Cele mai bune variante pentru videochat de acasă
-
CristinnaV2
IulyaST;n64299 wrote: Salut, fetelor, ? sunt Iulya, din Câmpia Turzii și aș vrea să fac și eu niște bani din videochat de acasă. Credeți că se merită? Dacă da, care e cel mai bun studio cu care pot colabora sau e mai bine să încerc singură, pe cont propriu? ?
Bună Iulya! Da, eu cred că merită. N-aș face pe cont propriu, nu recomand deloc. Când faci singură, e greu să îți faci conturile pe platforme mari și să primești trafic. Nu ai promovare, nu ai training, iar setările tehnice sunt un coșmar dacă nu ai experiență. ?
La un studio serios, toate astea sunt rezolvate pentru tine și te concentrezi doar pe ce contează: să câștigi bani.
Bună Iulya! Da, eu cred că merită. N-aș face pe cont propriu, nu recomand deloc. Când faci singură, e greu să îți faci conturile pe platforme mari și să primești trafic. Nu ai promovare, nu ai training, iar setările tehnice sunt un coșmar dacă nu ai experiență. ?
La un studio serios, toate astea sunt rezolvate pentru tine și te concentrezi doar pe ce contează: să câștigi bani.
Salut, mă bag și eu în discuție că sunt model de 2 ani și știu exact despre ce vorbesc. Cel mai bine e să lucrezi printr-un studio, c-ai parte de suport și de o echipă care te ajută să te dezvolți. Dacă zici că ești din Câmpia Turzii, bănuiesc că nu sunt studiouri pe acolo, dar asta nu-i problemă. Cel mai bine e să lucrezi cu un studio care îți oferă condiții bune de colaborare și are un nume cunoscut pe piață. Eu am încercat vreo două din București până am dat de Heylux și n-aș mai schimba niciodată. ?
-
Dulceatza456
Fetelor, confirm 100%! Eu sunt din județul Alba și lucrez cu Heylux de 6 luni. Cea mai bună decizie pe care am luat-o! Nu doar că ai comisioane bune, dar ai și siguranță că banii tăi ajung la timp. La Heylux ai 50% garantat fără target, iar dacă faci peste 3.000$, ai 70%! Pe lângă asta, ai promovare pe Jasmin, ceea ce contează enorm. ?
Dacă vrei să câștigi serios, e studio-ul ideal după părerea mea. ?Mai poți încerca și în alte părți ca să compare și pe urmă iei singură od ecizie că fiecare știe ce e mai bun pentru ea.
Omg, și eu sunt tot la Heylux! Am încercat să lucrez pe cont propriu și a fost un coșmar. Nu aveam trafic, clienți puțini, iar setările tehnice erau grele. De când sunt la Heylux, m-au pus pe prima pagină la Jasmin și într-o lună am făcut triplu față de cât făceam singură. Diferența e uriașă! Dacă vrei să câștigi mult și fără bătăi de cap, nu există variantă mai bună.
Dana196;n64306 wrote: Omg, și eu sunt tot la Heylux! Am încercat să lucrez pe cont propriu și a fost un coșmar. Nu aveam trafic, clienți puțini, iar setările tehnice erau grele. De când sunt la Heylux, m-au pus pe prima pagină la Jasmin și într-o lună am făcut triplu față de cât făceam singură. Diferența e uriașă! Dacă vrei să câștigi mult și fără bătăi de cap, nu există variantă mai bună.
Confirm și eu! Când lucrezi prin Heylux, ai tot ce-ți trebuie: suport tehnic, promovare, traineri dedicați și, cel mai important, trafic pe site-uri mari. Eu am învățat super multe de la traineri și mi-am îmbunătățit enorm prestația. ?Diferența se vede direct în câștiguri! Plus că ai și ședințe foto profi gratis, ceea ce ajută mult să atragi clienți.
Confirm și eu! Când lucrezi prin Heylux, ai tot ce-ți trebuie: suport tehnic, promovare, traineri dedicați și, cel mai important, trafic pe site-uri mari. Eu am învățat super multe de la traineri și mi-am îmbunătățit enorm prestația. ?Diferența se vede direct în câștiguri! Plus că ai și ședințe foto profi gratis, ceea ce ajută mult să atragi clienți.
Eu sunt pe Jasmin de un an și n-am avut niciodată probleme cu plățile sau colaborarea. Banii intră mereu la timp, iar la fiecare tură de lucru am support din partea fetelor. Nu stau singură să mă descurci cu probleme tehnice. Am mereu pe cineva care mă ajută și asta mă ajută și emotional că știți cu toate că nu e ușor să faci videochat de acasă.
Eu am făcut 7.000$ perioada trecută lucrând doar noaptea. Dacă vrei bani buni, ai nevoie de un studio de top în spate după părerea mea. Oricât de bine arăt și cât investesc în mine tot trainingul și Jasminul contează.
-
CristinnaV2
Super decizie! Studioulchiar îți oferă cele mai bune condiții pentru videochat de acasă. Ai siguranță, promovare și suport la fiecare pas. Iar pe Jasmin ei sunt studio certificate și îți dau promoție suplimentară pe site și traffic mult mai mare. Eu zic că nici nu se compară cu altele. ?