Cel mai bun studio de videochat din Barlad
Voi deja m-ati convinsCorina9 scrie: 05 Iun 2025 10:00 Karmen, tu meriti mai mult. Nu te mai lasa calcata in picioare pentru un salariu de nimic. La studio, in 3-4 ore pe zi faci mai mult decat la Lidl in 3 saptamani...
Fa pasul, Karmen. Daca ramai in Barlad, o sa ajungi ca femeile alea obosite din piata care cara saci si iau 1500 lei. Nu te mai sacrifica. Meriti haine frumoase, concedii, libertate! La toate astea ma gandesc si pentru mine…. Cand te incurajez pe tine parca imi dau un elan si mie 

- Lovemyself
Sa nu te simti vinovata ca vrei mai mult de la viata.ZuZa21 scrie: 05 Iun 2025 10:01 Fa pasul, Karmen. Daca ramai in Barlad, o sa ajungi ca femeile alea obosite din piata care cara saci si iau 1500 lei. Nu te mai sacrifica. Meriti haine frumoase, concedii, libertate! La toate astea ma gandesc si pentru mine…. Cand te incurajez pe tine parca imi dau un elan si mie![]()
Si eu vreau sa strang bani sa merg la mare. N-am fost niciodata, nici macar la Eforie. Nici nu-mi vine a crede asta. In videochat in Iasi mai ales, ca vorba aia e oras mare si e altceva avem alte sanse. Macar daca muncesc sa fac ceva pentru mine si sa vad rezultate…
Revin… Daca as pleca la Iasi, as vrea sa ajung macar o data la doua saptamani acasa in Barlad sa o vad pe bunica. Imi e tare draga si nu vreau sa simta ca am uitat-o
. Adica nu m-as rupe complet de casa ca mi-e dor de prieteni si daca ma duc pana la chiosc 
Si eu m-am gandit la asta. Mi-e dor de prietenele mele din Tecuci, fostele colege de liceu, de la Colegiul Spiru Haret si parca as vrea sa mai ies cu ele din cand in candKarmen1 scrie: 06 Iun 2025 10:41 Revin… Daca as pleca la Iasi, as vrea sa ajung macar o data la doua saptamani acasa in Barlad sa o vad pe bunica. Imi e tare draga si nu vreau sa simta ca am uitat-o. Adica nu m-as rupe complet de casa ca mi-e dor de prieteni si daca ma duc pana la chiosc
![]()