CristinnaV2;n64314 wrote: Super decizie! Studioulchiar îți oferă cele mai bune condiții pentru videochat de acasă. Ai siguranță, promovare și suport la fiecare pas. Iar pe Jasmin ei sunt studio certificate și îți dau promoție suplimentară pe site și traffic mult mai mare. Eu zic că nici nu se compară cu altele. ?
Da, chiar o să vezi că nu există comparație între a lucra pe cont propriu și a avea un studio puternic în spate. Te ajută enorm să ai totul pus la punct și să te ocupi doar de ce contează: să faci bani! 💵💵 O să vezi și cu Jasmin cât de mare e diferența față de Chaturbate sau alte site-uri free.
Cele mai bune variante pentru videochat de acasă
-
Dulceatza456
Ca model de acasă simt că decid pentru mine fără să cer voie cuiva. Chiar cred că unul dintre cele mai tari lucruri la jobul ăsta este libertatea. Nu am șefi care să mă streseze, îmi aleg programul împreună cu trainera mea, deci e bine ? Aleg eu când și cât lucrez, iar asta îmi dă o independență totală. ☀ï¸
-
CristinnaV2
Dulceatza456;n64318 wrote: Ca model de acasă simt că decid pentru mine fără să cer voie cuiva. Chiar cred că unul dintre cele mai tari lucruri la jobul ăsta este libertatea. Nu am șefi care să mă streseze, îmi aleg programul împreună cu trainera mea, deci e bine ? Aleg eu când și cât lucrez, iar asta îmi dă o independență totală. ☀ï¸
Eu am făcut câteva luni vara trecută de videochat din Grecia și totul a mers estul de ok. Netul era un pic mai slab. Important e să ai un studio care te ajută cu promovare și suport tehnic. Promovarea și trainingul sunt cele mai importante. ☀ï¸â˜€ï¸Alte studiouri îți iau numai comisionul I nu-și bat capul cu tine. De asta ajută să ai sprijin real.
Eu am făcut câteva luni vara trecută de videochat din Grecia și totul a mers estul de ok. Netul era un pic mai slab. Important e să ai un studio care te ajută cu promovare și suport tehnic. Promovarea și trainingul sunt cele mai importante. ☀ï¸â˜€ï¸Alte studiouri îți iau numai comisionul I nu-și bat capul cu tine. De asta ajută să ai sprijin real.
Un alt avantaj mare e că te dezvolți personal. ? Înveți să fii mai încrezătoare, să comunici mai bine și să îți pui în valoare atuurile. La început eram timidă, acum mă simt super bine în pielea mea. Am și noroc cu trainera care cred că e una dintre cele mai bune personae pe care o cunosc.
Dana196;n64322 wrote: Plus că am parte de siguranță financiară. Nu depind de un salariu fix, iar dacă vreau mai mulți bani, muncesc mai mult. E simplu și corect. ☀ï¸
Eu, sincer, nu m-aș mai întoarce la un job clasic. Aici câștig de 10 ori mai mult, fără stres și fără să fiu blocată într-un birou toată ziua.
Eu, sincer, nu m-aș mai întoarce la un job clasic. Aici câștig de 10 ori mai mult, fără stres și fără să fiu blocată într-un birou toată ziua.