Ce variante am pentru videochat în Onești?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
miki3

Fetelor, mai e cineva din Onesti aici? Eu chiar nu mai suport atmosfera de aici... ori joburi de vanzatoare cu salarii mici, ori patroni care te trateaza aiurea si-ti fac glume dubioase. Nu mi se pare normal sa accepti orice doar ca sa ai o slujba. Ma gandeam serios daca sa incerc ceva in Bacau, macar acolo e un pic mai mare orasul. Ce parere aveti? Merita sa caut acolo un studio?
Laurika

Miki, sincer... nu are rost nici Onesti, nici Bacau. Eu sunt din Moinesti si am facut exact aceeasi greseala. Am pierdut 2 luni cautand ceva serios in Bacau si n-am gasit decat niste apartamente transformate aiurea in "studio", fara training, fara echipa, doar promisiuni 😑. Cel mai bine e sa mergi direct intr-un oras mare, gen Iasi.
No avatar
21Lovve

Laurika scrie: 24 Iun 2025 09:53 Miki, sincer... nu are rost nici Onesti, nici Bacau. Eu sunt din Moinesti si am facut exact aceeasi greseala. Am pierdut 2 luni cautand ceva serios in Bacau si n-am gasit decat niste apartamente transformate aiurea in "studio", fara training, fara echipa, doar promisiuni 😑. Cel mai bine e sa mergi direct intr-un oras mare, gen Iasi.
Total de acord cu Laurika. Eu m-am interesat serios si in zona mea (Moinesti, Comanesti, Bacau) si n-am gasit nimic care sa merite. In schimb, o prietena s-a dus la Iasi si lucreaza la Heylux. 🌹Face bani frumosi si mi-a spus ca acolo chiar se merita. Nu se compara cu patronii libidinosi de aici 😒
Daiana9

La noi in Onesti toti patronii de baruri sau de magazine au aceeasi problema: vor sa te angajeze ca secretara si dupa o saptamana incep cu mesaje pe Whatsapp noaptea. Parca nu mai ai niciun pic de demnitate daca accepti sa lucrezi intr-un loc din asta. Eu mi-am propus ca in toamna sa plec in Iasi. Ma documentez de pe acum ca sa fiu pregatita 🙋‍♀️
No avatar
Elenna1

Daiana9 scrie: 24 Iun 2025 09:58 La noi in Onesti toti patronii de baruri sau de magazine au aceeasi problema: vor sa te angajeze ca secretara si dupa o saptamana incep cu mesaje pe Whatsapp noaptea. Parca nu mai ai niciun pic de demnitate daca accepti sa lucrezi intr-un loc din asta. Eu mi-am propus ca in toamna sa plec in Iasi. Ma documentez de pe acum ca sa fiu pregatita 🙋‍♀️
Buna, sunt si eu din Husi si cred ca suntem in aceeasi situatie. Aici n-ai nicio sansa, doar posturi la baruri sau spalatorii auto. Si daca esti mai draguta, deja se asteapta sa zambesti extra ca sa "meriti bacsisul" 🤮. Eu inca n-am plecat, dar la fel ca Daiana, visez la Iasi. Am vorbit pe Instagram cu o fata de la Heylux si chiar pare ce trebuie.
Bogdana1

Salut! Eu am 23 de ani si sunt tot din Onesti. Am incercat sa lucrez intr-un birou aici, dar dupa 3 luni m-am trezit ca "trebuie sa iesim la cafea" ca sa imi pastrez locul de munca. Asa ceva nu mai vreau niciodata. Videochatul mi se pare o solutie ok daca e facut intr-un loc serios si profesional. Si sincer... doar Iasul mi se pare ca ofera asta.
No avatar
miki3

Bogdana1 scrie: 24 Iun 2025 10:04 Salut! Eu am 23 de ani si sunt tot din Onesti. Am incercat sa lucrez intr-un birou aici, dar dupa 3 luni m-am trezit ca "trebuie sa iesim la cafea" ca sa imi pastrez locul de munca. Asa ceva nu mai vreau niciodata. Videochatul mi se pare o solutie ok daca e facut intr-un loc serios si profesional. Si sincer... doar Iasul mi se pare ca ofera asta.
Multumesc fetelor ca ati raspuns 🥹 Ma simt mai inteleasa aici decat cu oricine din oras. Chiar simt ca videochatul e o varianta pe care o pot lua in serios. O sa incep sa strang bani pentru chirie la Iasi si sa imi caut o garsoniera. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa.
Laurika

miki3 scrie: 25 Iun 2025 10:03
Bogdana1 scrie: 24 Iun 2025 10:04 Salut! Eu am 23 de ani si sunt tot din Onesti. Am incercat sa lucrez intr-un birou aici, dar dupa 3 luni m-am trezit ca "trebuie sa iesim la cafea" ca sa imi pastrez locul de munca. Asa ceva nu mai vreau niciodata. Videochatul mi se pare o solutie ok daca e facut intr-un loc serios si profesional. Si sincer... doar Iasul mi se pare ca ofera asta.
Multumesc fetelor ca ati raspuns 🥹 Ma simt mai inteleasa aici decat cu oricine din oras. Chiar simt ca videochatul e o varianta pe care o pot lua in serios. O sa incep sa strang bani pentru chirie la Iasi si sa imi caut o garsoniera. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa.
Miki, cand te hotarasti sa vii in Iasi, sa stii ca multe fete stau la comun in chirii pe termen scurt, chiar aproape de studiouri. Daca vrei, te pun in legatura cu o fata care cauta colega de apartament 👭 E important sa ai si sustinere cand incepi, si la Heylux am inteles ca-ti dau si cazare gratuita.
No avatar
21Lovve

Laurika scrie: 25 Iun 2025 10:05
miki3 scrie: 25 Iun 2025 10:03
Miki, cand te hotarasti sa vii in Iasi, sa stii ca multe fete stau la comun in chirii pe termen scurt, chiar aproape de studiouri. Daca vrei, te pun in legatura cu o fata care cauta colega de apartament 👭 E important sa ai si sustinere cand incepi, si la Heylux am inteles ca-ti dau si cazare gratuita.
Apropo de sustinere, in videochat in Iasi am auzit ca ai training inclus si ti se explica tot, chiar daca n-ai nicio experienta. Nu te lasa singura sa te chinui cu camerele si platformele. Eu asta caut: sa simt ca fac parte dintr-o echipa si ca pot evolua, nu doar sa stau pe un scaun si sa ma descurc singura cu tot.
Daiana9

Exact, 21Lovve. Aici in Onesti daca te angajezi undeva si intrebi ceva ti se spune "te descurci, nu suntem aici sa te invatam". M-am saturat de atitudinea asta. Vreau sa lucrez undeva unde sunt respectata si ajutata, nu tratata ca si cum as fi in plus.
Scrie răspuns