Cele mai bune variante pentru videochat de acasă

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
CristinnaV2

Și, sincer, prefer să mă vorbească lumea, dar să am bani, decât să mă „respecte” și să fiu săracă!
No avatar
Noe_Mi

Exact! Cine contează pentru mine mă susține, restul... doar zgomot de fundal! )
IamOne

Fetele care fac videochat sunt independente, puternice și nu depind de nimeni. Cine nu înțelege asta, e problema lui! 🌹 Eu am învățat demult să nu bag în seamă fraierii că doar îmi pierd timpul cu ei. La fel e și cu iubiții: dacă îi spun unuia că sunt model și strâmbă din nas, la revedere, băiete, că mai sunt 100....
No avatar
Dulceatza456

) Bună atitudine. Aprob... În ziua de azi, o femeie poate face absolut orice își dorește. ? ? Dacă ești deșteaptă, îți asiguri independența financiară și îți construiești viața exact așa cum vrei! ?
No avatar
CristinnaV2

Dulceatza456;n64344 wrote: ) Bună atitudine. Aprob... În ziua de azi, o femeie poate face absolut orice își dorește. ? ? Dacă ești deșteaptă, îți asiguri independența financiară și îți construiești viața exact așa cum vrei! ?
Modelele de videochat sunt femei puternice. Știm să ne facem banii mai bine ca oricine. Nu depindem de nimeni, nu avem șefi toxici, noi decidem cât și cum muncim!
No avatar
Noe_Mi

Înainte, femeile erau obligate să accepte joburi prost plătite și să depindă de bărbați. Acum avem oportunități să facem bani buni și să trăim cum vrem noi! 🌹
IamOne

? ? ? Dacă când am bani, simt că mi s-a luat un pietroi de pe umeri pe bune. Înainte mă stresam de dimineață că vai n-am de aia, n-am de ailaltă.... Acum îmi pot cumpăra orice și n-aș da stilul ăsta de viață pe nimic altceva. Păi unde să mă duc să zic că aș câștiga măcar comparabil cu videochatul????? Videochatuld e acasă e cea mai tare chestie care mi se întâmplă. 💵💵
Dana196

Da, eu mă gândeam că o să depind de un bărbat toată viața că altfel nu îmi imaginam cum m-aș descurca! Când am început să văd că pot să fac câteva mii de euro pe lună pe cont propriu...pffffaiiii, eram în al nouălea cer. 🙂
LucY123

Dana196;n64356 wrote: Da, eu mă gândeam că o să depind de un bărbat toată viața că altfel nu îmi imaginam cum m-aș descurca! Când am început să văd că pot să fac câteva mii de euro pe lună pe cont propriu...pffffaiiii, eram în al nouălea cer. 🙂
În ziua de azi, să fii independentă e cheia succesului. ? Eu știu că banii mei sunt ai mei și nu trebuie să dau explicații nimănui! Nu vreau să fiu ca părinții mei care încă își calculează fiecare leu când se duc la Lidl să cumpere ceva.
No avatar
Me2025

Cel mai frumos sentiment e să știi că îți permiți orice fără să ceri voie nimănui. 🌹Când faci bani mulți, ai siguranță și respect!
Scrie răspuns