![]()
Si eu am crezut ca trebuie sa arati ca o vedeta de pe TikTok dar nu e chiar asa.
Conteaza vibe-ul, cat esti de naturala si de implicata. Plus ca un studio te ajuta cu tot ce tine de look – styling, machiaj, lumini. Tu doar trebuie sa ai curaj si sa vrei sa inveti