Cele mai bune variante pentru videochat de acasă

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
IulyaST

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. ❤️Pe mine mă ajută mult. ?Da, initial mă gândeam să discut cu 2 studiouri din București pentru videochat de acasă. O să vorbesc și cu Heylux și o să iau o decizie că văd că aveți review-uri bune. 😛😇
No avatar
OfeliaPitt

Toate vorbiti de cat de bine e la studio-uri. Mi se pare ca le faceti reclama gratuita.Poate va mai si platesc pentru asta. Daca tot stiti diferentele dintre a lucra ca model independent ,si la un studio,spuneti-ne si noua care e diferenta ,CONCRET,nu doar vorbe...
No avatar
Figuri

Normal ca este doar reclama la studiouri de rahat. Auzi l...te cauta anaf.De unde dracu sa stie anaf ce faci in dormitor la tine si banii iti intra pe un card din australia. Studiourile astea sunt cam in foame ca fetele au inceput sa isi dea seama ca nu le ajuta cu nimic pentru comisioanele exagerate
No avatar
Figuri

Unde citesti, numai de Heylux citesti.Nu e logic ca e reclama? Sunt cei mai in foame... :))
Scrie răspuns