Cele mai bune variante pentru videochat de acasă

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Dulceatza456

Noi, femeile, nu mai trebuie să depindem de nimeni. Avem dreptul să alegem ce carieră vrem și să ne bucurăm de libertate totală! ? 🌹 🌹 🌹
No avatar
Dulceatza456

Merită cred să vorbim aici și de cum facem videochat, la partea asta de acte. Că Iulya e nouă și nu știe. Eu am lucrat câteva luni la negru că m-am gândit să nu maid au 12% sau cât se dă acum la stat dacă ai un SRL sau vreo altă formă de colaborare. ❤️

Dar mi s-a făcut frică rău după ce am auzit că ANAF și Poliția au făcut descinderi la modele care nu erau angajate legal. Îți dai seama că imediat am început să caut un studio serios. Nu vreau să fiu chemată la declarații, de față cu tot blocul.
No avatar
CristinnaV2

Dulceatza456;n64360 wrote:

Merită cred să vorbim aici și de cum facem videochat, la partea asta de acte. Că Iulya e nouă și nu știe. Eu am lucrat câteva luni la negru că m-am gândit să nu maid au 12% sau cât se dă acum la stat dacă ai un SRL sau vreo altă formă de colaborare. ❤️

Dar mi s-a făcut frică rău după ce am auzit că ANAF și Poliția au făcut descinderi la modele care nu erau angajate legal. Îți dai seama că imediat am început să caut un studio serios. Nu vreau să fiu chemată la declarații, de față cu tot blocul.

Uff, am citit recent despre fete care au pățit chiar așa! Când lucrezi fără contract, riști super mult, mai ales că ANAF face verificări online. La Heylux ai contract legal și nu trebuie să îți faci griji.
IamOne

Eu n-aș mai lucra la negru niciodată. Nu doar că e ilegal, dar și banii sunt nesiguri. La Heylux am contract și știu că primesc totul la timp, fără stres! ❤️
No avatar
Noe_Mi

IamOne;n64362 wrote: Eu n-aș mai lucra la negru niciodată. Nu doar că e ilegal, dar și banii sunt nesiguri. La Heylux am contract și știu că primesc totul la timp, fără stres! ❤️
Modelele trebuie să fie protejate, iar fără contract nu ai nicio siguranță. Plus că dacă cineva te reclamă, poți avea mari probleme. 🌹Eu am ales să colaborez cu un studio mare și pentru mai mulți bani și pentru siguranță!
Dana196

Am auzit de un model care a fost controlată de ANAF și a trebuit să plătească sume mari pentru că nu avea acte. Nu merită riscul! Nu știu dacă nu cumva i-au făcut și dosar de evaziune fiscal... Mai bine legal și fără stres.
LucY123

Dana196;n64364 wrote: Am auzit de un model care a fost controlată de ANAF și a trebuit să plătească sume mari pentru că nu avea acte. Nu merită riscul! Nu știu dacă nu cumva i-au făcut și dosar de evaziune fiscal... Mai bine legal și fără stres.
Exact! ANAF nu glumește, iar dacă lucrezi fără contract, te pot verifica oricând. Eu prefer să fiu în regulă, să dorm liniștită noaptea. ?
No avatar
Me2025

Mda la negru își asumi riscuri mari. Nu merită! Mai bine faci acte și dai ceva la stat și uiți de probleme.
No avatar
Dulceatza456

Sunt atâtea fete invidioase care te pot reclama... Ia gândiți-vă fiecare dacă nu are tot felul de cunoștințe de tipul ăsta... Eu vreau să mă bucur de banii vei fără să mă doară capul. Cine face altfel e pe răspunderea ei. ? Da, e tentația mare să lucrezi la negru dar și riscul e pe măsură.
No avatar
CristinnaV2

Da, și chiar dacă pare ok la început, când ANAF începe controalele, e tristuț. Acuma că e foame de bani la buget nu mai stau ăia la povești cu tine dacă te prind că ai încasări de zeci de mii pe an și nu plătești nimic.... 🌸
Scrie răspuns