Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Cred ca cel mai bine ar fi sa ceri ajutorul unui studio, personalul de acolo te va ajuta cu crearea conturilor si intretinerea lor. Vei primi suport tehnic si training fie online daca lucrezi de acasa, fie din studio daca ai posibilitatea sa te deplasezi la studioul ales. In plus vei primi conturi pe mult mai multe site-uri si deci vei creste castigul tau fara dar si poate. B-)
Anonimus;1894 wrote: cine ma poate ajuta sa imi explice cum fac cont pe adultwork , am decat buletin , nu am permis de masina si pasaport actele necesare pentru inregistrare
Cred ca cel mai bine ar fi sa ceri ajutorul unui studio, personalul de acolo te va ajuta cu crearea conturilor si intretinerea lor. Vei primi suport tehnic si training fie online daca lucrezi de acasa, fie din studio daca ai posibilitatea sa te deplasezi la studioul ales. In plus vei primi conturi pe mult mai multe site-uri si deci vei creste castigul tau fara dar si poate. B-)
Anonimus;1894 wrote: cine ma poate ajuta sa imi explice cum fac cont pe adultwork , am decat buletin , nu am permis de masina si pasaport actele necesare pentru inregistrare
Buna Anonimus , din pacate pe Adult Work daca nu ai pasaport, nu poti avea cont,iar cei ce ce au permis trebuie sa stie ca nu sunt acceptate cele din Italia si Anglia, nu ma intrebati de ce, asa mi s-a zis si mie cand am discutat cu suportul.Bafta si spor la bani.Stii ca poti lucra de acasa in colaborare cu un studio nu?ai mai multe avantaje printre care:
-ai program flexibil
-ai siguranta financiara(daca lucrezi pe site-uri care fac platile corect),
- plata prompt venita de la un studio serios , ai posibilitatea de a fi platita zilnic, saptamanal,cash sau pe card
-esti mereu informata de regulamentul site-urilor, concursurile in derulare
-ai parte de training la inceput si periodic, asistenta permanenta
-iti poti alege site-urile pe care sa lucrezi in functie de ce limbi straine stii si experienta
Din cate stiu, nu ai cum sa iti faci cont pe AW daca nu ai le ai pe toate. Sunt foarte restrictivi, sa stii. Dar vrei cont doar pe AW sa inteleg? Sfatul meu este sa incerci pe mai multe site-uri, totusi, pentru ca ai sanse sa castigi mai multi banuti asa.
Ieri m-am certat cu una din asistentele de la mine din studio, si de ciuda am inceput sa plang in fata camerei,si un membru de al meu de pe Mfc cand m-a vazut asa suparata m-a intrebat ce am patit, si clar ca i-am vandut o mica gogosica : ca nu pot sa imi platesc taxa la facultate ca nu am bani si nu voi termina anul....M-am trezit cu un 2 tipsuri fiecare de 10000 tokens. Partea mai aiurea este ca a inceput sa imi spuna ca vrea sa ne intalnim.....E tipul de membru care e generos insa probabil o sa il pierd in curand daca isi da seama ca nu ma voi intalni cu el.Toti fac chestia asta, se asteapta ca noi dupa ce primim tipsuri de la ei sa fim innebunite sa ne intalnim cu ei.
Money Makes the World Go Round
Leticia;1909 wrote: Ieri m-am certat cu una din asistentele de la mine din studio, si de ciuda am inceput sa plang in fata camerei,si un membru de al meu de pe Mfc cand m-a vazut asa suparata m-a intrebat ce am patit, si clar ca i-am vandut o mica gogosica : ca nu pot sa imi platesc taxa la facultate ca nu am bani si nu voi termina anul....M-am trezit cu un 2 tipsuri fiecare de 10000 tokens. Partea mai aiurea este ca a inceput sa imi spuna ca vrea sa ne intalnim.....E tipul de membru care e generos insa probabil o sa il pierd in curand daca isi da seama ca nu ma voi intalni cu el.Toti fac chestia asta, se asteapta ca noi dupa ce primim tipsuri de la ei sa fim innebunite sa ne intalnim cu ei.
Leticia, ai mare grija la membrii care vor intalniri...nu ii cunosti, nu stii ce psihopati te vor cauta in viitor. Pentru cativa banuti in plus nu iti pune viata in pericol, nu cred ca meriti asa ceva...una este sa ai o relatie online cu un membru si alta este sa ajungi sa te intalnesti cu cine stie cine. In general membrii care intra pe site-uri sunt barbati care nu au succes la femei in viata reala, asa ca iti dai seama ca nu sunt unii din cei mai prezentabili si stabili psihic. Ai grija de tine si mult succes incontinare la banuti!
Anonimus;1899 wrote: am un apartament gol unde stau doar eu de aceea nu vreau sa platesc 50% la studio doar pentru o chestie banala !!
Poti lucra de acasa in colaborare cu un studio:). Din cate stiu eu se ofera 80% din banii castigati pe site-uri plus multe alte avantaje si bonusuri in functie de studioul ales. Cel mai bine ar fi sa consulti piata si sa alegi unul cat mai avantajos din punct de vedere al platii, bonusurilor, asistenta online, legalitate etc.