Ce variante am pentru videochat în Onești?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Elenna1

Si eu visez la ziua cand o sa pot pleca din Husi si sa lucrez pe bune, nu pe jumatate, nu cu frica sau cu jena. Vreau sa fiu luata in serios ca model si ca femeie. Asta mi se pare tot ce conteaza. Plus ca in Iasi ai si viata sociala, locuri faine, nu doar "la terasa la colt" cum e aici.
Bogdana1

Eu una abia astept sa plec si sa nu ma mai uit inapoi. Orasele mici sunt bune cand esti copil, dar cand vrei sa iti faci un viitor, trebuie sa iesi din cercul ala mic. Videochatul in Iasi mi se pare cea mai buna cale pentru noi, fetele care stim ce vrem dar n-avem oportunitati acasa. Bravo voua ca aveti curaj sa cautati mai mult ❤️
No avatar
miki3

Ce-mi place la Iasi e ca nu trebuie sa ma mut departe rau de casa 🥹 De la Onesti fac 2 ore jumate maxim cu trenul sau masina, si daca vreau sa merg sambata seara acasa, ajung lejer. Eu vreau sa merg o data la doua saptamani sa imi vad mama. Nu simt ca rup legatura cu ai mei.
Daiana9

Fix asta ma gandeam si eu. 😋Chiar daca lucrezi la un studio in Iasi, esti aproape si nu te simti departe de familie. Eu sunt destul de apropiata de ai mei si mi-ar fi fost greu sa plec undeva la sute de kilometri. Dar asa... in 2 ore jumate sunt in Onesti si beau o cafea cu mama duminica dimineata ☕💕Oricum si pana la Bacau as face cam o ora deci diferenta nu e prea mare si oricum n-am ce face in Bacau.😋
Bogdana1

Eu sunt din Buhusi si e si mai simplu….. Fac sub 2 ore cu autobuzul pana in Iasi si e direct. Daca vreau sa fug acasa o zi, pot. Dar oricum, in timpul saptamanii cred ca as fi ocupata la studio incat timpul zboara. Important e sa n-am senzatia aia de mutat. Deocamdata nu sunt pregatita de mutare desi cine stie in viitor……
Laurika

Dupa parerea mea e o diferenta imensa intre a lucra intr-un oras mare care e aproape de casa si a pleca departe rau, gen Bucuresti sau strainatate. In Iasi sunt pe bune intr-un mediu ok pentru videochat, dar si cu posibilitatea sa imi vad rudele. Eu la Onesti pot vizita rudele si sa ma si odihnesc in aceeasi zi daca plec dimineata.
No avatar
Elenna1

Ca sa fiu sincera simt asa o strangere de inima ca daca plec rup tot si n-o sa mai vad pe nimeni. Cred ca mai mult e ceva emotional si de moment…cine stie. Tin si la bunica si o matusa cu care vreau neaparat sa tin legatura. Pe de alta parte daca fac bani la Iasi pot sa le ajut si pe ele deci tot ar fi mai bine.
No avatar
21Lovve

Elenna1 scrie: 26 Iun 2025 09:23 Ca sa fiu sincera simt asa o strangere de inima ca daca plec rup tot si n-o sa mai vad pe nimeni. Cred ca mai mult e ceva emotional si de moment…cine stie. Tin si la bunica si o matusa cu care vreau neaparat sa tin legatura. Pe de alta parte daca fac bani la Iasi pot sa le ajut si pe ele deci tot ar fi mai bine.
E simplu cu trenul, autobuzul sunt o gramada de variante. Plus ca Iasul e un oras viu, plin de energie, si cand vii acasa din cand in cand simti si mai mult ca esti apreciata si ca ai evoluat. Eu asa vad treaba: daca reusesc la Iasi o sa gasesc variante si pentru restul❤️Cel mai important e sa-mi fie mie bine si sa scap de aici.
No avatar
miki3

Fetelor, am o intrebare pentru voi. Daca ar incepe sa va mearga bine ca modele, ce ati face prima data cu banii? Adica... fiecare avem dorinte si vise si sunt curioasa ce v-ar motiva pe voi cel mai tare ❤️Pe urma va zic si eu 🙂
Daiana9

Eu una as plati datoriile familiei mai intai… ca sunt niste chestii ramase in urma si ma apasa. Apoi mi-as lua un telefon nou ca al meu e varza, are ecranul spart si merge in reluare 😩 Si poate ma duc la cosmetica sa-mi fac un tratament serios pentru ten, ca am ceva probleme de ani de zile si nu mi-am permis pana acum
Scrie răspuns