Cel mai bun studio de videochat din Barlad
- Lovemyself
Din prima zi am primit sfaturi, mi-au explicat totul pas cu pas.
M-au preluat trainerele si m-au invatat cum sa vorbesc, cum sa arat, cum sa interactionez. Acum simt ca am mereu pe cineva alaturi
Asta ma si ajuta sa fac bani ca altfel, daca eram ca la primul studio, plecam si de aici si ma intorceam acasa, la Husi.
Sună bine, dar si cu engleza stau asa si asa. Acolo ma gandesc ca as avea probleme ca daca e sa vorbesc repede, repede ma mai incurc.Lovemyself scrie: 09 Iun 2025 10:11 Din prima zi am primit sfaturi, mi-au explicat totul pas cu pas.M-au preluat trainerele si m-au invatat cum sa vorbesc, cum sa arat, cum sa interactionez. Acum simt ca am mereu pe cineva alaturi
Asta ma si ajuta sa fac bani ca altfel, daca eram ca la primul studio, plecam si de aici si ma intorceam acasa, la Husi.
- Lovemyself
Sa stiti ca la Heylux primesti inclusiv lectii gratuite de engleza ca sa poti discuta mai bine cu membrii. E mare plus, ca nu te simti pierduta. Te ridica, nu te judeca. Ai sprijin in fiecare zi 
Clar da! In Tecuci, daca vrei sa iesi, ajungi intr-un bar prafuit unde lumea bea bere la pet
. Unde sa ies daca intr-o zi am chef sa fiu mai eleganta? Lumea se uita de parca n-a mai vazut fete si parca ma judeca din ochi. Mereu am senzatia asta aiurea.
Eu ador sa ies in Iasi. Imi place la Skin, unde muzica e misto si lumea e fresh. In Husi daca ieseam, dupa o ora venea frate-miu sa ma ia acasa, ca zicea ca “nu e loc de fete singure”ZuZa21 scrie: 09 Iun 2025 10:14 Clar da! In Tecuci, daca vrei sa iesi, ajungi intr-un bar prafuit unde lumea bea bere la pet. Unde sa ies daca intr-o zi am chef sa fiu mai eleganta? Lumea se uita de parca n-a mai vazut fete si parca ma judeca din ochi. Mereu am senzatia asta aiurea.
In Iasi ai vibe de oras ca afara.Anusha scrie: 09 Iun 2025 10:14Eu ador sa ies in Iasi. Imi place la Skin, unde muzica e misto si lumea e fresh. In Husi daca ieseam, dupa o ora venea frate-miu sa ma ia acasa, ca zicea ca “nu e loc de fete singure”ZuZa21 scrie: 09 Iun 2025 10:14 Clar da! In Tecuci, daca vrei sa iesi, ajungi intr-un bar prafuit unde lumea bea bere la pet. Unde sa ies daca intr-o zi am chef sa fiu mai eleganta? Lumea se uita de parca n-a mai vazut fete si parca ma judeca din ochi. Mereu am senzatia asta aiurea.
![]()
Confirm tot!
Eu si fetele iesim des la Little Texas unde mananci bine, arati bine si nu simti ca esti “prea mult”. La ce experiente am avut pana acum…. Cand ieseam cu o fusta scurta deja se uita lumea urat. In Iasi sunt si multi studenti si lume cu bani si e complet altceva, parerea mea.
- Lovemyself
Iasiul e perfect daca vrei sa pleci din orase mici ca Husi. In weekend ies la cafenele, locuri de brunch, parcuri unde poti face poze misto pentru Instagram, filmulete pe TikTok, cluburi unde dansezi pana dimineata. 
Si, in plus, sunt banii. Eu fac deja 4.000 de dolari banii mei pe luna si simt ca am ajuns la un alt nivel.