Cel mai bun studio de videochat din Barlad

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Lilith2

Eu n-am avut prietene dar am sunat direct. M-au chemat la interviu si m-au tratat super respectuos. Am stat doua saptamani la garsoniera lor si apoi mi-am inchiriat singura ceva aproape. M-a ajutat enorm ca nu m-au grabit cu nimic ❤️
No avatar
Corina9

Karmen, tu meriti mai mult. Nu te mai lasa calcata in picioare pentru un salariu de nimic. La studio, in 3-4 ore pe zi faci mai mult decat la Lidl in 3 saptamani...
Karmen1

Corina9 scrie: 05 Iun 2025 10:00 Karmen, tu meriti mai mult. Nu te mai lasa calcata in picioare pentru un salariu de nimic. La studio, in 3-4 ore pe zi faci mai mult decat la Lidl in 3 saptamani...
Voi deja m-ati convins 🥺. Cred ca o sa imi iau cateva zile libere si dau o fuga la Iasi. Simt ca sunt blocata in Barlad...
No avatar
ZuZa21

Fa pasul, Karmen. Daca ramai in Barlad, o sa ajungi ca femeile alea obosite din piata care cara saci si iau 1500 lei. Nu te mai sacrifica. Meriti haine frumoase, concedii, libertate! La toate astea ma gandesc si pentru mine…. Cand te incurajez pe tine parca imi dau un elan si mie 🙂💄
Lovemyself

ZuZa21 scrie: 05 Iun 2025 10:01 Fa pasul, Karmen. Daca ramai in Barlad, o sa ajungi ca femeile alea obosite din piata care cara saci si iau 1500 lei. Nu te mai sacrifica. Meriti haine frumoase, concedii, libertate! La toate astea ma gandesc si pentru mine…. Cand te incurajez pe tine parca imi dau un elan si mie 🙂💄
Sa nu te simti vinovata ca vrei mai mult de la viata. 🌹🌹Nu e nimic rusinos sa vrei bani, siguranta si respect. Rusinos e sa accepti sa fii tratata prost si sa nu faci nimic 🖤
Lilith2

Si eu vreau sa strang bani sa merg la mare. N-am fost niciodata, nici macar la Eforie. Nici nu-mi vine a crede asta. In videochat in Iasi mai ales, ca vorba aia e oras mare si e altceva avem alte sanse. Macar daca muncesc sa fac ceva pentru mine si sa vad rezultate…
No avatar
Corina9

Mi-as lua un apartament. Am trait intr-o camera cu parintii si fratele meu 19 ani. Nu vreau sa-mi mai aud mama zicand: "mai bine te mariti cu un baiat cu bani..." Nu, mai bine fac eu bani 😘
Karmen1

Fetelor, va multumesc din suflet. Simt ca azi m-am trezit dintr-un vis urat. Va pup si sper sa ne vedem candva la Iasi 💋M-am cam saturat de Lidl, de Barlad , de saracie si munca multa fara rost…
Karmen1

Revin… Daca as pleca la Iasi, as vrea sa ajung macar o data la doua saptamani acasa in Barlad sa o vad pe bunica. Imi e tare draga si nu vreau sa simta ca am uitat-o 😢. Adica nu m-as rupe complet de casa ca mi-e dor de prieteni si daca ma duc pana la chiosc 🙂
No avatar
ZuZa21

Karmen1 scrie: 06 Iun 2025 10:41 Revin… Daca as pleca la Iasi, as vrea sa ajung macar o data la doua saptamani acasa in Barlad sa o vad pe bunica. Imi e tare draga si nu vreau sa simta ca am uitat-o 😢. Adica nu m-as rupe complet de casa ca mi-e dor de prieteni si daca ma duc pana la chiosc 🙂
Si eu m-am gandit la asta. Mi-e dor de prietenele mele din Tecuci, fostele colege de liceu, de la Colegiul Spiru Haret si parca as vrea sa mai ies cu ele din cand in cand ❤️
Scrie răspuns