M-am uitat zilele trecute pe net la podcastul ala de la Heylux si chiar ziceau acolo ca majoritatea fetelor care vin sa se angajeze n-au deloc experienta. Ziceau ca jobul de model se invata in timp, cu ajutorul trainerelor. Deci nu trebuie sa fii perfecta, ci dispusa sa cresti21Lovve scrie: 02 Iul 2025 09:58 Si eu am crezut ca trebuie sa arati ca o vedeta de pe TikTok dar nu e chiar asa.Conteaza vibe-ul, cat esti de naturala si de implicata. Plus ca un studio te ajuta cu tot ce tine de look – styling, machiaj, lumini. Tu doar trebuie sa ai curaj si sa vrei sa inveti
![]()
Ce variante am pentru videochat în Onești?
Si mie mi-a fost frica la inceput, dar cand am vazut ca nu conteaza sa fii Barbie, ci doar sa fii tu, m-am mai relaxat. In videochat te valorifici in felul tau, nu trebuie sa copiezi pe nimeni. Ai stilul tau? Super! Oamenii vor autenticitate
Oricum aici n-am o alta varianta si tot o sa incerc ca mdoel. Pe urma oi vedea eu cum imi merge.
Va pup, fetelor, chiar m-ati incurajat. Ma gandeam ca poate doar fetele cu silicoane si buze mari fac bani dar din ce spuneti voi pare ca sunt sanse si pentru noi, cele mai simple O sa aplic si eu, ca n-am ce pierde.Oricum n-am de gand sa mai stau in Onesti. Intotdeauna am insa nevoie de ceva incurajare. Asa sunt de cand mai stiu.
Cred ca in primele luni oricum inveti super mult. La Heylux au traineri si te ajuta. Cred ca daca imi sta mintea la job oricum invat n-am cum altfel. NNu sunt prima si nici ultima fata care se face model. Cum reusesc atatea altele o sa reusesc si eu.Daiana9 scrie: 02 Iul 2025 10:09 Si sincer… unele dintre cele mai apreciate modele pe site-uri sunt cele care par “girl next door”. Băieții apreciază sinceritatea si feminitatea naturala, nu doar “wow”-ul de pe Instagram. Deci go for it!![]()
Cand ma aranjez un pic intorc multi capul dupa mine aici, in Moinesti. Asa e oriunde ca toti oamenii sunt la fel. Daca muncesti serios, rezultatele vin. Fetele care castiga bine nu sunt neaparat cele mai frumoase, ci cele mai ambitioase.Elenna1 scrie: 02 Iul 2025 10:11 Daca te gandesti bine, orice job e greu la inceput. Dar macar aici ai sansa sa cresti repede. Si mai ales la un studio unde se pune accent pe dezvoltare personala, nu doar pe “fa bani si taci”. Acolo chiar poti sa ai un vibe de echipa.
A, mi-am amintit de ceva care imi sta pe creier de multa vreme. Eu m-am saturat efectiv de barfa din Onesti…. N-ai voie sa iesi cu cineva ca deja se face poveste. Daca port o bluza mai mulata, gata, “e usoara”. Si nici nu mai zic daca ies la o cafea cu un baiat, toata lumea stie inainte sa ajung acasa…
Stai tu linistita ca la fel e si in Moinesti. Aici lumea n-are viata personala, doar grija altora. D-aia nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa fac videochat de acasa sau prin Bacau. Prea aproape, prea multi ochi, prea multa vorbarie. Nu merita stresul.miki3 scrie: 03 Iul 2025 12:07 A, mi-am amintit de ceva care imi sta pe creier de multa vreme. Eu m-am saturat efectiv de barfa din Onesti…. N-ai voie sa iesi cu cineva ca deja se face poveste. Daca port o bluza mai mulata, gata, “e usoara”. Si nici nu mai zic daca ies la o cafea cu un baiat, toata lumea stie inainte sa ajung acasa…